• 9409閱讀
  • 198回復

[問陣]島主 -- 向 Top 10 出發 wk29 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2015-03-12
回 freezefox 的帖子
freezefox:贊奴沙我唔知啦。但如果無天使既話,左羊真係幾吸引架。 (2015-03-12 17:25) 

我通常會揀選一場最多波入賽事 , 呢場同般尼vs曼城都好大機會多波入,  所以呢兩暫時各兩件中前場 , 其實熱刺中場都吸引, 但以主場為先, 所以暫時揀兩件曼聯中場
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2015-03-12
回 bbq903 的帖子
bbq903:我通常會揀選一場最多波入賽事 , 呢場同般尼vs曼城都好大機會多波入,  所以呢兩暫時各兩件中前場 , 其實熱刺中場都吸引, 但以主場為先, 所以暫時揀兩件曼聯中場  (2015-03-12 17:51) 

熱刺唔係作客醒神過主場咩
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2015-03-12
DEFOE應該係買斷左  吾會返美國
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2015-03-12
回 alan1439 的帖子
alan1439:DEFOE應該係買斷左  吾會返美國 (2015-03-12 18:02) 

我都諗緊用唔用敵科
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2015-03-12

Injury could rule Ashley Young out of Man Utd's crunch clash with Tottenham

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/injury-could-rule-ashley-young-8814269
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2015-03-12
回 alan1439 的帖子
alan1439:DEFOE應該係買斷左  吾會返美國 (2015-03-12 18:02) 

咁對新特蘭算係good news, 但今年真係難睇好
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2015-03-12
回 國球旗 的帖子
國球旗:熱刺唔係作客醒神過主場咩 [表情] [表情] [表情] (2015-03-12 17:53) 

玩完雙賽週,證明我真係唔識揀熱刺中場
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2015-03-12
West Bromwich Albion midfielder Chris Brunt charged
http://www.thefa.com/news/governance/2015/mar/chris-brunt-charged-090315

離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2015-03-12
lowton∼唔建议放正選,得分低兼作客,後備ok
garbutt∼baines二號,负责角球和死球,近几場得分唔错,baines未傷好可以考慮
upson,schlupp,huth∼李斯特城今周主場,三选一
hazard∼我反而想放,車仔踢到加时又输波,士氣受到打擊,車仔中場可搏7蚊Willian,下半場才上陣,踢得唔错
yaya∼對手弱可用,我选择silva
young∼留意有傷
januzaj∼我宁愿搏正选唔高的mata都唔想买januzaj
cuadrado∼在意甲很屈分,可惜可惜
puncheon,bolasie∼今周對手弱,二选一,我选puncheon
mahrez∼我比较想用的中場之一,李斯特城最有威胁的球员
brunt∼有机会停赛,留意最新消息。近几場踢左閘,推介隊友gardner,brunt停赛,gardner开晒角球和死球

少人用的Larsson∼主場加上AJ停赛,开晒角球和死球,考慮中
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2015-03-12
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:lowton∼唔建议放正選,得分低兼作客,後備ok
garbutt∼baines二號,负责角球和死球,近几場得分唔错,baines未傷好可以考慮
upson,schlupp,huth∼李斯特城今周主場,三选一
hazard∼我反而想放,車仔踢到加时又输波,士氣受到打擊, .. (2015-03-12 18:59) 

大b哥  
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2015-03-12
Netherlands have indicated that Robin van Persie will not be fit for Manchester United's crucial matches against Tottenham and Liverpool by omitting him from their squad to face Turkey and Spain.

http://www.espnfc.us/netherlands/story/2343785/robin-van-persie-likely-to-sit-out-key-manchester-united-clashes
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2015-03-12
eve_lbl85:lowton∼唔建议放正選,得分低兼作客,後備ok
hazard∼我反而想放,車仔踢到加时又输波,士氣受到打擊, .. (2015-03-12 18:59) 

留名學野
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2015-03-12
另外前锋有位可试下6蚊Kramaric,两个SOT回本
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2015-03-12
eve_lbl85:另外前锋有位可试下6蚊Kramaric,两个SOT回本 (2015-03-12 19:15) 

如果轉前鋒, 要換走stu ,  諗緊是否值得放 .

今週你睇好 lei 嗎 ?
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2015-03-12
回 bbq903 的帖子
bbq903:如果轉前鋒, 要換走stu ,  諗緊是否值得放 .
今週你睇好 lei 嗎 ? (2015-03-12 19:19) 

Sturridge偷价值用,無入波都有唔少SOT

李斯特城今週一定要赢,保级戰