• 33166閱讀
  • 1821回復

18/19英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League[Classic Scoring] [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1185  發表于: 2019-01-29
上星期賽程咁難頂都頂Auba就係為咗呢場, 唔有番2G1A唔好番黎見我, cap!

不過今周真係隊隊Top 6都好好踼
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1186  發表于: 2019-01-30
Jimenez加埋bonus應該過10分了, 今季佢第二次過10. 新Wilson.......
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1187  發表于: 2019-01-30
By the way, Digne紅牌應該係professional foul, 停一場, 即雙賽周頭一場唔出得. 等PL宣佈作準.

......連續兩場負分
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1188  發表于: 2019-01-30
回 posouth 的帖子
posouth:Jimenez加埋bonus應該過10分了, 今季佢第二次過10. 新Wilson.......
[表情] [表情]  (2019-01-30 06:15) 

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1189  發表于: 2019-01-30
posouth:By the way, Digne紅牌應該係professional foul, 停一場, 即雙賽周頭一場唔出得. 等PL宣佈作準.
......連續兩場負分 [表情]  (2019-01-30 07:48) 

Kick-off: benched
55 mins: subbed on
66 mins: sent off
Finish: -2pts

Back-to-back minus points for Digne. He now misses out on playing both of Everton's #DGW25 matches

#FPL https://t.co/SZl5vjIXLT

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線朗仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1190  發表于: 2019-01-30
time to free hit?

係咪FREE TRANSFER 今週先轉完 再用FREE HIT CARD 都只會 打回原形?  /  同無得儲存?
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1191  發表于: 2019-01-30
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Kick-off: benched
55 mins: subbed on
66 mins: sent off
Finish: -2pts
....... (2019-01-30 09:06) 

原來出咗11分鐘就返去沖涼  

.......雖然佢唔出手的話愛華頓又真係可能贏變和  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1192  發表于: 2019-01-30
回 朗仔 的帖子
朗仔:time to free hit?[表情]
係咪FREE TRANSFER 今週先轉完 再用FREE HIT CARD 都只會 打回原形?[表情]  /  同無得儲存? (2019-01-30 12:30) 

係, 因為free hit後係回復上一周deadline時的陣, 而唔係回復動用free hit前一刻的陣, free transfer用咗都唔會reflect到.  

不過諗下戰術值唔值宜家用. GW25 DGW大約係一號風球, impact好細, 之後GW31/32/33係blank/double/blank, 真係十號風球, 到時吹到hum hum聲.....
離線朗仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1193  發表于: 2019-01-31
posouth:係, 因為free hit後係回復上一周deadline時的陣, 而唔係回復動用free hit前一刻的陣, free transfer用咗都唔會reflect到.  [表情]
不過諗下戰術值唔值宜家用. GW25 DGW大約係一號風球, impact好細, 之後GW31/32/33係blank/double/blank, 真係十號風球, 到時吹 .. (2019-01-30 23:44) 

我應該用FREE HIT了
因為本身不嬲唔掂鏝城人, 玩一週夠晒數了

同埋隊野仲有TRIPLE CAPTAIN,BENCH BOOST,WILDCARD 留後面
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1194  發表于: 2019-01-31
回 chun1424 的帖子
chun1424:雪草 -> Son
得左! (2019-01-27 11:48) 

點解我唔早啲做呢個動作
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1195  發表于: 2019-02-01
回 朗仔 的帖子
朗仔:我應該用FREE HIT了
因為本身不嬲唔掂鏝城人, 玩一週夠晒數了
同埋隊野仲有TRIPLE CAPTAIN,BENCH BOOST,WILDCARD 留後面 (2019-01-31 12:35) 

咁就盡入曼城人喇  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1196  發表于: 2019-02-01
原本都唔打算入曼城球員, 唔中意呢頭入過一兩星期又要放, 但忽然發覺今個星期根本無邊個好的隊長人選. 曼城人外諗來諗去都係得Richarlison(雙賽), Salah(A-WHU), Hazard(H-HUD), Son(H-NEW). 但Richarlison狀態認真麻麻, Son體力值超低就傷就傷, 車仔近7-8場基本上唔識入波.

......可能真係入件Sane/Aguero起碼有人cap先?
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1197  發表于: 2019-02-01
[Head on head mode]呢幾日簽定的買賣好多都已經加咗入系統, 聽日記得執野
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1198  發表于: 2019-02-01
posouth:原本都唔打算入曼城球員, 唔中意呢頭入過一兩星期又要放, 但忽然發覺今個星期根本無邊個好的隊長人選. [表情] 曼城人外諗來諗去都係得Richarlison(雙賽), Salah(A-WHU), Hazard(H-HUD), Son(H-NEW). 但Richarlison狀態認真麻麻, Son體力值超低就傷就傷, 車仔近7-8場基本上唔識入 .. (2019-02-01 01:02) 

兩隊之中我只係得隻施古臣 同 艾達臣.................
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1199  發表于: 2019-02-01
卡馬拉外借左, 威爾遜又傷成個月, 又雙賽

係咪應該要wildcard 好呢