• 5438閱讀
  • 97回復

鬼影醫務所.Week 29 (已出推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2014-03-06
— 本帖被 KeL 執行加亮操作(2014-03-08) —

我們...又番來了!!!

主要幫忙大家解決執陣上的困難, 我會盡力幫忙!! 大家隨便發問!!

病人須知
- 請清楚說明病情
- 如有選擇題, 請列明球員價格
- 最終買 / 賣球員請病人自行決定, 如爆了 / 放了! 請不要把責任推給醫生, 因醫生沒有拿槍迫你買 / 賣
- 如病人對球員產生「有預感會爆」,「琴晚發夢爆」,「對佢有D Feel」等, 醫生有權拒絕回覆, 因為Feel係大晒既!!

鬼影醫務所本周睇中的球員:

前鋒: Hazard, Rooney, J.Rodriguez, Hooper, Murray

中場: Lallana, Holtby, Ledley, Oscar, Redmond

後衛: Ivanovic, Bassong, Riether, Shaw, Evra

龍門: Marshall, Ruddy, Stekelenburg

===================================

醫生名單:
鬼影炎光
Bennylau127
Rafer
BBQ903
sikingthegreat
reve
CHUCK

[ 此帖被鬼影炎光在2014-03-08 11:55重新編輯 ]
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2014-03-06
Yura

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線stevewong_20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2014-03-06
離線BEARACC
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2014-03-06
LAM   JAY
MATIC   LALALA   Schneiderlin   SDWELL
LOVREN   HETINGA   RIETHER   SHAWCROSS
C字
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2014-03-07
報到
離線kenccue
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2014-03-07
H17   積洛迪古C
馬迪  LALALA  贊奴沙  賀捷比
希丁加  路伕雲  J WARD  法比奧
魯迪

醫生 NOR 定 聖人 CS機會大D呀?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2014-03-07
回 BEARACC 的帖子
BEARACC:LAM   JAY
MATIC   LALALA   Schneiderlin   SDWELL
LOVREN   HETINGA   RIETHER   SHAWCROSS
C字 (2014-03-06 14:39) 

都好多Southampton喎,  睇好大炒?

Heitinga & Riether 兩個揀一個啦, 個人覺得Riether會好D~

另外可以諗下Chelsea / Norwich既人~
eg: Snodgrass, Redmond
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2014-03-07
回 kenccue 的帖子
kenccue:H17   積洛迪古C
魯迪
....... (2014-03-07 08:25) 

Januzaj好似好耐都冇正喇, 會唔會考慮轉下其他 / 等明天推介轉人?

Holtby要留意下, 上場Sub in, 暫時未肯定佢會有正,  當然佢有的話會係幾吸引既

會唔會諗下Norwich既中前場?

其他位都OK呀~CS機會感覺上Norwich會好D, 我都係用Ruddy~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2014-03-07
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:Januzaj好似好耐都冇正喇, 會唔會考慮轉下其他 / 等明天推介轉人?
Holtby要留意下, 上場Sub in, 暫時未肯定佢會有正,  當然佢有的話會係幾吸引既
....... (2014-03-07 08:51) 

諾域治中場有咩好野?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線stevewong_20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2014-03-07
咦!上得返來喇喎!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2014-03-07
爆炸頭有無得出呢??
另外, KEEPER 用Boruc 好不好?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2014-03-07
回 BEARACC 的帖子
BEARACC:LAM   JAY
C字 (2014-03-06 14:39) 

away palace喎..... 咁多soton?
個人認為soton而家已經冇咩target (最多都係同newcastle爭第8), 其實未必值得買咁多....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2014-03-07
回 kenccue 的帖子
kenccue:H17   積洛迪古C
魯迪
....... (2014-03-07 08:25) 

soton cs唔太睇好, norwich.... 好少少嘅, 不過有hughton都幾難真係俾到信心我....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2014-03-07
回 stevewong_20 的帖子
stevewong_20:咦!上得返來喇喎! (2014-03-07 18:53) 

頭先上唔到?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2014-03-07
回 雲尼士杜萊 的帖子
雲尼士杜萊:爆炸頭有無得出呢??
另外, KEEPER 用Boruc 好不好?  (2014-03-07 19:16) 

boruc..... 個人覺得麻麻地, 又唔係特別平
fellaini..... 好難估.... 不過away west brom.... 就算有正都唔係好抵玩