• 78048閱讀
  • 4296回復

20/21英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3809  發表于: 2021-04-18
回 posouth 的帖子
posouth:都可以, 或者-4的話都有10個正選人, 應該都夠玩.
自己未知幾時wildcard好, 暫定係BGW36, 因為DGW35應該好易plan, 有2-3個星期時間用free transfer預備有雙場的人, 雖然暫時未firm邊幾隊雙賽. DGW35轉DGW36會好吃力, 大部份雙賽人變無賽事, 好似熱刺GW32->GW33的情況, 不過係 .. (2021-04-18 12:31) 

Wk35有雙賽?
我睇官網未有?
不過wc 今周都會用
想轉番d有form既球員
冇野爭既就放棄
要沖就係呢幾周..
放手一搏
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3810  發表于: 2021-04-18
回 extra 的帖子
extra:Wk35有雙賽?
我睇官網未有?
不過wc 今周都會用
....... (2021-04-18 17:54) 

未知住, Ben sir指大約GW33時就會公布, 暫時自己當有咁去plan. 都無咩大動作, 都係賣下Gundogan之類, 去下貨.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3811  發表于: 2021-04-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:35 啲雙賽球隊,無咩邊隊真係好吸引⋯⋯⋯
分分鐘單賽個啲仲有吸引力。  (2021-04-18 14:30) 

係, 不過如果我以GW36為終點去計劃, GW35一D無雙賽的人可以放膽賣走, 方便D.

未知, 甚至有機會將wildcard放到GW37先用, 食最後兩round, 到時仲有邊隊仲有戰意會好清楚.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3812  發表于: 2021-04-18
原來Sheffield琴晚過去已經降咗班, RIP......

好少見兩季的反差係咁大   Lundstram, Baldock, Stevens, 好多曾經的愛將
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3813  發表于: 2021-04-18
回 extra 的帖子
extra:Wk35有雙賽?
我睇官網未有?
不過wc 今周都會用
....... (2021-04-18 17:54) 

未firm的
今週已死!!這是棄Game的好理由??
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3814  發表于: 2021-04-19
Covid對呢兩季的FPL帶黎前所未有的衝激, 估唔到貪婪, 對來季的衝激可能更加係天翻地覆.

更加想努力玩埋呢季!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3815  發表于: 2021-04-19
Draft定下季GW1日的陣容先!

.......Norwich升咗班, 有機會買番Pukki
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3816  發表于: 2021-04-19
posouth:Draft定下季GW1日的陣容先! [表情] [表情]
[圖片]
.......Norwich升咗班, 有機會買番Pukki [表情]  (2021-04-19 20:02) 

無哂雙曼、利、阿、車、熱。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3817  發表于: 2021-04-20
freezefox:無哂雙曼、利、阿、車、熱。[表情] (2021-04-19 21:54) 

砌完呢場都仲有$10係bank, D Top6外的人平到......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3818  發表于: 2021-04-20
最近對Bruno越黎越無信心, 睇波時見佢都係有key pass, 係playmaker, 但好似越來越少見佢係D危險位置出現, 比較多係外圍, 成日assist the assitor果隻.

賣又唔會賣, 但同時宜家無信心cap佢短期內.........
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3819  發表于: 2021-04-20
唉, 唔知前面幾隊仲算唔算係「爭」頭四. 基本上係打排球咁, 係咁set波唔扣殺. 星期五個波俾到熱刺/愛記手, 兩者都唔要三分, set俾之後一日踼的韋斯咸, 韋斯咸的Dawson又一個唔該set個靚波俾阿記, 星期日阿記又和富咸, 造個機會俾利記, 星期一利記又話我都係唔扣殺住, 一野交俾聽日車仔. 睇聽日車仔「爭」唔「爭」到入番頭四了.............
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3820  發表于: 2021-04-20
posouth:最近對Bruno越黎越無信心, 睇波時見佢都係有key pass, 係playmaker, 但好似越來越少見佢係D危險位置出現, 比較多係外圍, 成日assist the assitor果隻.
賣又唔會賣, 但同時宜家無信心cap佢短期內.........[表情] [表情]  (2021-04-20 11:11) 

或者應該咁講,當佢既隊友愈黎愈「生性」之後,佢可以分出去比隊友做既工作會更多。佢會更甘心做更多二把既角色。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3821  發表于: 2021-04-20
posouth:唉, 唔知前面幾隊仲算唔算係「爭」頭四. 基本上係打排球咁, 係咁set波唔扣殺. 星期五個波俾到熱刺/愛記手, 兩者都唔要三分, set俾之後一日踼的韋斯咸, 韋斯咸的Dawson又一個唔該set個靚波俾阿記, 星期日阿記又和富咸, 造個機會俾利記, 星期一利記又話我都係唔扣殺住, 一野交俾聽日 .. (2021-04-20 11:20) 

如果歐超聯真係成立,其實今屆既英超已經接近完結了。

冠軍有了。

前四無意思了。

降班三隊都呼之欲出了。

宜家仲有心踢既,應該得返四五隊左右 ⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3822  發表于: 2021-04-20
李斯特城最慘⋯⋯⋯再努力咁打埋之後個幾場,爭取好成績之後⋯⋯原來無用的⋯⋯⋯

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3823  發表于: 2021-04-20
freezefox:如果歐超聯真係成立,其實今屆既英超已經接近完結了。
冠軍有了。
....... (2021-04-20 12:06) 

到時踢走果6隊應該唔洗降班