• 4924閱讀
  • 67回復

Week9 偷人討論 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2014-10-21
又要玩又要呻...咁難服侍既你地...

次次低分都賴YFF攪得唔好,所以買人求其揀,之後再用幾千字解釋點解玩得差...

其實唔鐘意玩既,又覺得人地攪得差既,delete game咪得囉...駛乜辛苦自己...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2014-10-21
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:又要玩又要呻...咁難服侍既你地...
次次低分都賴YFF攪得唔好,所以買人求其揀,之後再用幾千字解釋點解玩得差...
其實唔鐘意玩既,又覺得人地攪得差既,delete game咪得囉...駛乜辛苦自己... (2014-10-21 15:12) 

你係唔明D 人講咩?定係尊登去曲解人地既意思?

宜家投訴既係個遊戲攪得差,同高分低分有咩關係?唔通你認為,個遊戲攪到連排名都出唔到。系統極度唔穩定,SAVE 左可以當你無SAVE,呢D 全部都係玩家既責任,而唔係遊戲負責人既責任?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2014-10-21
回 freezefox 的帖子
freezefox:你係唔明D 人講咩?定係尊登去曲解人地既意思?
宜家投訴既係個遊戲攪得差,同高分低分有咩關係?唔通你認為,個遊戲攪到連排名都出唔到。系統極度唔穩定,SAVE 左可以當你無SAVE,呢D 全部都係玩家既責任,而唔係遊戲負責人既責任?
....... (2014-10-21 16:10) 

其實你係唔係唔明我講緊咩....

我只係想話, 既然YFF有咁多問題...你地又咁多投訴, 點解仲要繼續玩?
攪得差, 又要玩...你唔覺得好怪咩......?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2014-10-21
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:其實你係唔係唔明我講緊咩....
我只係想話, 既然YFF有咁多問題...你地又咁多投訴, 點解仲要繼續玩?
攪得差, 又要玩...你唔覺得好怪咩......?
....... (2014-10-21 16:56) 

點會奇怪?同類情況唔係一直係我地身邊發生緊咩?

TVB 節目都係一路睇一路比人鬧架!唔係咩?你可以話,睇得咁辛苦不如唔好睇。咁事實的確有人選擇唔睇,改睇美劇,睇韓劇。但仍然有人選擇睇,因為佢可能無其他選擇了。返到屋企,悶到發荒,一路睇一路鬧好過悶爆。

變型金剛拍到第四集,愈拍愈爛。愈拍愈不堪。所以有人選擇唔睇。但同時,仍然有人選擇睇。因為都睇左頭三集了……唔爭在睇埋第四集。都係個人選擇者。

香港政府愈黎愈不堪了。我地日日係到鬧,佢就當我地唱歌。所以,有人選擇離開。移民!但更多的人選擇留低。每個人既原因都唔同。有人係因為根本無選擇,無錢攪移民!有人係因為愛香港,香港變得幾差都願意留低,希望總有奇蹟發生。人人選擇唔同。

呢個遊戲,有D 人玩左超過十年。有好多回憶,有好多不能言喻既感情。有人選擇唔玩,有人選擇玩落去。各有前因。有咩出奇?對呢個戲,愛之深,自然恨之切,好合乎常理。玩得唔開心,但仍然玩落去既人,一定有佢地既原因。你唔認同呢種原因,無問題。你自己決定玩定唔玩。但點可能否定人地玩落去既選擇?!豈不怪哉?

正如,如果有一日有人問你:「喂!你上好友上得咁辛苦,樣樣都睇唔過眼,個壇又死下死下,鬼影都無隻,你上黎做咩者?」我估你既回答都係好簡單一句:「我上好友關你鬼事呀?要你管?」
[ 此帖被freezefox在2014-10-21 17:28重新編輯 ]

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2014-10-21
freezefox:點會奇怪?同類情況唔係一直係我地身邊發生緊咩?
TVB 節目都係一路睇一路比人鬧架!唔係咩?你可以話,睇得咁辛苦不如唔好睇。咁事實的確有人選擇唔睇,改睇美劇,睇韓劇。但仍然有人選擇睇,因為佢可能無其他選擇了。返到屋企,悶到發荒,一路睇一路鬧好過悶爆。
....... (2014-10-21 17:26) 

