• 576724閱讀
  • 33691回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26295  發表于: 2017-08-29
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Why not all [表情]
仲有件renato sanches傳緊[表情]  (2017-08-29 09:04) 

但係清貨仲係冇乜聲氣
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26296  發表于: 2017-08-29
外面吹都咁行....心情好鬼高漲, 直情唔想返工

上兩季轉會加埋打番個和, 今次有機會一次過簽番夠本. 諗起以前簽Alonso+Garcia, 或者Carroll+Suarez, 個種風雨欲來改朝換代既感覺. 諗下今鋪成唔成事
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26297  發表于: 2017-08-29
回 posouth 的帖子
posouth:外面吹都咁行....心情好鬼高漲, 直情唔想返工 [表情] [表情]
上兩季轉會加埋打番個和, 今次有機會一次過簽番夠本. 諗起以前簽Alonso+Garcia, 或者Carroll+Suarez, 個種風雨欲來改朝換代既感覺. 諗下今鋪成唔成事
[表情] [表情]  (2017-08-29 19:22) 

真係好誇張,件件都講緊60M、70M………邊到搵咁多錢黎BID 人?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26298  發表于: 2017-08-29
posouth:外面吹都咁行....心情好鬼高漲, 直情唔想返工 [表情] [表情]
[表情] [表情]  (2017-08-29 19:22) 

仲有一擲千金買Torres
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26299  發表于: 2017-08-29
回 freezefox 的帖子
freezefox:真係好誇張,件件都講緊60M、70M………邊到搵咁多錢黎BID 人?[表情] (2017-08-29 19:48) 

以前就話入到CL, 有錢夠增兵. 宜家既價位, 出到線group stage都買到唔到半個球員.  

........遲D睇番轉頭可能會覺得呢段時間好唔理性. 已經唔係諗緊個球員適唔合隊波, 個價又合唔合理, 總之有得買就好買. Lemar踼得好唔好, 琴日之前都無留意過, 宜家幾乎去馬了. 過去破轉會紀錄, 係何等大件事! 50M買Torres, 夠開心足幾季. 今時今日, 一個轉會市場就破幾次球會轉會紀錄.

始終利記唔係無限金錢隊伍, 除時係今季使埋下季budget先得咁豪. 做咗咁耐fans, 冇free lunch呢D野.....

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26300  發表于: 2017-08-29
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:仲有一擲千金買Torres[表情] (2017-08-29 20:38) 

真係今日諗番個心都仲甜思思..........真愛

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26301  發表于: 2017-08-29
posouth:以前就話入到CL, 有錢夠增兵. 宜家既價位, 出到線group stage都買到唔到半個球員.  [表情]
........遲D睇番轉頭可能會覺得呢段時間好唔理性. 已經唔係諗緊個球員適唔合隊波, 個價又合唔合理, 總之有得買就好買. Lemar踼得好唔好, 琴日之前都無留意過, 宜家幾乎去馬 .. (2017-08-29 20:38) 

今年簽埋vvd 出年唔會咁買人架喇,最多買個龍門
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26302  發表于: 2017-08-29
posouth:以前就話入到CL, 有錢夠增兵. 宜家既價位, 出到線group stage都買到唔到半個球員.  [表情]
........遲D睇番轉頭可能會覺得呢段時間好唔理性. 已經唔係諗緊個球員適唔合隊波, 個價又合唔合理, 總之有得買就好買. Lemar踼得好唔好, 琴日之前都無留意過, 宜家幾乎去馬 .. (2017-08-29 20:38) 

真係有少少衝過籠了⋯⋯咁買人法⋯⋯

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26303  發表于: 2017-08-30
我覺得先岩岩好夠用,買埋依幾個既話
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26304  發表于: 2017-08-30
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:我覺得先岩岩好夠用,買埋依幾個既話 (2017-08-30 11:31) 

唔係講人數,係講個支出。60、60 、60……咁駛法好易駛突………

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26305  發表于: 2017-08-30
得1.5日剩, 最關心都係果件......

「我不要Oxlade-Chamberlain, 不要Lemar, 只要van Dijk久久過來一遍.
就算虛榮也好, 貪心也好, 哪個利迷對愛, 不自私, 不奢望」
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26306  發表于: 2017-08-30
posouth:得1.5日剩, 最關心都係果件...... [表情]
「我不要Oxlade-Chamberlain, 不要Lemar, 只要van Dijk久久過來一遍.
就算虛榮也好, 貪心也好, 哪個利迷對愛, 不自私, 不奢望」
[表情]  (2017-08-30 19:51) 

希望聽日有好消息啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26307  發表于: 2017-08-30
posouth:得1.5日剩, 最關心都係果件...... [表情]
[表情]  (2017-08-30 19:51) 

講得岩...vvd黎就好好
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26308  發表于: 2017-08-31
得番唔夠24小時, 最後衝線了. VVD同古仔既情況仲係好唔明朗

另一邊Lemar就算吧了, 個價上咗火星.......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26309  發表于: 2017-08-31
其實唔駛J 雲迪克啦,根本一直人地都唔肯放。情況一直都無變過。