• 9303閱讀
  • 281回復

[hkbff.net] senal (Game Week: 17) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2014-12-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:林美拉近排都係打一場抖一場,又或者打半場抖半場。[表情] (2014-12-18 12:57) 

琴晚抖左一場 即係今場有得打
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2014-12-18
freezefox:林美拉近排都係打一場抖一場,又或者打半場抖半場。[表情] (2014-12-18 12:57) 

作为熱刺迷,我唔希望佢打正

拉美拿被人一撞就跌過   

離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2014-12-18
推介给没有偷艾歷臣又想用熱刺中场的朋友∼6.33查迪尼

對紐卡素有入波,全場很有威脅

離線WWJD
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2014-12-18
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:推介给没有偷艾歷臣又想用熱刺中场的朋友∼6.33查迪尼
對紐卡素有入波,全場很有威脅[表情] [表情]
 (2014-12-18 14:58) 

呢件我都用過幾次, 如果主場對弱隊既話都用得過既, 會參與多dd進攻, 但作客或者對強隊, 佢會踢得較後同防守多dd, 唔入波就低分過咩....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2014-12-18
eve_lbl85:推介给没有偷艾歷臣又想用熱刺中场的朋友∼6.33查迪尼
對紐卡素有入波,全場很有威脅[表情] [表情]
 (2014-12-18 14:58) 

佢D 分真係ALL OR NOTHING!記得季初場場有波入。但到D 人一買佢就場場零分收工……

近排仲連個正選都時有時無添………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2014-12-18
回 Seefood 的帖子
Seefood:琴晚抖左一場 即係今場有得打[表情] (2014-12-18 13:12) 

九成!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2014-12-18
eve_lbl85:作为熱刺迷,我唔希望佢打正
拉美拿被人一撞就跌過 [表情]  [表情]
....... (2014-12-18 14:48) 

呢個球員又係離奇古怪。打歐洲賽就係咁入波,番番去打聯賽,唔好講入波,連起腳射門都無。佢係我極少見到,有腳法但無射門慾既球員。通常D 球員有番少少腳法,就點都會試下起腳射門架嘛。佢唔係既,去到咩位都唔起腳射既。

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2014-12-18
eve_lbl85:偷价8.8蚊,要CS再加防守分才回本
我想搏Kolarov多d (2014-12-18 01:27) 

PJ 好多防守分,場場都幾個 pi, tw,我都係因為呢點先買

Kolarov,唔知到時趕唔趕得切睇陣容
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2014-12-18
freezefox:黎緊呢幾周曼城好賽程。執CS 都有排執! (2014-12-18 02:12) 

望就咁望
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2014-12-18
回 國球旗 的帖子
國球旗:奴神現身 [表情]  (2014-12-18 09:04) 

旗哥
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2014-12-18
回 麻凡 的帖子
麻凡:嘩~~~神降臨要拜了~~~[表情]
今週終於高分有望了~~~[表情]  (2014-12-18 09:08) 

做咩成日捧我上神枱

上週先放左生埃
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2014-12-18
回 KeL 的帖子
KeL:奴神個陣真係好強大[表情]
一樣的問題
萬一courtois真係出唔到
到時就要煩點郁人 (2014-12-18 09:53) 

KEL 神個陣都好強大

Courtois 一出唔到就要大執
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2014-12-18
回 Seefood 的帖子
Seefood:tot 4-0 new
係咪真係咁堅啊[表情] [表情]  (2014-12-18 10:19) 

紐卡素個三號龍 Alnwick 唔多唔少有責任,第一球牛油手,第二球落地有問題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2014-12-18
freezefox:利記史達0 尋日入兩球![表情] [表情] [表情]  (2014-12-18 10:32) 

BR 繼續用佢打前鋒,佢又回勇入兩球,真係好想用佢
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2014-12-18
eve_lbl85:Eriksen有三次助攻[表情] [表情]
可惜打足90分钟[表情] [表情] (2014-12-18 12:24)

應該得一次助攻,第一、四球 Alnwick 接到波甩手