• 109147閱讀
  • 8520回復

05-06 AVEEGO 上位名家挑戰賽(升班位置塵埃落定!傑B奪冠!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2005-08-07
813將會開波,頭5位下年就可以升上金榜名家挑戰賽!

同頂級名家一齊比賽!

總排名
排名 球隊 GP W D L GS GA GD PTS
==================升班區==============
排名 球隊 GP W D L GS GA GD PTS
1   【好友】傑B仔   38 24 7 7 66 38 28 79 賽程
2   溫哥華老虎隊 38 23 7 8 73 26 47 76 賽程
3   kch奇之隊 38 22 6 10 62 32 30 72 賽程
4   fan屎隊 38 19 11 8 66 29 37 68 賽程
5   球王FC 38 16 16 6 70 45 25 64 賽程  

====================================
6   【好友論壇】阿罪 38 17 12 9 52 31 21 63 賽程
7   利物浦2005~ 38 18 9 11 59 50 9 63 賽程
8   J FC 38 17 9 12 53 41 12 60 賽程
9   黃加碼得你 38 15 10 13 38 43 -5 55 賽程
10   盡力而為 38 15 6 17 50 50 0 51 賽程
11   西門∼雪之隊 38 13 11 14 22 40 -18 50 賽程
12   最終的な代表団 38 14 7 17 45 48 -3 49 賽程
13   貓相士 代 Anakin 復仇隊 38 12 12 14 37 42 -5 48 賽程
14   王子復仇記 38 11 11 16 30 44 -14 44 賽程
15   [BFF]hkg@上位 38 12 7 19 59 61 -2 43 賽程
============降班區域===============
16   飛 利 浦 38 10 13 15 32 48 -16 43 賽程
17   kicker 38 10 12 16 30 53 -23 42 賽程
18   噴飯=.= 38 7 12 19 41 64 -23 33 賽程
19   (BFF)laisangyip 38 3 13 22 8 49 -41 22 賽程
20   赤羽隼人   38 3 7 28 9 68 -59 16 賽程  

20 隊波同歷任領隊:
1   【好友】傑B仔   ------  henrychung
2   溫哥華老虎隊 -------  ronney0809
3   kch奇之隊 --------  kch
4   fan屎隊--------  阿仙奴Fan屎
5   球王FC ---------  十號球王
6   【好友論壇】阿罪 -----  阿罪
7   利物浦2005~ ------  owen10
8   J FC -----------  jaypoon
9   黃加碼得你 --------  handsome 仔
10   盡力而為 --------  奧脫福 / tung   
11   西門∼雪之隊 ------  大sam / 西門吹雪
12   最終的ス代表団 -----  冷
13   貓相士 代 Anakin 復仇隊 -  Anakin / 貓相士
14   王子復仇記 -------  王子托迪 / fatkongkong
15   [BFF]hkg@上位   ----  vincent / hkg
16   飛 利 浦 ---------  史密夫 (托利夫)
17   kicker   ---------  踢波之友
18   噴飯=.=   --------  Kin^^
19   (BFF)laisangyip   ----  laisangyip
20   赤羽隼人   --------  妖一

參賽規則 :
1. 必須貫徹始終,玩到最尾!不可隨便放棄,廢置球隊。

2. 要經常到此topic發言,加強遊戲的可觀性。
[ 本文被kch在2006-05-09 20:40重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8520  發表于: 2006-05-12
我理佢咩馬,黎到吹水都唔留位!

咩馬都難追呀!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8519  發表于: 2006-05-12
下面是引用freezefox於2006-05-12 14:42發表的:
人地或者都唔打算玩哩。何必迫人!
.......

咁你又唔好咁衰……

話哂人地都係黑馬份子
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8518  發表于: 2006-05-12
下面是引用超迪仔於2006-05-12 13:35發表的:
名家賽你係打到咁冠軍啦~ [表情]

名家賽唔同d
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8517  發表于: 2006-05-12
下面是引用kch於2006-05-12 12:55發表的:
你好去留位啦bo...唔係出年無得玩就唔關人事呀……

人地或者都唔打算玩哩。何必迫人!

好囉,好囉。連r0809都唔玩,金榜個邊所有降班既都可以升番上黎囉!

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8516  發表于: 2006-05-12
下面是引用kch於2006-05-12 13:01發表的:
[表情] [表情]

名家賽你係打到咁冠軍啦~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8515  發表于: 2006-05-12
下面是引用十號球王於2006-05-12 13:00發表的:
連勝7場.......
季尾最後個12場11勝1和... [表情] [表情] [表情]

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8514  發表于: 2006-05-12
下面是引用kch於2006-05-12 12:56發表的:
無我個名 [表情]
最長連勝紀錄呢 [表情]

連勝7場.......

季尾最後個12場11勝1和...

你一開季個陣俾多2纏肉緊的話..依家冠軍都拎埋啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8513  發表于: 2006-05-12
下面是引用十號球王於2006-05-11 17:03發表的:
05-06 AVEEGO 上位名家挑戰賽 全季總結
聯賽冠軍:henrychung
聯賽亞軍:ronney0809
聯賽季軍:kch
.......

無我個名

最長連勝紀錄呢
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8512  發表于: 2006-05-12
下面是引用rooney0809於2006-05-12 02:42發表的:
聯賽防守最強:ronney0809 26球(平均每場0.68球)
not me,is ten son

你好去留位啦bo...唔係出年無得玩就唔關人事呀……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8511  發表于: 2006-05-12
下面是引用rooney0809於2006-05-12 02:42發表的:
聯賽防守最強:ronney0809 26球(平均每場0.68球)

我失左45球喎...
離線rooney1985
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8510  發表于: 2006-05-12

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8509  發表于: 2006-05-11
下面是引用handsome 仔於2006-05-11 22:17發表的:
6. Kin開季14戰不勝,創下連續不勝紀錄
week 3 kin win wo!

個陣時week 3係補賽嘛..個陣時week 3既賽果未補番個陣...奶健十幾場都未開齋的XD
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8508  發表于: 2006-05-11
6. Kin開季14戰不勝,創下連續不勝紀錄

week 3 kin win wo!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8507  發表于: 2006-05-11
喂………你地咁得閒吹水,係咪全部係留位個個topic到留左言呀?