• 78051閱讀
  • 4296回復

20/21英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3824  發表于: 2021-04-20
回 freezefox 的帖子
freezefox:李斯特城最慘⋯⋯⋯再努力咁打埋之後個幾場,爭取好成績之後⋯⋯原來無用的⋯⋯⋯  (2021-04-20 12:07) 

未必架..分分鐘今季英超冠軍就係李城同西咸之爭
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3825  發表于: 2021-04-21
吹咗一日半, 原來單野係白吹的

好!! 回歸原步, 繼續FPL!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3826  發表于: 2021-04-21
死喇, 傳Kane今日都未復操, 聽日唔使正選都得了........
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3827  發表于: 2021-04-21
講返傳波,琴晚車都0-0
今週已死!!這是棄Game的好理由??
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3828  發表于: 2021-04-21
回 posouth 的帖子
posouth:死喇, 傳Kane今日都未復操, 聽日唔使正選都得了........[表情]  (2021-04-21 10:20) 

劇本,盃賽復出
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3829  發表于: 2021-04-22
回 文仔 的帖子
文仔:劇本,盃賽復出[表情] (2021-04-21 12:27) 

頭半場戲做完了  

......唔係傷出的話, 起碼多球12碼. 可惜了張Triple captain可以去得更遠的  
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3830  發表于: 2021-04-22
黎緊呢周換人 係咪應該部署定雙賽球員呢

但好似無一隊比較好

曼聯卡雲尼?
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3831  發表于: 2021-04-22
無出 Cancelo, Subin Stones
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3832  發表于: 2021-04-22
回 文仔 的帖子
文仔:黎緊呢周換人 係咪應該部署定雙賽球員呢
但好似無一隊比較好
曼聯卡雲尼? (2021-04-22 11:11) 

得四場雙場, 少少難plan, 暫時諗如果有7-8個雙賽人已經幾好. D水晶晶, 愛華頓個D好賽程, 但表現真係麻麻.  

Cavani同Greenwood都有興趣, 係驚再次係偽雙賽, 即係最終一人出一場之類, 曼聯的主力人一定係留力出擊歐霸
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3833  發表于: 2021-04-22
史東斯臨尾唔係幫我標尾會,係扣我兩分⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3834  發表于: 2021-04-22
回 文仔 的帖子
文仔:黎緊呢周換人 係咪應該部署定雙賽球員呢
但好似無一隊比較好
曼聯卡雲尼? (2021-04-22 11:11) 

35周既雙賽伏味燶⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3835  發表于: 2021-04-22
最有機會雙賽個八隊,有四隊之後無賽事。 如果你KEEP 太多呢四隊既人,你 36周就唔夠人用⋯⋯⋯

即係,得返四隊係入貨既目標。而呢四隊入面, 無咩邊隊個程賽真係好好,都係一啖砂磄一啖屎個隻。最好個隊可能係水晶宮⋯⋯⋯水晶宮你買得咩人?

離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3836  發表于: 2021-04-22
回 freezefox 的帖子
freezefox:最有機會雙賽個八隊,有四隊之後無賽事。 如果你KEEP 太多呢四隊既人,你 36周就唔夠人用⋯⋯⋯
即係,得返四隊係入貨既目標。而呢四隊入面, 無咩邊隊個程賽真係好好,都係一啖砂磄一啖屎個隻。最好個隊可能係水晶宮⋯⋯⋯水晶宮你買得咩人?
.. (2021-04-22 12:35) 

係你情況就係,
但我同posouth 有wc 未用, 成個部署都可以好唔同

暫時部署今周開始換 雙賽人, 之後就用wc
但...雙賽好似無咩邊件值博

曼聯排緊第2, 都帶開幾分, 到時未必需要專注聯賽, 怕會比主力休息
已經有 shaw 同 費南迪斯,  睇下有無需要執多件前鋒...
離線文仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3837  發表于: 2021-04-22
回 posouth 的帖子
posouth:得四場雙場, 少少難plan, 暫時諗如果有7-8個雙賽人已經幾好. D水晶晶, 愛華頓個D好賽程, 但表現真係麻麻.  [表情]
Cavani同Greenwood都有興趣, 係驚再次係偽雙賽, 即係最終一人出一場之類, 曼聯的主力人一定係留力出擊歐霸  (2021-04-22 11:26) 

愛, 水晶.... 有咩人好買

手持卡法路雲直頭想換走

執件zaha?
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3838  發表于: 2021-04-22
回 文仔 的帖子
文仔:愛, 水晶.... 有咩人好買
手持卡法路雲直頭想換走[表情]
....... (2021-04-22 13:42) 

路雲傷完未.............喊出嚟
只愛足球