• 97169閱讀
  • 4695回復

NBA YAHOO FANTASY 2012-2013(L1  L2 總計 242頁) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4650  發表于: 2013-04-20
處理傷兵的態度,留或放,真係好考玩家的智慧
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4651  發表于: 2013-04-20
http://www.fantasypostseason.com/

有好友有興趣玩 playoff fantasy 的話, 可前往這兒一試身手呢
離線matthew26262
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4652  發表于: 2013-04-20
http://www.nba.com/drive/
呢隻都幾好玩
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4653  發表于: 2013-04-20
回 matthew26262 的帖子
matthew26262:http://www.nba.com/drive/
呢隻都幾好玩
 (2013-04-20 11:01) 

每日選一個人 only??
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4654  發表于: 2013-04-20
回 snipertcy 的帖子
snipertcy:http://www.fantasypostseason.com/
有好友有興趣玩 playoff fantasy 的話, 可前往這兒一試身手呢[表情]  (2013-04-20 10:35) 

sniper 你有沒開league 啊?
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4655  發表于: 2013-04-20
回 dolphindt 的帖子
dolphindt:sniper 你有沒開league 啊? (2013-04-20 17:00) 

我 join 了 public
離線matthew26262
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4656  發表于: 2013-04-21
dolphindt:每日選一個人 only?? (2013-04-20 16:55) 

ys!!!
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4657  發表于: 2013-04-24
岩岩番黎,我都打個總結先
今季分左兩組感覺上真係冇咁好.. D活躍玩家分開左兩邊
加上每邊都有D死隊.. 搞到開季幾週已經有D無癮..
希望下季div 1可以熱鬧D,div2 可以有D好似dolphin咁有心既新血加入

CH!NG@ORL
1.    (4)  Deron Williams (Bkn - PG)         - 開季前換左westbrook番黎.. 本季其中1個關鍵,唔換可能playoffs都入唔到。D.wil明星賽前完全打唔出水準..

2.    (25)        Blake Griffin (LAC - PF,C) - 好滿意.. 籃板再穩定D就perfect

3.    (32)        Kyle Lowry (Tor - PG) - 開季頭幾場真係好正... 傷完之後沉淪左一段時間..正選都冇埋,calderon走左之後一段時間先正常番D.. 但pts冇哂.. 得番ast

4.    (53)        Klay Thompson (GS - SG,SF) - 滿意,打出我預期既水準

5.    (60)        Nikola Pekovic (Min - C) - 算滿意.. 略嫌太多小傷..

6.    (81)        Glen Davis (Orl - PF,C) - 開季好滿意... 但傷完出番黎差左好多,之後仲收埋league

7.    (88)        Arron Afflalo (Orl - SG,SF) - 好穩定,可惜最後都係提早收咧

8.    (109)      Omer Asik (Hou - C) - 今季rebs既主要來源.. 非常滿意!如果blk多番D真係perfect

9.    (116)      J.R. Smith (NY - SG,SF) - 最佳第6人!咁後pick到佢真係冇得再彈

10.  (137)      Tristan Thompson (Cle - PF,C) - 開季完全比varejo食住 最後忍唔住drop.. 點知爆炸頭隔一陣就收咧

11.  (144)      Greivis Vasquez (NO - PG,SG) - 又係冇野可以批評。同我預期既一樣.. 今季冇埋Jack,輪到vasquez爆! 尾3 round pick到真係my best pick of season

12.  (165)      Taj Gibson (Chi - PF,C) - 好快drop左.....

13.  (172)      C.J. Miles (Cle - SG,SF) - 好快drop左,諗住博下

[ 此帖被阿清在2013-04-24 17:40重新編輯 ]
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4658  發表于: 2013-09-11
今年咁遲都未有既..?
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4659  發表于: 2013-09-11
回 阿清 的帖子
阿清:今年咁遲都未有既..?[表情] (2013-09-11 10:08)

點解咁遲都未有

唔通又要好似足球咁改版??

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4660  發表于: 2013-09-11
dolphindt:
點解咁遲都未有
唔通又要好似足球咁改版?? [表情]
.......

唔係嘛
yff改左版搞到我今季都冇玩了..

改唔係問題.. 最怕越改越衰
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4661  發表于: 2013-09-11
回 阿清 的帖子
阿清:唔係嘛[表情]
yff改左版搞到我今季都冇玩了..
改唔係問題.. 最怕越改越衰[表情]
....... (2013-09-11 18:59)

因為佢已經改咗,  果個球員資料既版面,  

我怕佢連隻game 都改埋,  你都知啦, yahoo 尼排 short short 地

[ 此帖被dolphindt在2013-09-12 13:42重新編輯 ]
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4662  發表于: 2013-09-12
dolphindt:因為佢已經改咗,  果個球員資料既版面,  
我怕佢連隻game 都埋,  你都知啦, yahoo 尼排 short short 地
....... (2013-09-11 22:06) 

可能睇慣舊個個..

我覺得佢宜家新呢個page比之前個個差
fantasy又唔知會改到點
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4663  發表于: 2013-09-13
13-14 開左啦

@迪神  
@frankie  

本帖提到的人: @frankie @迪神