老狐完全講出哂我既心聲 玩左咁多年yff 除左真係玩game外都識到唔少好友
雖然只係網上認識 但都係一種緣份 一種感情係到 週週上泥傾下陣share下都好開心
唔係咁易話隻game廢就delgame 唔玩就唔再上泥既

btw~其實我地係到complain都係申下姐 加陣隻game咁垃圾 上泥唔申下既話
我林只會越泥越少好友上泥鳥
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2014-10-21
回 Seefood 的帖子
Seefood:老狐完全講出哂我既心聲 [表情]玩左咁多年yff 除左真係玩game外都識到唔少好友
雖然只係網上認識 但都係一種緣份 一種感情係到 週週上泥傾下陣share下都好開心
唔係咁易話隻game廢就delgame 唔玩就唔再上泥既
....... (2014-10-21 17:38) 

我玩呢個遊戲超過十年。我係因為呢個遊戲而上好友的。亦因為呢個遊戲而認識好多朋友。呢D 朋友,好多都識超過十年了!而且,我地唔係單單虛擬世界既網友關係,係現實世界中我地都係會見面既朋友。我地會約出黎食飯,會約出黎影相,會約出黎踢波,會約出黎打籃球。

我會參加佢地既婚禮,會見證佢地既下一代誔生。會分享為人父母既經驗,會一同悲傷時局之涼薄!

呢個遊戲,成為我同好友,以及一眾好友既連繫。又豈是一個遊戲如此簡單?!正正係因為咁,眼見個遊戲愈攪愈不堪,愈攪愈不知所謂,能不悲從中來乎?

你問我點解玩到咁淒涼都要玩落去,只有一個原因。我不願意捨割與好友既感情。就是如此簡單。

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2014-10-21
freezefox:我玩呢個遊戲超過十年。我係因為呢個遊戲而上好友的。亦因為呢個遊戲而認識好多朋友。呢D 朋友,好多都識超過十年了!而且,我地唔係單單虛擬世界既網友關係,係現實世界中我地都係會見面既朋友。我地會約出黎食飯,會約出黎影相,會約出黎踢波,會約出黎打籃球。
我會參加佢地 .. (2014-10-21 17:46)

我都玩左唔知幾多年鳥 見到隻game搞成咁
好掛住e前果隻yff
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2014-10-22
情意結呢樣野,系無得解的。

就好似拍拖咁,一系你咪將就將就間中呻下咯,唔係就頂你唔順一拍兩散咯。
咁一d人系好長情既嘛,唔係個個都可以話撇就撇的。

啊∼∼∼問世間,yff為何物呢???

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2014-10-22
回 reve 的帖子
reve:情意結呢樣野,系無得解的。
就好似拍拖咁,一系你咪將就將就間中呻下咯,唔係就頂你唔順一拍兩散咯。
咁一d人系好長情既嘛,唔係個個都可以話撇就撇的。
....... (2014-10-22 10:31) 

情義繞心中有幾多重
仇恨又卻是誰所種
情仇兩不分 愛中偏有恨 恩怨同重~~~~~
離線rioferdy4
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2014-10-22
freezefox:點會奇怪?同類情況唔係一直係我地身邊發生緊咩?
....... (2014-10-21 17:26) 

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2014-10-23
想問下whoscored家下轉左新版面係咪唔識自己update
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2014-10-23
Seefood:想問下whoscored家下轉左新版面係咪唔識自己update[表情] [表情]  (2014-10-23 11:55) 

咩UPDATE ?

離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2014-10-23
freezefox:咩UPDATE ? (2014-10-23 12:20)

之前睇live時d stat佢會auto update
e家我要f5先有
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2014-10-24
門將仲用唔用古圖爾斯好
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2014-10-24
Seefood:之前睇live時d stat佢會auto update
e家我要f5先有[表情]
 (2014-10-23 12:23) 

無留意添⋯⋯⋯