• 6404閱讀
  • 129回復

[電視劇]<<24>> Season 8 Season finale [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2006-08-09
引用第14樓ryan_kewell_72006-08-09 18:11發表的“”:
原來甘快做完架 [表情] [表情]

9 月5號有另一套野

叫「逃」 .....
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2006-08-09
引用第9樓米高2006-08-09 11:17發表的“”:
我係未睇過第一輯咋....其他都睇過

咁就要買返黎睇啦!
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2006-08-09
引用第15樓米高2006-08-09 18:12發表的“”:
9 月5號有另一套野
叫「逃」 .....

「逃」係唔係 "Prison Break"?

如果係既話就一定要睇,鍾意睇 "24" 既人應該會鍾意睇
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2006-08-09
聽過"逃"呢套劇

係講咩架
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2006-08-09
引用第17樓red_trash2006-08-09 19:53發表的“”:
「逃」係唔係 "Prison Break"?
如果係既話就一定要睇,鍾意睇 "24" 既人應該會鍾意睇 [表情] [表情]

唔知係咪..琴日廣告果度叫做逃

話時話Prison Break 又係同24講同一樣野架 ?
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2006-08-09
引用第16樓red_trash2006-08-09 19:51發表的“”:
咁就要買返黎睇啦!

我屋企附近果幾間影視店都無.. ==''''

同埋一輯幾多錢架 ?
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2006-08-09
引用第18樓ryan_kewell_72006-08-09 20:19發表的“”:
聽過"逃"呢套劇
係講咩架 [表情]

引用第19樓米高2006-08-09 20:24發表的“”:

唔知係咪..琴日廣告果度叫做逃

話時話Prison Break 又係同24講同一樣野架 ?

如果真係 Prison Break 既話,就係講係一個高度戒備監獄之下,一個該監獄前設計師故意入獄去營救其被判死刑既哥哥。這個劇佈局精彩,情節緊張剌激,局中有局,係美國係"24"之前個時段播,大部份"24"迷都有收睇。
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2006-08-09
引用第20樓米高2006-08-09 20:26發表的“”:
我屋企附近果幾間影視店都無.. ==''''
同埋一輯幾多錢架 ?

HMV 好似賣四百幾蚊 (DVD)...

http://www.hmv.com.hk/product/dvd.asp?sku=436141

Amazon 平好多,只係賣二百幾,加埋郵費都係三百左右,不過就係1區碟黎既...

http://www.amazon.com/gp/product/B00005JLF2/sr=1-1/qid=1155132380/ref=pd_bbs_1/002-3854305-6229605?ie=UTF8&s=dvd
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2006-08-10
琴日睇多一次

證實係Prison Break ~
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2006-08-11
黎緊呢集既簡介!

24 (V)
4:00 A.M. - 5:00 A.M.  24 15 Aug 2006 at 10:35p.m.

當CTU各人正準備向司法部長播放錄有總統罪證的錄音帶時,怎知錄音帶的資料遭到刪除,原來兇手正是Miles。Miles趁Chloe不留神時,把錄音紀錄偷偷刪除。在總統官邸,總統保鏢Aaron因不願意為Logan總統隱瞞罪證,遭總統下令把他滅口,幸得第一夫人Martha出手阻止。另邊廂,CTU各人在多番追查下,竟然發現Bierko的真正企圖。

Bierko escapes from the transport taking him to Division and uses his last canister of nerve gas for a surprise strike. Jack is forced to work with Henderson to find Bierko, but Henderson wants something in return. Logan takes drastic steps to deal with Aaron when he won't go along with the cover-up.
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2006-08-16
有無人有睇琴日果集 ?
離線銘〝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2006-08-16
引用第3樓siman2006-05-09 00:47發表的“”:
唔係特登推呢個topic, 真係幾好睇...
小弟上個月先開始追呢套, 而家睇到第2季, 真係好緊張刺激
尤其係果d 迷糊搞事惹禍角色, 睇到心都跳埋出黎... 雖然我成日因為佢地阻住我睇主線而詛咒佢地快d消失...

我都係上個月先開始睇咋喎~~

今集勁緊張...
d精神毒氣點算
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2006-08-16
引用第26樓calvin022006-08-16 15:27發表的“”:
我都係上個月先開始睇咋喎~~
今集勁緊張...
d精神毒氣點算 [表情]

原來仲有罐

唉..........
離線韋碧克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2006-08-22
今日果集....(尾二喇.....><)

24 (V)
5:00 A.M. - 6:00 A.M. 24 22 Aug 2006 at 10:35p.m.

《24》終於來到最後兩小時,今季Jack與最強的敵人Logan總統鬥志鬥力的比試終於進行最後關頭,只不過數個小時,Logan總統已經順利利用手上一切操控的力量,令所有不利的因素除掉,更出動空軍,差點將Jack殺死。

但所謂「邪不能勝正」,Jack手上唯一的籌碼,就是任務仍未成功的恐怖分子!在CTU各人的幫助下,Jack終於找到Bierko的下落,原來他正準備利用一艘潛水艇的導彈系統襲擊洛杉磯,幸好船上有生還的船員協助Jack入內對付Bierko,到底最後Jack能否成功制止恐怖分子的詭計?而Logan總統的罪證最後又會否被人識破?

Jack and Henderson wage an assault on the submarine as Bierko prepares to launch an attack against L.A. Chloe brings in someone from her past to aid her. Martha and Aaron enlist Mike's help in their plans to expose Logan.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2006-08-22
邊個係"艾"?