• 11767閱讀
  • 344回復

開心派錢站 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 300  發表于: 2015-03-23
準備又輸一週
跌到300幾了...
下週可能盡地一搏,9雙賽
侯活
韓仔 赫頓 哥卡 ok仔
菲爾斯 戴夫 巴頓
艾邦 柯士甸 山齊士

subs cesc cresswell $1mid $1gk

諗緊好唔好週週清玩到尾
[ 此帖被ckl_1113在2015-03-23 02:04重新編輯 ]
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 301  發表于: 2015-03-23
如果係咁做放嘅keep人就有$16夏神$14kun$2賴恩泰萊$5基爾獲加$1kelly
大B哥同sam哥點睇
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 302  發表于: 2015-03-23
回 ckl_1113 的帖子
ckl_1113:如果係咁做放嘅keep人就有$16夏神$14kun$2賴恩泰萊$5基爾獲加$1kelly
大B哥同sam哥點睇[表情]  (2015-03-23 02:05) 

想追分就一定要放人

我自己都放了山神和KUN
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 303  發表于: 2015-03-23
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:想追分就一定要放人
我自己都放了山神和KUN (2015-03-23 02:17) 

放晒佢地lu∼
週週清開始
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 304  發表于: 2015-03-23
ckl_1113:準備又輸一週
跌到300幾了...
下週可能盡地一搏,9雙賽
侯活
韓仔 赫頓 哥卡 ok仔
....... (2015-03-23 02:03) 

你上週個mahrez....

我都已經傻仔放giroud換個負分嘅, 點知你仲慘....

我都諗住盡煲雙賽~~

週週清到季尾好呀, 我而家除左幾個平後同kane, 其他都冇邊個唔放得, 其實就連kane我都隨時放得~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 305  發表于: 2015-03-23
ckl_1113:如果係咁做放嘅keep人就有$16夏神$14kun$2賴恩泰萊$5基爾獲加$1kelly
大B哥同sam哥點睇[表情]  (2015-03-23 02:05) 

r.taylor可以一留, kelly就.... 你有cresswell同okore的話可以放

週週清重點係, 真係會有機會唔夠錢, 所以超平後對於玩週週清好緊要, 其他位放左都唔可惜, 唯一係d一蚊或3,4蚊必正後衛.... 要諗清楚先

btw 我都放左4.90 walker了, 用雙賽後衛唔會差過佢. 我自己成手平後, 開返個位出黎買下後衛都好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 306  發表于: 2015-03-23
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:想追分就一定要放人
我自己都放了山神和KUN (2015-03-23 02:17) 

同意兩個前鋒可放~~ 不過如果一個前鋒都冇keep的話, 13.98 aguero其實都可以留, 不過就唔係必要.

追分放人就難講d, 通常一炮過放晒都係衰嘅機會大, 我季季最尾幾週都係咁, 諗住個位唔上唔落就放手一搏, 至今未搏成功過一次

如果可以, 慢慢逐d逐d咁放會好d.... 不過呢個係我個人例子而已
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 307  發表于: 2015-03-23
ckl_1113:放晒佢地lu∼
週週清開始[表情] (2015-03-23 10:42) 

全部平後放晒?! 仲要而家過晒偷人時段先黎放?

anyway, 好玩好玩, 我今季都keep住同你地2 same 3 same, 唔keep人仲好玩~~
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 308  發表于: 2015-03-26
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:你上週個mahrez.... [表情]
我都已經傻仔放giroud換個負分嘅, 點知你仲慘....[表情]
....... (2015-03-23 22:12) 

李城入成3球mahrez都可以低分收場..
仲有大力神又係4球都唔關佢事
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 309  發表于: 2015-03-26
sikingthegreat:r.taylor可以一留, kelly就.... 你有cresswell同okore的話可以放
週週清重點係, 真係會有機會唔夠錢, 所以超平後對於玩週週清好緊要, 其他位放左都唔可惜, 唯一係d一蚊或3,4蚊必正後衛.... 要諗清楚先
....... (2015-03-23 22:14) 

呢個都啱,打343後備擺兩個後防冇$1骨真係有啲麻煩..
不過雙賽唔理了,決定all in
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 310  發表于: 2015-03-26
ckl_1113:李城入成3球mahrez都可以低分收場..
仲有大力神又係4球都唔關佢事[表情] (2015-03-26 02:54) 

低分一件事, mahrez連正都冇嗰下好野

eriksen就.... 只能說已經俾我個coutinho同mane好.....

btw我都唔弱, 一買mane就狂foul冇分, phillips變埋0, 而coutinho個assist仲要俾yahoo食埋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 311  發表于: 2015-03-26
ckl_1113:呢個都啱,打343後備擺兩個後防冇$1骨真係有啲麻煩..
不過雙賽唔理了,決定all in[表情] (2015-03-26 02:55) 

11個?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 312  發表于: 2015-04-05
大b: howard, caulker, hazard, barton, n'zogbia
我: guzan, onuoha, fabregas, delph, mata

ckl_1113: caulker, vlaar, n'zogbia, barton
我: onuoha, okore, fabregas, kane

今週算係球員分別最少....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 313  發表于: 2015-04-05
sikingthegreat:大b: howard, caulker, hazard, barton, n'zogbia
我: guzan, onuoha, fabregas, delph, mata
ckl_1113: caulker, vlaar, n'zogbia, barton
我: onuoha, okore, fabregas, kane
....... (2015-04-05 00:56) 

update:

大b: caulker + barton + n'zogbia + 25
我: guzan + onuoha, delph

ckl_1113: caulker + vlaar + n'zogbia + barton
我: okore + kane + 21

為左用hutton, 差幾毫子用唔到hazard.... 諗住用cesc頂住..... 點知就遇上hazard大爆..... 然後hutton傷出.... 大約就總結左我今季嘅表現
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 314  發表于: 2015-04-10
同ckl_1113和左, 照派~~

好快又一週, 不過呢週真係冇咩信心