• 54760閱讀
  • 2496回復

AVEEGO 決戰版 (完結!感激不盡) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2475  發表于: 2013-03-10
剛剛返屋企追番啲post
恭喜各得獎者
再多謝lamho勞心勞力攪呢隻game
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2476  發表于: 2013-03-10
回 lamho 的帖子
lamho:最佳防守球隊 – SetHutHut (B組)
[表情] (2013-03-09 22:12) 

魚蛋隊長~~
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2477  發表于: 2013-03-10
再次多謝lamho的無私奉獻
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2478  發表于: 2013-03-10
回 真秘密 的帖子
真秘密:竟然有兩個獎可以同KeL一齊拎[表情]
好多謝所有投我一票GE好友!!![表情]
....... (2013-03-10 00:16) 

老老豆豆完全唔覺得自己有霸氣同有才
帶領唔到我的隊友開齋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2479  發表于: 2013-03-10
回 lamho 的帖子
lamho:個人獎
第三名 – 真秘密 (C組)
戰績:2勝 0和 1負 球差+5[表情]
頭二場均大勝對手,表現無懈可擊,可惜最後不敵對手。[表情]
....... (2013-03-09 22:36) 

個人獎我投左俾秘密, 原因一個字講晒: BALE
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2480  發表于: 2013-03-10
回 lamho 的帖子
lamho:最尊敬玩家 – 朗尼[表情] (2013-03-09 22:27) 

唔認老都唔得.....唉!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2481  發表于: 2013-03-10
回 lamho 的帖子
lamho:最喜愛領隊
sikingthegreat 3票
OldSosad 2票
realwayutd. 2票
....... (2013-03-09 23:05) 

真係受寵若驚

邊個投我架? 鍚晒你地唷!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2482  發表于: 2013-03-10
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:我想多謝呢組咁多位用心用力日日bid人
仲要send個bid俾我睇一次先交
雖然我都做得麻麻
不過多得大家爬冷了得(呢個不得不拜)
先可以拎到第二
....... (2013-03-09 22:18) 

多謝你做我地leader~~
有傾有合作先好玩架嘛~~ 後尾兩次有夾得多少少, bid出黎結果真係好左, 同埋互相幫忙, 幾好幾好~~
合作非常愉快, 希望下次再有機會!!  (呢點, 對於其他隊員都係!!)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2483  發表于: 2013-03-10
真係真係要多謝lamho, 唔單止一個人搞掂晒, 仲下下都好快手, 一日都冇拖過~~
我原先都擔心一個人會唔會真係handle唔到, 搞到慢左, 點知完全冇問題, 真係好勁!!
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2484  發表于: 2013-03-10
A組都攞到獎
多謝組長同各組員
[ 此帖被realwayutd.在2013-03-10 01:21重新編輯 ]
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2485  發表于: 2013-03-10
國球旗:
GOOD JOB!!![表情]
WELL DONE!![表情]

好多謝你幫我做評審

OldSosad:

已經好好了

thank you very much

.......

我都好開心 有返之前上位賽既回億

wongfanshing:
thx lamho again[表情] [表情]  

哈~ 你本身都好大機會贏個人獎 輸球差 下次再會

HINNNS:

多謝你用心用力,付出唔少時間

再三多謝 [表情]

你付出時間都唔少 好多謝你用心玩

魚蛋:

好多謝你介紹左個咁好玩的遊戲俾我地!

係架~ 大家既積極參與係令遊戲好玩之處

科高蘭尼紐約人:
我會懷念lamho的[表情]  

多謝~ 我都會記得大家,記得好友論壇

freezefox:
借呢到我都要感謝LAMHO為呢個遊戲既付出。

直到呢一刻,我仍然唔能夠相信呢個遊戲可以完滿結束。因為呢個遊戲既工作量實在大得令人吃驚!實在係無咩可能係由一個人一手包辦。但奇蹟偏偏就發生了!遊戲唔單止可以順利完成,而且完成得空前咁成功。呢個全賴負責人既努力。當然,參賽者既投入度亦意外地咁高!亦係呢個遊戲可以成功既最要關鍵。

無論如何,可以令一個經典既遊戲重現,讓大家重溫舊夢,呢個實在係一個好好既經驗。講真,我有時重溫當年AVEEGO 既舊POST,睇番當年大家既留言,諗番當日既種種,都會不期然咁發出會心微笑。希望各位參賽者日後睇番呢個TOPIC時,都會有同一個感覺。
.......

