• 13013閱讀
  • 421回復

[Demo] 大逃殺@Ch.1.5 - 劇終,多謝各位參與。正式版都請支持下。 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 105  發表于: 2014-12-22
回 yanyan 的帖子
yanyan:我都生緊[表情] (2014-12-22 12:45) 

點解你飛滋生係後...?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 106  發表于: 2014-12-22
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:感觉上係老狐杀你 [表情]
[表情] (2014-12-22 12:49) 

你死左架啦。死左既人唔好太多事。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 107  發表于: 2014-12-22
應該比老狐殺死了
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 108  發表于: 2014-12-22
回 charm 的帖子
charm:如果我有咩冬瓜豆腐,就係麻煩做既。 老狐,幫我報仇。[表情]  (2014-12-22 12:37) 

哈哈~d 殺手為左掩飾自己唔係殺手,一定會殺你嫁禍俾我,你死定了~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 109  發表于: 2014-12-22
回 frankie 的帖子
frankie:應該比老狐殺死了[表情] [表情] [表情] [表情]  (2014-12-22 18:57) 

傻啦,我地咁好朋友,係都最後先冧你啦。

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 110  發表于: 2014-12-22

我要殺死__你個__

其實仲未知玩緊乜,d人幾時俾我殺,我又幾時俾人殺
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 111  發表于: 2014-12-22
回 國球旗 的帖子
國球旗:[圖片]
我要殺死__你個__
....... (2014-12-22 23:05) 

有冇北斗之拳:「你已經死了!」圖?

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 112  發表于: 2014-12-22
回 freezefox 的帖子
freezefox:有冇北斗之拳:「你已經死了!」圖?[表情] (2014-12-22 23:45) 

老狐,
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 113  發表于: 2014-12-22
回 國球旗 的帖子
國球旗:老狐,[圖片] (2014-12-22 23:48) 

旗哥:

離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 114  發表于: 2014-12-23
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 115  發表于: 2014-12-23
唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格! 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格! 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格! 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!

離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 116  發表于: 2014-12-23
回 freezefox 的帖子
freezefox:唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN唔好同YANYAN 同一格!唔好同YANYAN 同一 .. (2014-12-23 09:44) 

女~~~殺~~~~手~~~~~
女殺手~~~女殺手~~~~

女俠饒命呀~~~~~~~
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 117  發表于: 2014-12-23
老實講,大會表示自己都有點懷疑殺手(們)知唔知自己係殺手
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 118  發表于: 2014-12-23
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:老實講,大會表示自己都有點懷疑殺手(們)知唔知自己係殺手
 (2014-12-23 10:09) 

其實我地而家呢個階段要做咩?
我諗不論殺手同平民都唔知而家自己要做d乜~~~
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 119  發表于: 2014-12-23
叮咚……

又係我呀……以下講既野可能對實際上已經死左既你係無咩用……但都照聽下啦

由於時間有限同主持人心理變態既關係,決定實行每週都投票,等大家了解下投票係點RUN。

首先,投票階段係在大會公佈左死亡名單、特別事件等之後,以及在移動階段(揀格仔)之前。

投票階段分為,PM投票、點票、公佈結果呢三部份。

PM投票:會有一日至兩日時間(TUE - WED / WED - THU),視乎大會勤力與否,每人每次只限投一票,一票FOR一人,所有投票不得更改,唔投無PENALTY,死亡者

點票:截止後大會會點算大家既票,得票最多既一位,會係公佈結果後立即被行刑,同票數者G多者死,同G既多A者死,同A既多CS者死,咩都同就麻煩攬住一齊死。

公佈結果:當然係係呢個POST公佈啦,公佈左之後就會立即進入移動階段

由於TEAM LINK睇唔到分,所以之後可能要開GROUP俾其他人士,但今次有fatman幫手拎分,所以應該無咩問題