• 9029閱讀
  • 298回復

好友專用「GOALAVE」大賽!有球衣送!(出晒分) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2005-08-25
大家都知道,比林美係AVEEGO個貼士版既GOALAVE大賽到羸左件球衣!你係咪好羨慕呢?但又覺得唔關自己事,因為……你實無份。

「嘩……成萬隊波,最少都幾千人玩,幾時輪到我哎………」

咁又係。競爭咁大……又真係好難羸到既。但係,有冇諗過,若然對手只有百零人呢?仲有五次機會呢?疑,計下計下,又好似唔係好難喎!

你想唔想羸番件英格蘭球衣?有靚衫著之餘,仲可以好似比林美咁係一眾好友面前威番次呢?想你就要留意以下公布囉!

AVEEGO大會,為答謝好友論壇一直以黎既支持,特別送出五件英格蘭球衣比我地好友既會員!本來我諗住自己同班版主分左佢算……但諗諗下,又想同大家一齊分享呢份喜悅。所以,決定攪番個別開生面既「好友專屬GOALAVE大賽」,將AVEEGO送出既波衫作為獎品!

基本玩法同「GOALAVE」既一樣。亦需要參賽者真係去AVEEGO個到比出貼士。同埋計算積分。但係我地唔係計單獨一周。係計三周!每三周一個循環!累積三周積分最高個位,就可以獨得英格蘭超級聯賽隊伍既球衣一件!

連玩五個回合,合共十五周!全五件球衣全數送比大家! 你有本事,甚至可以一人獨取五件球衣!只要你羸得哂(但台主會有「負磅」既要求)

宜家暫時諗到既,係比邊D會員參加好呢?初級以上定係中級以上好呢?我希望多D人可以參加,最少都有百零人哎……

同埋,點係好友到進行好呢?報名情況,計分情況……大家不如比D意見。
[ 此貼被antony在2005-11-08 10:53重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2005-08-25
即是說可以任挑二十隊球隊其中一件球衣

我很有信心

本週初玩已獲佳績
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2005-08-25
下面是引用ryan_kewell_7於2005-08-25 14:21發表的:
即是說可以任挑二十隊球隊其中一件球衣 [表情]
我很有信心[表情]
本週初玩已獲佳績 [表情]

咁又唔係喎,定左係個五件……曼、阿、車、利、紐。基本野。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2005-08-25
我唸住可以揀韋斯咸添

不過都有利記~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2005-08-25
喂,各位,比少少意見好喎。

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2005-08-25
係我地呢度舉行,個結果就比aveego果邊?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2005-08-25
下面是引用超迪仔於2005-08-25 15:51發表的:

不是, 都係要去aveego 果度玩~~
但係我地報告佢聽邊個勝出等等囉
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2005-08-25
下面是引用黑魔道士比比於2005-08-25 16:08發表的:
不是, 都係要去aveego 果度玩~~
但係我地報告岒永鉽茬茈X等等囉

同埋,點係好友到進行好呢?報名情況,計分情況……大家不如比D意見。

咁點解要討論呢d既...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2005-08-25
下面是引用超迪仔於2005-08-25 15:51發表的:

估計係咁:

1. 係呢便報名,佔番個私人post先。要列明係aveego個a/c 名。

2. 去aveego 貼貼士。

3.翻黎轉貼個貼士陣(要連link,方便我地double check)

4. 出分後,再edit個post,貼個有分既貼士陣。

5. 第二周(同一回合),去番自己個post,加多個貼士陣……有分後,自己加番自己個分。

我地唔駛check哂所有參賽者既分同隊,只需要check一隊。幾好。

離線vc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2005-08-25
我覺得應該自己post 番條link出來...當個週deadline後...就post番自己推介個條link上來...這樣我覺得會方便d..唔知板主覺得點呢??
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2005-08-25
下面是引用超迪仔於2005-08-25 16:09發表的:
咁點解要討論呢d既... [表情]

下?唔明。

即係,我地想攪個遊戲。睇下大家有冇咩特別意見。有既可以從善如流……咁解囉。

唔討論都得,我地自己決定咪推出個遊戲囉。

不過,諗住討論下,熱鬧d兼可以做勢嘛。等大家都覺得個遊戲「我地有分諗既」咁囉。

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2005-08-25
下面是引用freezefox於2005-08-25 16:21發表的:
下?唔明。
.......

個game係aveego進行嘛,咁計咩分同玩法?

睇完你上個post我明喇~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2005-08-25
下面是引用vc於2005-08-25 16:13發表的:
我覺得應該自己post 番條link出來...當個週deadline後...就post番自己推介個條link上來...這樣我覺得會方便d..唔知板主覺得點呢??

若單以計分論,係足夠。但「可閱性」不足。即係其他人想睇下你貼邊個就唔係咁容易囉。post埋個貼士陣出黎就有得大家吹下水咁囉(當然,會開第二個topic比大家吹水,唔會攪亂個報名計分topic)

離線jin
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2005-08-25
初級以上吧。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2005-08-25
下面是引用jin於2005-08-25 16:46發表的:
初級以上吧。