• 576756閱讀
  • 33691回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26280  發表于: 2017-08-28
回 freezefox 的帖子
freezefox:其實真係無咩理由收起米奴列,出卡利斯。呢個做法真係唔係咁公平!唔似高普既做法。
....... (2017-08-28 01:08) 

應該仲有其他理由
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26281  發表于: 2017-08-28
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:應該仲有其他理由 (2017-08-28 01:51) 

paul joyce‏ @_pauljoyce  2m2 minutes ago

Klopp says Mignolet will start v Manchester City in next game

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26282  發表于: 2017-08-28
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:paul joyce @_pauljoyce  2m2 minutes ago
Klopp says Mignolet will start v Manchester City in next game[表情] (2017-08-28 01:53) 

仲敢比卡利斯玩咩⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26283  發表于: 2017-08-28
嘩!!!! 啱啱睇完精華, 發生咩事?! 我地對肯對攻既對手果然係格食格, D反擊能力好強! 仲要有CS, 估利唔到......

Emre Can上哂身, 又帶波又分波, 不如直頭改造佢做box-to-box player先. Coutin who?
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26284  發表于: 2017-08-28
不要過份開心。尋晚只係阿仙奴自毀長城,讓哂車馬炮黎打。佢自己找死者。如果正正常常出番拿卡打正前,甚至兵行險著一黎就用基佬、左路用高拉,中間一開始就高基連拍艾蘭尼或藍斯,麀死誰手都尚係未知之數。雖然,我都認為主場之利下,我地仍然係睇高一線的。

利記前面三個無可挑剔係事實!法明奴拼足全場。同文尼、沙拿都夾到波。文尼比上年更FIT 更具侵略性,而且見到佢踢波亦都聰明左,成熟左。沙拿絕對係上年既文尼。一黎就發光發熱!老老實實你年年中一個咁既買賣都已經開心死。

中路三件,我始終對杜姆有保留。佢尋日表現已經唔錯的了。但感覺仲係同隊波既球風有D 違和。CAN 拎到波係可以突進的。可以拖散對方防線的。可以製造空位的。但杜姆卻過於保守。只會作出大量無關痛癢既駁腳式傳送。係有一兩球同文尼等人打ONE TWO 幾精采,但其他時間都有拖慢球隊整隊節奏之嫌。要到入埋第三球,球隊大勝已定之後,你先開始見佢愈打愈進取。但我希望既係,係未開局之前你都可以咁打囉。軒神既長遠愈黎愈準!亦安於本份。中場搶到唔少波。但可恨既係,早兩季佢既後上攻門好似無哂咁。個陣耐唔耐都有一兩球世界波架嘛。尋晚兩次黃金機會都錯失。希望佢可以更進一步吧。否則以佢咁隱陣唔搶眼既踢法,好易被人忽視個重要性。

今季兩閘問題似乎可以稍稍放心。唔係講緊摩蘭奴……認真,尋晚唔係我地防守得好。只係阿仙奴攻勢少得可憐兼不具威脅。但都仲可以見到摩蘭奴某D 不能原諒既大意傳送。面對面傳比對手都得既。路夫蘭亦然。好多醫院波,只係對手無把握到吧了。佢既表現都係一般。無左個個一夫當關既氣勢。同馬迪普真係差得遠。但高美斯反而令人括目相看。無諗過佢可以打得咁穩重。出波又唔錯喎。今季至少有佢、AA、羅拔臣三個閘識出波。我地D 高波先有作為。尋日第一球法明奴頭槌入波,我幾乎唔信係真。頭槌喎,法明奴喎!

至於………卡利斯……………真係一個笑話…………

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26285  發表于: 2017-08-28
講多句:

左文尼、右沙拿,真係J 死人!

再講多句:

但如果球隊想再想層樓,成為真真正正既強隊。古天奴,或古天奴呢類級數既中場,仍然係必須的。唔好因為幾場勝仗就錯覺地以為無左古天奴都無所謂………中場欠缺創作力既問題其實無咩改變過。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26286  發表于: 2017-08-28
freezefox:不要過份開心。尋晚只係阿仙奴自毀長城,讓哂車馬炮黎打。佢自己找死者。如果正正常常出番拿卡打正前,甚至兵行險著一黎就用基佬、左路用高拉,中間一開始就高基連拍艾蘭尼或藍斯,麀死誰手都尚係未知之數。雖然,我都認為主場之利下,我地仍然係睇高一線的。
利記前面三個無可 .. (2017-08-28 12:36) 

令仔龍門...唉...施治失4球都高分過佢😂
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26287  發表于: 2017-08-28
freezefox:不要過份開心。尋晚只係阿仙奴自毀長城,讓哂車馬炮黎打。佢自己找死者。如果正正常常出番拿卡打正前,甚至兵行險著一黎就用基佬、左路用高拉,中間一開始就高基連拍艾蘭尼或藍斯,麀死誰手都尚係未知之數。雖然,我都認為主場之利下,我地仍然係睇高一線的。
利記前面三個無可 .. (2017-08-28 12:36) 

尋晚睇摩蘭奴成日飛鏟又唔中,真係想打獲佢,佢攻又冇守又冇,唔該高普真係唔好出佢出返羅拔臣啦
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26288  發表于: 2017-08-28
freezefox:講多句:
左文尼、右沙拿,真係J 死人!
....... (2017-08-28 12:38) 

中場出返古仔換走杜姆就good fit了
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26289  發表于: 2017-08-28
沉左咁多年,,,我真係feel到,,,好似,,,真係,,,向住復興,,,越行越近啦
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26290  發表于: 2017-08-28
D 好消息係咁一個接一個咁傳黎!真係有少少招架不住。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26291  發表于: 2017-08-29
freezefox:D 好消息係咁一個接一個咁傳黎!真係有少少招架不住。[表情] [表情] [表情]  (2017-08-28 23:10) 

另一邊廂其實個人覺得van Djik單野仲有後著. 日日mon住個賠率, 留隊修咸竟然係越來越冷, 宜家去到1賠1.5, 簽利記7賠4. 完全唔正常, 得返果幾日轉會市場就關, 買留隊的話真係easy money.

除非........除非.............

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26292  發表于: 2017-08-29
回 posouth 的帖子
posouth:另一邊廂其實個人覺得van Djik單野仲有後著. 日日mon住個賠率, 留隊修咸竟然係越來越冷, 宜家去到1賠1.5, 簽利記7賠4. 完全唔正常, 得返果幾日轉會市場就關, 買留隊的話真係easy money.
除非........除非.............
[表情]  [表情]  (2017-08-29 07:27) 

之前修頓已經係拉素簽左件疑似vdv代替品
睇到小道消息話vdv deadline前會去利記

所以我先話,驚喜,可能陸續有黎

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26293  發表于: 2017-08-29
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:之前修頓已經係拉素簽左件疑似vdv代替品
睇到小道消息話vdv deadline前會去利記[表情]
所以我先話,驚喜,可能陸續有黎[表情]
....... (2017-08-29 08:43) 

Ox同Lemar都已經唔重要, 如果有件似樣既中堅......
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26294  發表于: 2017-08-29
回 posouth 的帖子
posouth:Ox同Lemar都已經唔重要, 如果有件似樣既中堅...... [表情]  (2017-08-29 08:59) 

Why not all

仲有件renato sanches傳緊