• 10685閱讀
  • 116回復

我想了解一下史密夫事件 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2006-04-12
下面是引用亨利仔於2006-04-12 19:13發表的:
其實我地已經俾左好多次機會佢....

係囉

上次分身事件已經有人要求band佢ip

係有會員一次又一次地叫我地比多d機會佢\

點知咪又係咁

仲有,好耐之前(唔記得左係咩topic)..

我真心叫佢改下

點知佢只係識講"嗯","明白","係"

過左幾日,又變回形

同佢講野簡直對牛彈琴,雞同鴨講!!
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2006-04-12
下面是引用舒夫真高7於2006-04-12 19:15發表的:
2026字 .....
不過我果版佢沒搞野呀 ?
唔覺 ..你記得topic名既話打出尼睇下..

係唔係因為Topic repeated

而俾你 lock 左個個 ?
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線sheva
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2006-04-12
下面是引用arsenal於2006-04-12 19:17發表的:
係唔係因為Topic repeated
.......

咁都唔係長壽 topic ... 好好多 (我應該說好彩才對)
離線傻強*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2006-04-12
一次又一次俾機會佢\

但佢一次又一次令我地失望,真係心淡呀!

每一次都以為佢係真心去改,而我每次都因為心軟而相信佢\

點知過左幾日之後又打會原形,變番真面目

仲有都唔明佢係咩人黎架,面皮厚到...

真係唔知佢老豆,老母點教佢架,哩d人我都係第一次見

我真係對佢好失望呀!
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2006-04-12
下面是引用freezefox於2006-04-12 18:57發表的:
..........後來一次我勸極佢都係要係現場直播攪攪陣,我嬲到震之下,係吹水版開左個topic,話以後都唔會入去史密夫開既現場直播topic,當時都算攪到幾大件事。乃「史密夫事件---現場直播風雲」之最高潮位。有關資料,請各高人幫忙搵啦。
.......

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=7728
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2006-04-12
下面是引用fatkongkong於2006-04-12 19:19發表的:
一次又一次俾機會佢\
但佢一次又一次令我地失望,真係心淡呀!
每一次都以為佢係真心去改,而我每次都因為心軟而相信佢\
.......

你鬧埋屋企人..........

離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2006-04-12
佢有時D態度真係勁難頂.....(詳見金像獎果個TOPIC....)

仲有...佢好多錯字=.="成日叫佢改都唔改....

仲有....我想講/.....係圖片精華果度....我唔覺得佢要一場比賽分開五千幾個POST咁貼相囉....OK...一場比賽一個POST冇問題....但係分開晒POST我覺得佢好似係度呃POST咁囉......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2006-04-12
有時1d野自己發生過,見佢重蹈覆轍,諗住好心教佢啦!!
到頭來佢只會用無禮的說話會覆~~
佢個史密夫專欄in球迷講場,全部4處copy返黎,又話自己作的~~
最不滿就係佢d長壽topic!!
經常自己整返上黎e. g.史密夫愛情手記,笑話集等!!
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2006-04-12
下面是引用紅魔鬼marco於2006-04-12 21:27發表的:
有時1d野自己發生過,見佢重蹈覆轍,諗住好心教佢啦!!
到頭來佢只會用無禮的說話會覆~~
佢個史密夫專欄in球迷講場,全部4處copy返黎,又話自己作的~~
最不滿就係佢d長壽topic!!
經常自己整返上黎e. g.史密夫愛情手記,笑話集等!!

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=13540&fpage=1&toread=&page=17

就以呢度為例...

係第1個post(240篇)打完篇文,時間係2006-02-22 20:58

不過第2個post(241篇)發出既時間係2006-02-23 16:33

而第2篇既內容只係"第一次打咁長".............................
離線~Leo~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2006-04-12
其實佢做過d咩上面都講晒咁滯...

其實上黎好友無非都係為左娛樂 識下朋友
我覺得史密夫ge出現簡直係令到好友ge宗旨變質
呢度係一個俾人結識善良好友ge地方
史密夫經常激起民憤搞到好友好似街市阿嬸鬧交咁
令眾多好友教又唔係鬧又唔係
結果每日帶住興奮心情online ge好友都會不安地offline
我有時都係其中一個...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2006-04-12
下面是引用舒夫真高7於2006-04-12 19:15發表的:
2026字 .....
不過我果版佢沒搞野呀 ?
.......

2026字....我諗我起碼要打成日...==

回正題.....

唔係我地無比機會....係佢自己唔珍惜....

一開始大多好友都諗住佢太細個所以不斷比機會佢(include me)

但係佢反而恃住自己細個就有持無恐....後來仲變本加厲.....

我地諗住用我地'好友精神'將佢教化...回復正常.....

點知佢一次又一次當我地
離線justino
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2006-04-12
佢ar~~講多都無謂
我只想講一句"冰封三尺 , 非一日之寒"
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2006-04-12
又開多一個a/c...........
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2006-04-12
下面是引用超迪仔於2006-04-12 22:38發表的:
又開多一個a/c...........

下?!邊度....
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2006-04-12
頂,upload唔到既~