• 7163閱讀
  • 197回復

[歐洲][求教] London朝聖之旅 + 巴黎出血之旅 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 150  發表于: 2013-08-29
回 freezefox 的帖子
freezefox:我都係十月十一月先去,無得咁十買定喎。到時先買仲有冇飛架? (2013-08-29 16:31) 

你話到時先買飛既意思呀即日係球場買?
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 151  發表于: 2013-08-29
我又係聖誕去LONDON BOR

btw..買飛你JOIN左MEMBER都分好多隻級別,通常季票持有者會清哂大部分飛

公售係得番好少好少.....

for member application通常早個幾兩個月...
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 152  發表于: 2013-08-29
回 Ajax 的帖子
Ajax:我又係聖誕去LONDON BOR[表情] [表情] [表情]
btw..買飛你JOIN左MEMBER都分好多隻級別,通常季票持有者會清哂大部分飛[表情]
公售係得番好少好少.....
....... (2013-08-29 19:33) 

你邊日去呀?
順便睇波??

下!!!!唔係嘛!!!
如果買唔到..我會另覓出路.點都會睇一場~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 153  發表于: 2013-08-29
回 siuzac 的帖子
siuzac:你話到時先買飛既意思呀即日係球場買? (2013-08-29 17:43) 

個D 係黃牛了。

我意思係,我根本唔知自己幾時要去。可能十月先決定十月中出發或十月尾出發,之類啦。咁呢個情況下,我可以點買到飛呢?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 154  發表于: 2013-08-29
siuzac:你邊日去呀?
順便睇波??
下!!!!唔係嘛!!!
....... (2013-08-29 21:49)

我26早到LONDON..
順便會去白鹿徑睇熱刺對Stoke City

好睇場波戲瑪強唔強,同埋個stadium大唔大..

阿仙奴果D咁鬼大,除非big4,熱刺曼城,公售我諗實有..

但好似我果隊熱刺,得36XXX個位,長期都爆

P.S. 通常係季票持有人-->4層lv.嘅會員(最高lv.當然最貴)-->公售 (睇流到幾多俾你)
[ 此帖被Ajax在2013-08-29 22:00重新編輯 ]
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 155  發表于: 2013-08-29
freezefox:個D 係黃牛了。[表情]
我意思係,我根本唔知自己幾時要去。可能十月先決定十月中出發或十月尾出發,之類啦。咁呢個情況下,我可以點買到飛呢? (2013-08-29 21:57) 

一係join球會有d合作伙伴有package,一係等公售..10月嘅比賽應該差唔多開始內部預訂ING
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 156  發表于: 2013-08-29
回 Ajax 的帖子
Ajax:我26早到LONDON..
順便會去白鹿徑睇熱刺對Stoke City
好睇場波戲瑪強唔強,同埋個stadium大唔大..
....... (2013-08-29 21:58) 

咦..我都係26號早到london wow!!!!
本身25號.但book完機票先去check原來25號無地鐵, 乜都唔開.就改26到~~

我睇車仔, 有4萬幾個位.
諗住睇chelsea vs swansea同對liverpool.

但車仔好似join左member就無分咩level.(但當然係季票行先喇)

我諗我會買到既.係爭在坐咩位~

你book哂野未呀??

我騎劫左hinnns個post
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 157  發表于: 2013-08-29
freezefox:個D 係黃牛了。[表情]
我意思係,我根本唔知自己幾時要去。可能十月先決定十月中出發或十月尾出發,之類啦。咁呢個情況下,我可以點買到飛呢? (2013-08-29 21:57) 

咁可能要去vixxgogo果d買.有可能貴d有可能平d~
果度通常係季票既人放出黎~~
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 158  發表于: 2013-08-29
siuzac:咦..我都係26號早到london wow!!!!
本身25號.但book完機票先去check原來25號無地鐵, 乜都唔開.就改26到~~
我睇車仔, 有4萬幾個位.
....... (2013-08-29 22:05)

我都係睇睇下旅遊書先發覺原來25號London變死城,先改26號清晨去到..

機票聽/後日BOOK
住就仲睇緊, 格緊價同住邊好
波飛就either through 香港official fans club,靠佢地同果邊訂,
or 我個fd係熱刺今年黎hk識到佢地d head,可能有飛LOL

無分level就爽YY吧,不過liverpool應該未必有,swansea都有機,我唔清楚車仔係咪成日爆,熱刺就係= =

去幾日?
[ 此帖被Ajax在2013-08-29 22:13重新編輯 ]
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 159  發表于: 2013-08-29
回 Ajax 的帖子
Ajax:我都係睇睇下旅遊書先發覺原來25號London變死城,先改26號清晨去到..
機票聽/後日BOOK
住就仲睇緊, 格緊價同住邊好
....... (2013-08-29 22:12) 

你睇左先book都好呀.
我book左先睇到.............又要哂錢改機票.....

如果香港fans club可以幫手買到飛.就梗係係香港買喇!
咁你都唔使擔心波飛問題.
我都要等到11月到先知有無得睇.

其實liverpool我預無得睇先.如果無得睇就轉plan b喇~

我去london 3日咋, 再去杜拜玩一日.(因為坐阿聯x要等成日轉機.順便出去望下.
你呢?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 160  發表于: 2013-08-29
siuzac:咁可能要去vixxgogo果d買.有可能貴d有可能平d~
果度通常係季票既人放出黎~~ (2013-08-29 22:07) 

信唔信得過架?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 161  發表于: 2013-08-29
freezefox:信唔信得過架? (2013-08-29 22:18) 

信得過架.
我見車仔官網講賣飛果度.都有佢份.

不過我自己就未買過~
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 162  發表于: 2013-08-29
siuzac:你睇左先book都好呀.
我book左先睇到.............又要哂錢改機票.....
如果香港fans club可以幫手買到飛.就梗係係香港買喇!
....... (2013-08-29 22:17) 

我又係坐Emirates

應該25號6pm機,去到london5-6am

臨開波15mins去博下黃牛啦, 難得去咁遠

我應該london5日,amsterdam4日,再趁轉機去dubai1日
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 163  發表于: 2013-08-29
回 Ajax 的帖子
Ajax:我又係坐Emirates[表情]
應該25號6pm機,去到london5-6am
....... (2013-08-29 22:21) 

咁我地應該同一班機, 阿聯x最平!我格過價了

如果真係買唔到.我都會去博下黃牛既.不過怕炒到天價.

咁係抵玩好多..我公司唔比我放咁多假.
自己又想去...所以得幾日都照去~~

離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 164  發表于: 2013-08-29
siuzac:咁我地應該同一班機, 阿聯x最平!我格過價了[表情]
如果真係買唔到.我都會去博下黃牛既.不過怕炒到天價.
....... (2013-08-29 22:25) 

我學生哥sem break

你0525定0620到london?

有fd話驚係dubai轉機,想預鬆D,我又少搭飛機去旅行

黃牛你計到最盡開波前果半個鐘囉,睇唔到嘅Join stadium tour都好呀

dubai你係咪又趁10幾個鐘轉機逛下

有無點plan果日