感激~ 唔知點講 幫左我好大的忙

[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:

[表情]多謝你, 辛苦你

加歷查 多謝多謝 支持我

英俊:
講真真係好多謝lamho[表情] [表情] 希望下次仲有得玩[表情]  

一定會再見感激你既支持同啟發

KeL:

唔係lamho搞一隻咁大工作量既遊戲
我都無機會認識依隻game[表情]

最緊要 大家可以鍾意呢隻GAME

真秘密:

估唔到拎到,仲諗住第三周太差應該唔得tim[表情]
得獎感受係咪要多謝人[表情]
首先好多謝lamho呢位盡心盡力ge主持人,無佢就無呢隻game![表情]

.......

我覺得係實至名歸 不用謝

真秘密:

再一次多謝lamho[表情]
其實第三周賽前我都幾有信心架,雖然無左Bale,但呢周陣容尚算完整,
終於買到兩個前鋒 - 迪維斯同史提芬費查,可惜費查連續兩周令我失望,(well...頭先佢就入左波了...)[表情]
.......

對手發揮極佳 不過你呢一輪個陣的確令我預期你會贏到

真秘密:

竟然有兩個獎可以同KeL一齊拎[表情]
好多謝所有投我一票GE好友!!![表情]
.......

搞笑 臨尾仲要BID多唔知1個定2個龍

真秘密:

無錯,好慶幸有得參與呢隻經典game
lamho!!!![表情]

嗯嗯~ 呢隻GAME帶到歡樂畀你真好

realwayutd.:
剛剛返屋企追番啲post
恭喜各得獎者[表情]
再多謝lamho勞心勞力攪呢隻game[表情] [表情]

多謝你呀 雖然頒獎禮你唔得閒 不過我都非常多謝你支持 唔知下次會唔會再參加呢?
希望可以再畀多D歡樂大家啦

KeL:

老老豆豆完全唔覺得自己有霸氣同有才
帶領唔到我的隊友開齋[表情]

咁你要問返你D投票人士 不過果下Bale BID 的確好令人難忘既

朗尼:

唔認老都唔得.....唉![表情]

哈哈 上位賽我都好開心同你一齊對戰過
同埋 有時好多玩經理人既心得或多或少都係由你身上學返黎

sikingthegreat:
真係真係要多謝lamho, 唔單止一個人搞掂晒, 仲下下都好快手, 一日都冇拖過~~
我原先都擔心一個人會唔會真係handle唔到, 搞到慢左, 點知完全冇問題, 真係好勁!![表情] [表情]  

多謝你既包涵我都好多出錯 不過 好在得到大家體諒 感激

sikingthegreat:

[表情]
真係受寵若驚[表情]

邊個投我架? 鍚晒你地唷!![表情]

等你地估下[s:436]
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2486  發表于: 2013-03-10
回 lamho 的帖子
lamho:等你地估下[表情]
 (2013-03-10 02:01) 

係wor,你唔講都唔記得最後用2M bid兩個龍

我相信呢隻game真係帶到好多感覺俾大家,尤其係主持人你自己,同埋各位熱心投入去玩ge參賽者
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2487  發表于: 2013-03-10
lamho
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2488  發表于: 2013-03-10
回 lamho 的帖子
lamho:最毅力玩家 - TuNg[表情] (2013-03-09 22:26) 

全敗都有獎拎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2489  發表于: 2013-03-10
文已爬, 恭喜各位得獎者

特別再一次鳴謝lamho, 每晚見你人手update一大輪真係唔講得笑

(希望之後多d 吹下水......老老實實, 我都黎左幾年, 不過好似呢個post 先第1次見樓主..... )