• 8661閱讀
  • 435回復

[手機遊戲]Monster Hunter Explore [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2015-11-11
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:係AR, 自己打.....打到好累[表情] (打團, 4個人打, 但基本上D血都係我扣, 爆鎚行黎行去D人都斬唔到佢, 我係用水弓射佢, 好快打完, 講緊打上級)
開auto即係入場之後個人識自己斬龍 <-- 姐係都要自己入場, 咁做咩唔打埋佢??? 打一場都唔駛兩分鐘 (南瓜)
巨人仲未諗到點樣自己 .. (2015-11-10 15:51) 

打要用時間...auto剩係入場就ok...

如果成程人手打呢兩個禮拜要完全唔返工返學先有+20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2015-11-11
回 英俊 的帖子
英俊:
我最勁果套野得千零攻九百防到,打唔到特級,4星上級都炆水[表情] [表情]
仲有D裝用緊2星裝

個人覺得防重要過攻, 如果搵到個ROOM而冇踢你, 唔死就得.
冇人帶我覺我係會卡住.

當初我都係咁用石, +120% 同開佢箱, 希望有返一兩件4星裝加防, 點知原來上級係冇裝出......
浪費左唔少石..

不過一有4星裝或武器, 就開始慢慢順...

之前打3星, 死都唔出裝比我, 冇心機刷.....

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2015-11-11
回 英俊 的帖子
英俊:
打要用時間...auto剩係入場就ok...
如果成程人手打呢兩個禮拜要完全唔返工返學先有+20[表情]

咁都要每一場都要入場..... 同冇AUTO 分別唔大, 對我黎講

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2015-11-11
utadahikaru20:個人覺得防重要過攻, 如果搵到個ROOM而冇踢你, 唔死就得.
冇人帶我覺我係會卡住.
當初我都係咁用石, +120% 同開佢箱, 希望有返一兩件4星裝加防, 點知原來上級係冇裝出......
....... (2015-11-11 13:40) 

防都唔易砌得高

話時話隻巨人雙劍真係幾有用

鬼人+開技斬一下可以去到千幾
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2015-11-11
utadahikaru20:咁都要每一場都要入場..... 同冇AUTO 分別唔大, 對我黎講
 (2015-11-11 13:41) 

開auto只係單手禁個mon

唔開要雙手屠龍
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2015-11-11
回 英俊 的帖子
英俊:防都唔易砌得高
話時話隻巨人雙劍真係幾有用
....... (2015-11-11 14:07) 

佢個4星防都唔差, 個衫我都升到lv.49 白搭

雙刀, 開技打上級風牙我過2000
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2015-11-11
回 英俊 的帖子
英俊:開auto只係單手禁個mon
唔開要雙手屠龍[表情] (2015-11-11 14:07) 

對於返工既我, 冇分別,因為都要每次按.

到放工, 按得入場,不差在自己打
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2015-11-11
utadahikaru20:佢個4星防都唔差, 個衫我都升到lv.49 白搭
雙刀, 開技打上級風牙我過2000[表情] (2015-11-11 14:46) 

佢隻冰雙刀如果無冰碎手同腰係開唔到技

要用2星眠狗手同1星腰先齊珠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2015-11-11
回 英俊 的帖子
英俊:
佢隻冰雙刀如果無冰碎手同腰係開唔到技[表情]
要用2星眠狗手同1星腰先齊珠

冇人叫人開技, 升爆防裝入場先, 入左場佢點踢你走, D人睇你夠唔夠高攻同防(主要都係攻)

4星爆LV身, 加哂其他3星, 頂高個防先.

依家打巨人, 早幾日都好多人裝假狗.

成身巨人裝, 但有1200防, 我不停爆升都係得1200左右, 佢咁快手....打落點知原來係假, 唔開得技的
離線索女
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2015-11-12
del.......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2015-11-17
回 索女 的帖子
索女:
del.......

你都有玩 ???
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2015-11-17
巨人活動就黎完......

離目標差好遠....同一關.打得耐太悶 同埋好難先入到場, 個個都要1500+ 或以上
一係入到去就冇落穴或有唔識放.....打特級有死的風險
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2015-11-17
utadahikaru20:巨人活動就黎完......
離目標差好遠....同一關.打得耐太悶 同埋好難先入到場, 個個都要1500+ 或以上
一係入到去就冇落穴或有唔識放.....打特級有死的風險 (2015-11-17 11:34) 

我入街場有人勁到係一分鐘倒數果一關已經放岩個落穴位

隻青熊獸一出場就中伏

巨人活動我本身諗住剩係+20隻雙劍就算,睇黎都係唔得...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2015-11-17
我入街場有人勁到係一分鐘倒數果一關已經放岩個落穴位 <-- 其實係好冇用咁樣落法

你跑埋去冇左2,3秒, 按出技硬直又冇左2,3秒
一個落穴得13秒, 你冇左一半時間......

相反一開始時個位放, 一黎D人唔會到BOSS關又係咁沖 (如果識玩, 好多時見到D人都係咁沖去, 浪費時間), 二黎個BOSS過黎果時可以按技, 咁就多1,2時間打
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2015-11-17
我個身7 + , 劍都7 +

本身唔想升住, 睇下最尾打到幾多分先再諗, 但個個ROMM都要1500+ , 迫個一野換哂升劍, 不過都過唔到1500攻.......

冇興趣同時間刷秘寶