• 4448閱讀
  • 148回復

[英超]SKYSPORTS指曼聯有意羅致國際米蘭翼鋒比列錫(Ivan Perisic) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2017-07-01
回 G-shock 的帖子
G-shock:講嘢有骨 (2017-07-01 00:23) 

我只係講事實
第一,的確好多人覺得人多=可以維持到質素
好多老細都係咁諗

第二,咁上季係咪華西仲好過哂好多翼先
咁你夾硬要話唔係,覺得人地講野有骨下下都係針對你
咁我都無話可說
我相信大家眼睛係雪亮

我承認今次事件牽涉到個人主觀因素
作為版主,應該更中立持平
回應埋今次我唔會再就此事回應
以後只會儘量出帖/回復大家提問
至於其他好友既言論,只要唔違反版規
我儘量唔會介入

再就依件事同大家講聲,唔好意思

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2017-07-01
Inter waiting for Manchester United to increase their offer for Perisic: the situation

Inter's transfer market is heating up. Gary Medel seems to be on his way out to either Trabzonspor Cska Moscow or Boca Juniors.
Murillo also looks to be heading out, likely to Russia and Zenit to reunite with former coach Roberto Mancini.
Regarding Dalbert, despite the interest from Arsenal the player has decided to wait for Inter, as they are his preference.
Ivan Perisic has been a hot name over the last few weeks. If Manchester United raise their offer from 40 million to 50, a deal could be in place.
Man United could use Darmian as leverage to sweeten the deal but Inter are waiting on Man United's monetary offer before enquiring on the Italian right back.
It is now in the Red Devil's hands.

http://gianlucadimarzio.com/en/inter-man-united-deal-for-perisic-could-include-darmian-the-latest

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2017-07-01
回 godkiu 的帖子
godkiu:曼聯d翼咁廢都有人唔想要佢[表情]  (2017-06-30 23:37) 

又要搞青訓, 又要神一樣既能力
個個好似美斯咁咩
C朗當年18歲黎咪又係167咁, 你唔比機會佢佢一世都唔會成長啦
唔係傷兵滿營比到機會福仔你都唔知佢原來打到英超啦
如果用錢可以買到冠軍咁點解PSG今年又贏唔到呢?歐聯介介出局?
monaco當初買依家呢堆人加埋用左50m都冇, 依家2/3 年就件件賣50m呀
一個球員冇表現唔一定係佢冇能力, 成隊波同領隊戰術都會影響到架明5明呀?
真係唔明依家d人乜都用廢去形容, 唔知自已又有幾勁呢可
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2017-07-01
回 extra 的帖子
extra:又要搞青訓, 又要神一樣既能力
個個好似美斯咁咩
C朗當年18歲黎咪又係167咁, 你唔比機會佢佢一世都唔會成長啦
....... (2017-07-01 14:45) 

以英超既競爭環境根本唔容許曼聯好似monaco咁玩青訓

法甲除左psg之外其餘果18隊都無咩料到,爭歐聯咪易

英超起碼有成6-7隊有能力爭歐聯資格

玩青訓既下場咪好似耶子咁囉
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2017-07-01
即係如果曼迷可以接受到自己年年第6無歐聯,然之後過幾年班青訓成材一野彈返上黎既,咁咪ok囉

不過頭果幾年無歐聯曼聯都唔見左唔少錢,到時你班球迷話得班老細都話唔得
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2017-07-01
回 英俊 的帖子
英俊:以英超既競爭環境根本唔容許曼聯好似monaco咁玩青訓[表情]
....... (2017-07-01 15:11) 

身份問題,唔講得太多
不過表示同意

離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2017-07-01
回 英俊 的帖子
英俊:即係如果曼迷可以接受到自己年年第6無歐聯,然之後過幾年班青訓成材一野彈返上黎既,咁咪ok囉[表情] [表情]
不過頭果幾年無歐聯曼聯都唔見左唔少錢,到時你班球迷話得班老細都話唔得[表情]  (2017-07-01 15:13) 

其實個重點應該係大家對 Perisic 既能力有所質疑

少睇意甲, 其實佢係唔係真係有料呢?

我相信如果傳果個係 Sanchez 果種級數大家曼迷都會舉腳贊成
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2017-07-01
回 英俊 的帖子
英俊:即係如果曼迷可以接受到自己年年第6無歐聯,然之後過幾年班青訓成材一野彈返上黎既,咁咪ok囉[表情] [表情]
不過頭果幾年無歐聯曼聯都唔見左唔少錢,到時你班球迷話得班老細都話唔得[表情]  (2017-07-01 15:13) 

都係,但比列錫真係好過而家呢幾個後生,真係值咁貴?
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2017-07-01
回 G-shock 的帖子
G-shock:都係,但比列錫真係好過而家呢幾個後生,真係值咁貴? (2017-07-01 16:32) 

唔係掛...

https://www.whoscored.com/Players/109000/History/Jesse-Lingard

比列錫今季意甲11入球8助攻...都多過曬連加特呢兩季加埋既數啦...
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2017-07-01
回 英俊 的帖子
英俊:唔係掛...
https://www.whoscored.com/Players/109000/History/Jesse-Lingard
....... (2017-07-01 17:08) 

咁如果真係嚟,希望可以keep 到呢啲效率
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2017-07-01
呢幾季有邊個豪門真係培養到件後生主力出黎,踢豪門既正選一D都唔容易,除左自己要有能力之外仲要識應付壓力

連加特,贊奴沙,iwobi,伊軒拿組,ibe,全部都比過機會,但踢唔掂就係踢唔掂

雲92咁出名用新星都只係升到一個福仔黎用,證明曼聯班青訓有幾唔掂
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2017-07-01
回 英俊 的帖子
英俊:唔係掛...
....... (2017-07-01 17:08) 

羅力亞:

Ivan Perisic's Serie A season by numbers:

35 games
101 shots
.......

補充

離線godkiu
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2017-07-01
回 extra 的帖子
extra:
又要搞青訓, 又要神一樣既能力
個個好似美斯咁咩
.......

7th 4th 5th 6th
繼續搞青訓啦 最好場場用martial+lingard+rashford
代英超其它19隊多謝你先
離線godkiu
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2017-07-01
回 英俊 的帖子
英俊:呢幾季有邊個豪門真係培養到件後生主力出黎,踢豪門既正選一D都唔容易,除左自己要有能力之外仲要識應付壓力
連加特,贊奴沙,iwobi,伊軒拿組,ibe,全部都比過機會,但踢唔掂就係踢唔掂
雲92咁出名用新星都只係升到一個福仔黎用,證明曼聯班青訓有幾唔掂[表情]  (2017-07-01 17:57) 

lingard岩岩先簽100k新約喎 點會唔勁
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2017-07-01
回 英俊 的帖子
英俊:以英超既競爭環境根本唔容許曼聯好似monaco咁玩青訓[表情]
....... (2017-07-01 15:11) 

老實講耶子同雲戈爾玩青訓戈陣聯賽分數唔差得過摩佬岩岩黎戈陣時
只係佢名氣唔夠底氣不足所以先"咩獲", 再加上佢戈時根本冇咁多錢買人