• 576734閱讀
  • 33691回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26250  發表于: 2017-08-16
回 freezefox 的帖子
freezefox:同功能既球員,放三個係中間,一字排開,點會有好表現。
呢個時候更加突顯無左LALALA 既影響,其實一D 都唔細!
....... (2017-08-16 10:09) 

所以下半場要守先黎出米拿頂個防中位......

Moreno好似坐得好穩下~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26251  發表于: 2017-08-16
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:所以下半場要守先黎出米拿頂個防中位......
Moreno好似坐得好穩下~ (2017-08-16 10:22) 

但表現如何先?聰講今場都係一般咋喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26252  發表于: 2017-08-16
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:所以下半場要守先黎出米拿頂個防中位......
Moreno好似坐得好穩下~ (2017-08-16 10:22) 

Moreno對弱隊都ok, 未來三幾個星期對阿記同曼城, 睇下Kloop會唔會俾機會佢.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26253  發表于: 2017-08-16
傳媒成日話利記呢8季以黎係第二次入到歐聯, 上次已經係14/15年度, 羅sir領軍時期. 果季應付四線比賽, 最後歐聯過唔到group stage, 兩個盃賽都係四強止步, 最重要既聯賽成績跌落第六, 可以話高不成低不就, 期望大失望更大.

今季能唔能夠擺脫同樣結果?

季前轉會市場方面, 14/15其實係勁積極增兵, 一口氣引入8-9件. 無獨有偶, 就係果個夏天巴塞搞鬼, 65M買咗Suarez, 我地變相有錢買咗修咸頓三寶(Lalala, Lovren, Lambert), Emre Can, Moreno, Origi, Balotelli等等, 情況一片大好. 諗住SAS少咗一件S, 但有Borini, Lambert, Balotelli, 是旦每人有5-7球都夠數. 結果係史毒受傷out of the season, BLB聯賽入咗4球, 唔係一人4球, 係加埋4球!! 攻力只係靠中場謝老大, 史0, 古仔幾個頂住.

有冇少少似? 睇今季前鋒線, 史毒繼續坐, 前面除咗Firmino, Origi+Solanke+Ings, Firmino要輪換時就靠三小將了. 又要用番句, 是旦爆到一件都夠數了. 真大鑊.......

轉會市場吹到最後兩個星期, 最需要既位置吹過一件van Dijk, 前面就.....一個都諗唔起有認真傳過. 我地真係夠兵力完成CL出線group stage + 聯賽頭四?
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26254  發表于: 2017-08-16
回 posouth 的帖子
posouth:傳媒成日話利記呢8季以黎係第二次入到歐聯, 上次已經係14/15年度, 羅sir領軍時期. 果季應付四線比賽, 最後歐聯過唔到group stage, 兩個盃賽都係四強止步, 最重要既聯賽成績跌落第六, 可以話高不成低不就, 期望大失望更大.
[表情]
今季能唔能夠擺脫同樣結果?
....... (2017-08-16 11:19) 

可能想清左d瘀血先sahko,馬高域,ings
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26255  發表于: 2017-08-16
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:可能想清左d瘀血先[表情]sahko,馬高域,ings (2017-08-16 12:27) 

ING 點會係瘀血?

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26256  發表于: 2017-08-16
freezefox:ING 點會係瘀血? (2017-08-16 12:35) 

我唔覺得kloop會用佢....或者改做出場機會不大既球員會唔會好d
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26257  發表于: 2017-08-16
仲係好危
你防守太廢
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26258  發表于: 2017-08-16
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:我唔覺得kloop會用佢....[表情]或者改做出場機會不大既球員會唔會好d (2017-08-16 12:44) 

反而我覺得佢既風格好岩高普。

可惜⋯⋯⋯時不我予⋯⋯⋯如果唔係受傷,分分鐘佢宜家係高普愛將之一。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26259  發表于: 2017-08-16
freezefox:反而我覺得佢既風格好岩高普。
....... (2017-08-16 14:00) 

唉, 佢同史毒鬥坐板. 好番大家有得sub下再講  
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26260  發表于: 2017-08-16
freezefox:但表現如何先?聰講今場都係一般咋喎。 (2017-08-16 10:47) 

佢加Lovren簡直係災難級防守
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26261  發表于: 2017-08-16
回 TuNg 的帖子
TuNg:佢加Lovren簡直係災難級防守 [表情] (2017-08-16 16:43) 

唉………仲以為佢會有D 長進添…………

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26262  發表于: 2017-08-18
freezefox:唉………仲以為佢會有D 長進添………… (2017-08-16 16:52) 

完全唔得啦...... 只係坐正左,但係實力依舊......

攻力有增無減,防守每況愈下......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26263  發表于: 2017-08-18
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:完全唔得啦...... 只係坐正左,但係實力依舊......
攻力有增無減,防守每況愈下...... (2017-08-18 09:19) 

好似成個市場得van Djik一件咁, 傾唔掂就無第二個中堅選擇.

如果就咁收市, 可能係我地近年最少轉會話動的一個夏天, 暫時只係數到入Salah, Solanke, Robertson, 出Lucas, Wisdom, 借出Ojo. 有錢但無人買, 真係..........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26264  發表于: 2017-08-21
卡拉雲咪幾好, 出佢加羅拔臣仲好啦~