• 10743閱讀
  • 919回復

球壇想吹就吹: 少時唔吹波, 老大徒坎坷 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 165  發表于: 2022-06-22
如果Leeds叫價太高太過份, 其實佢都可以幫下手, 玩遞transfer request
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 166  發表于: 2022-06-22
由球員到領隊. 曾經每個都周周睇佢地踼波, 然後係fantasy買佢地

Henry應該係我第一次玩Yahoo Fantasy, 第一個就買的球員. 第二個應該係荷蘭仔, 佢啱啱加盟曼聯, 我仲問人, 呢個雲咩咩的得唔得? 價錢都幾平
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 167  發表于: 2022-06-23
Arsenal and Man City, still working on Gabriel Jesus deal. Talks also in progress on player side - takes some time as it’s big deal, with key details now discussed. 🇧🇷 #AFC

ℹ️ Arsenal are negotiating on both Gabriel and Raphinha deals, with lot of competition on Leeds’ one.

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 168  發表于: 2022-06-23
回 posouth 的帖子
posouth:由球員到領隊. 曾經每個都周周睇佢地踼波, 然後係fantasy買佢地 [表情] [表情]
[圖片]
Henry應該係我第一次玩Yahoo Fantasy, 第一個就買的球員. 第二個應該係荷蘭仔, 佢啱啱加盟曼聯, 我仲問人, 呢個雲咩咩的得唔得? 價錢都幾平 [表情]  (2022-06-22 22:50) 

記得有一季好似$4巴爾,$4亨利
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 169  發表于: 2022-06-23
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:記得有一季好似$4巴爾,$4亨利 (2022-06-23 09:08) 

咁平?   呢個可能真係好早期
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 170  發表于: 2022-06-23
By the way, Bale好似去咗Cardiff傾野
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 171  發表于: 2022-06-23
HINNNS:記得有一季好似$4巴爾,$4亨利 (2022-06-23 09:08) 

我個Bale係$2.7
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 172  發表于: 2022-06-23
回 G-shock 的帖子
G-shock:FDJ真係非買不可?[表情] (2022-06-22 19:22) 

咁岩 FDJ 岩哂曼聯要既野

中場中, 派到牌, 跟開領隊有說明書, 25歲當打

差唔多位既選擇就係 Rice, Neves, Tchouameni, Phillips

但如果唔買既, 就會係 Fred/Mctomm/VDB/Garner
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 173  發表于: 2022-06-23

巴爾2蚊咋!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 174  發表于: 2022-06-23
一場輸12碼,一場紅牌,個身價插到去 2蚊!

然後之後場場又G 又A , 無買巴爾,又或者之後無即刻高追既,成季比人按住黎搶。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 175  發表于: 2022-06-23
回 chun1424 的帖子
chun1424:咁岩 FDJ 岩哂曼聯要既野
....... (2022-06-23 12:47) 

除咗 NEVES 外,其他個三個,因為各種原因,曼聯都無咩機會可以買到。 杜祖文尼去皇馬唔駛講, 菲臘斯根本唔可能加入曼聯,想佢死咩。 懷斯一直都心儀車仔, 除非車仔放棄,否則佢都係過硬車仔咁滯,係睇今季轉定係等多季免費走咁解者。

咁如果講 NEVES ,都可以吹到上八九千萬既,咁不如買迪莊好過啦。  

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 176  發表于: 2022-06-23
回 posouth 的帖子
posouth:By the way, Bale好似去咗Cardiff傾野 [表情] [表情]  (2022-06-23 10:56) 

有哥爾夫球賽?

離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 177  發表于: 2022-06-23
回 chun1424 的帖子
chun1424:咁岩 FDJ 岩哂曼聯要既野
....... (2022-06-23 12:47)

如果遲啲買都可能係畀巴塞屈錢,不如早啲買好過啦,你估而家仲係班霸,球員好恨嚟咩?等坦克多啲時間準備季前賽仲好啦
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 178  發表于: 2022-06-23
回 G-shock 的帖子
G-shock:如果遲啲買都可能係畀巴塞屈錢,不如早啲買好過啦,你估而家仲係班霸,球員好恨嚟咩?等坦克多啲時間準備季前賽仲好啦
 (2022-06-23 14:57) 

如果以 rebuild, 巴塞又想套現, 曼聯又要人 + 領隊加乘, 其實真係要買

除非係信幻幻
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 179  發表于: 2022-06-23
回 freezefox 的帖子
freezefox:除咗 NEVES 外,其他個三個,因為各種原因,曼聯都無咩機會可以買到。 杜祖文尼去皇馬唔駛講, 菲臘斯根本唔可能加入曼聯,想佢死咩。 懷斯一直都心儀車仔, 除非車仔放棄,否則佢都係過硬車仔咁滯,係睇今季轉定係等多季免費走咁解者。
咁如果講 NEVES ,都可以吹到上 .. (2022-06-23 13:52) 

所以其實無乜選擇, 呢個價都要買