• 576760閱讀
  • 33691回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26235  發表于: 2017-08-11
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:心都碎埋...transfer request[表情]
如果我係老闆,,,我真係放佢落雪櫃唔理佢.....幾錢都唔拿放,,,,,,
同全世界講唔想幫利物浦踢,我地就幾多百m都唔要,都要整死你...
....... (2017-08-11 21:56) 

嬲還嬲,都唔可以打粗口。

其實球會真係要表現番一定既立場。唔係下下巴塞過黎話要邊個就要邊個。否則以後簽約黎有咩用?球會覺得你打得差,可唔可以唔出糧?

又唔駛咁衝動話要放佢落雪櫃。 轉會期得番個幾多日者?佢仲要有小傷。咪由佢「養傷」養番兩三個星期囉。之後佢自己諗清諗楚仲想唔想踢。

球會一定要建立威信,不能予人如取如携既感覺。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26236  發表于: 2017-08-11
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:明明之前講咩去巴塞只係做一個普通球員,,留係利物浦會為你立銅像.....
轉個頭就話要走[表情] [表情] [表情]  (2017-08-11 21:58) 

我信當初佢係真心想好好係利記踢波的。不過你要明白,呢D球星身邊一定一大班人係到吹捧呃飲呃食。唔講其他,淨係個經理人都唔知幾想佢轉會。最好年年轉一次。咁就發過豬頭了。其他一大班親朋戚友你一句我一句,幾多人可以把持自己既原則哎。再埋傳媒鋪天蓋地既攻勢,真係好難唔動搖。

畢竟都係年青吧。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26237  發表于: 2017-08-11
回 freezefox 的帖子
freezefox:嬲還嬲,都唔可以打粗口。[表情]
其實球會真係要表現番一定既立場。唔係下下巴塞過黎話要邊個就要邊個。否則以後簽約黎有咩用?球會覺得你打得差,可唔可以唔出糧?
....... (2017-08-11 23:17) 

srry srry
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26238  發表于: 2017-08-14
freezefox:我信當初佢係真心想好好係利記踢波的。不過你要明白,呢D球星身邊一定一大班人係到吹捧呃飲呃食。唔講其他,淨係個經理人都唔知幾想佢轉會。最好年年轉一次。咁就發過豬頭了。其他一大班親朋戚友你一句我一句,幾多人可以把持自己既原則哎。再埋傳媒鋪天蓋地既攻勢,真係好難唔動 .. (2017-08-11 23:21) 

人向高處好正常. 英超過咗1/4世紀, 利記一次聯賽冠軍都未0羅過, 只可以算係過氣勁旅, 拉車邊Top 6. 抛開強隊心理, 個人覺得只要球員走時幫到球隊爭取到最高轉會費, 算係仁至義盡. 以往Suarez, Torres, Alonso, Sterling幾個走時都算係咁. 古仔有權遞轉會申請, 會方亦有權唔鬼理佢.

今次利記死都要企硬, 明知巴塞咁有米, 死都屈番鋪甘既先好放人. 連修咸頓都有咁既牙力, 食住花生睇我地點撐實.

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26239  發表于: 2017-08-14
你睇宜家巴塞.... 去到係一定有得做重心...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26240  發表于: 2017-08-14
回 ArSo 的帖子
ArSo:你睇宜家巴塞.... 去到係一定有得做重心... (2017-08-14 11:12) 

其實巴塞真係買唔到人既話,佢都幾大鑊,今年唔駛同皇馬爭都得了。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26241  發表于: 2017-08-14
回 posouth 的帖子
posouth:人向高處好正常. 英超過咗1/4世紀, 利記一次聯賽冠軍都未0羅過, 只可以算係過氣勁旅, 拉車邊Top 6. 抛開強隊心理, 個人覺得只要球員走時幫到球隊爭取到最高轉會費, 算係仁至義盡. 以往Suarez, Torres, Alonso, Sterling幾個走時都算係咁. 古仔有權遞轉會申請, 會方亦 .. (2017-08-14 05:34) 

打死都唔放!一拍三散!大家齊齊攬住香!

離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26242  發表于: 2017-08-14
freezefox:其實巴塞真係買唔到人既話,佢都幾大鑊,今年唔駛同皇馬爭都得了。 (2017-08-14 11:37) 

唔止唔駛爭...歐聯出醜...

俾馬會/西維爾爬頭都唔出奇
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26243  發表于: 2017-08-15
不過咩都假, 呢兩日真係好好備戰對Hoffenhein. 出到線咩都有得傾, 出唔到......真係買Lanzini了
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26244  發表于: 2017-08-15
今晚作客......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26245  發表于: 2017-08-15
咩都假,自己爭氣,嬴左場波再講!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26246  發表于: 2017-08-16
險贏首回合, 叫做有兩個作客入球落袋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26247  發表于: 2017-08-16

但個中場真係頂唔順,1+1+1<3
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26248  發表于: 2017-08-16
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:[表情]
但個中場真係頂唔順,1+1+1<3 (2017-08-16 06:56) 

唉, Klopp又咁中意433. 其實如果Can+軒仔可以打後一格, 全心全意做守中, 中場三件分工可能可以好D.

失個球AA顧住舉手越位, 人地無壓力下射門........
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26249  發表于: 2017-08-16
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:[表情]
但個中場真係頂唔順,1+1+1<3 (2017-08-16 06:56) 

同功能既球員,放三個係中間,一字排開,點會有好表現。

呢個時候更加突顯無左LALALA 既影響,其實一D 都唔細!

有時諗下諗下,不如出米拿仲好啦。至少佢都仲可以打下邊。