• 5548閱讀
  • 70回復

WK 31 雙賽人信得過嗎??? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2015-04-02
回 Seefood 的帖子
Seefood:好靜[表情]  (2015-04-02 18:27) 

完全冇執過陣 , 不過反正都季尾, 今週決定十一人雙賽
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2015-04-02
回 bbq903 的帖子
bbq903:完全冇執過陣 [表情], 不過反正都季尾, 今週決定十一人雙賽 [表情] (2015-04-02 19:12) 

11個
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2015-04-03
大家用咩龍??
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2015-04-03
Seefood:大家用咩龍?? (2015-04-03 18:49) 

應該繼續ospina
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2015-04-03
1隊: (9件雙賽)

myhill
hutton caulker onouha
delph sinclair barton philips
austin benteke kane

sub: f4 cress kelly $1

2隊: (8件雙賽)

myhill
hutton caulker ok
delph nzog barton hazard
austin benteke dc

sub: ozil onouha cress $1

兩隊都放哂 sanchez博雙賽
因為驚ok仔無正 所以都買定onouha頂佢個位

[ 此帖被Seefood在2015-04-03 20:05重新編輯 ]
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2015-04-03
Seefood:大家用咩龍?? (2015-04-03 18:49) 

我考慮緊ospina, 或我座山
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2015-04-03
Seefood:11個[表情] (2015-04-02 19:21) 

我真係11件

guzan
vlaar  hutton  caulker
sinclair  zogbia  delph  barton   philips
benteke  austin

bn :  sanchez ,  cresswell , kelly ,  courtois
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2015-04-04
回 bbq903 的帖子
bbq903:我真係11件 [表情]
guzan
vlaar  hutton  caulker
....... (2015-04-03 23:56) 

guzan唔敢用
離線wumws
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2015-04-04
Seefood:guzan唔敢用[表情] (2015-04-04 00:36) 

我都諗緊. 但我F. Forster又冇得出.又唔想用LEI嘅龍.
雖然係後備.
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2015-04-04
雙賽之AV
龍門Guzan∼對曼联很大机会负分,但是主场對QPR有机会爆分,龍門位置要三思
右閘Bacuna∼被Sherwood称‘新’Cafu 相信短期内都有正选,上季进少罚球,可惜YFF是中場 没有CS分
中坚Clark∼9黄牌在身,多1張停两場。對Sunderland时63分钟被换下就是想他拿牌
中坚Okore∼有傷在身,有可能被隊长Vlaar取代,1蚊入照
閘Hutton∼今季维拉YFF得分最高球员,89次传中全英超第15
右翼N'Zogbia∼处理罚球和角球,缺点打足全場
中場Delph∼上季维拉YFF得分最高球员,今周熱門人选,多防守分
中場C.Sanchez∼聪明仔能對曼联,正常出Sanchez加強防守
左翼Sinclair∼唔多杂分,買搏入波
前锋Benteke∼今周大熱,主罚点球
前锋Agbonlahor∼好多犯规 7黄1红 搏唔過

雙賽之QPR
龍門Green∼两場作客 QPR全英超客場失球最多 作客成绩1胜0和13负
右閘Isla∼ 屈防守分 53TW 51PI,可惜YFF是中場 没有CS分
中坚Caulker∼屈BS 最大机会爆分的後衛
中坚Onuoha∼穷人的选择
閘Yun∼韩国仔星期五才归隊 有机会被Hill取代
右翼Phillips∼近6場1进球4助攻 雙賽有意外惊喜 球隊中传中次数最多 61次
中場Barton∼处理罚球和角球,多杂分同时多犯规8黄1红
中場Sandro∼防守中場唔考虑
左翼Hoilett∼上一場60分钟被换下,有可能被Kranjcar或Vargas取代
前锋Austin∼球隊首席射脚,今周大熱,主罚点球
前锋Zamora∼多犯规 唔值得浪费前锋位
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2015-04-04
回 eve_lbl85 的帖子
eve_lbl85:雙賽之AV
龍門Guzan∼對曼联很大机会负分,但是主场對QPR有机会爆分,龍門位置要三思
右閘Bacuna∼被Sherwood称‘新’Cafu 相信短期内都有正选,上季进唔少罚球,可惜YFF是中場 没有CS分
中坚Clark∼9& .. (2015-04-04 04:38) 

Taarabt 值博嗎
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2015-04-04
右閘Bacuna∼被Sherwood称‘新’Cafu 相信短期内都有正选,上季进唔少罚球,可惜YFF是中場 没有CS分
中坚Clark∼9& .. (2015-04-04 04:38) 

睇完大B哥分析,執左6件AV, 3件QPR, 係咪好唔平均?
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2015-04-04

買人方向同大b兄分析都差唔多 今週無死啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2015-04-04
賓迪基 or Austin? 邊個會好啲
離線哈哈
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2015-04-04
DC 好似出唔到??