• 576258閱讀
  • 33679回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27405  發表于: 2018-05-03
成隊最驚喜都係Robertson. 一年仲踼緊Hull City, 降埋班. 如果同佢講一年後你會有得踼歐聯決賽, 真係冇人信.

個別單場計,

Ronaldo = Salah
Marcelo = Robertson
Navas........>>>>>>> Karius
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27406  發表于: 2018-05-03
今場咁既表現,唔比皇馬吊住黎打都笑
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27407  發表于: 2018-05-03
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:今場咁既表現,唔比皇馬吊住黎打都笑[表情] [表情] [表情]  (2018-05-03 04:49) 

出咗賠率, 都唔差架, 皇馬1賠1.3, 我地1賠1.8.  

雖然對決賽總入球數字有興趣D.......
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27408  發表于: 2018-05-03
臨完場個幾分鐘係我地既死門,餐餐都係個d時間失波。仲要一失失幾球⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27409  發表于: 2018-05-03
回 freezefox 的帖子
freezefox:臨完場個幾分鐘係我地既死門,餐餐都係個d時間失波。仲要一失失幾球⋯⋯⋯ (2018-05-03 07:54) 

唔知以為班人中場走去落注, 真係黃金失波時間.....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27410  發表于: 2018-05-03
睇番皇馬對賽, 4:0果次唔在講, 化灰都記得. 之後最近一次係2013/14歐聯分組賽, 兩回合都輸.

13/14次回合到今日事隔四年, 雖然話同皇馬既水平仲差一大截, 但睇自己, 我地隊波係進步定退步咗?

13/14陣 VS 17/18陣
Mignolet -> Karius
Manquillo -> AA
Skrtel -> VVD
Toure -> Lovren
Moreno -> Robertson
Lucas -> Milner
Allen -> Wijnaldum
Can -> Henderson
Markovic -> Mane
Lallana -> Salah
Borini -> Firmino

Manager:
Rodgers -> Kloop

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27411  發表于: 2018-05-03

真係好鬼中意Lovren個笑容!!
[ 此帖被posouth在2018-05-03 09:07重新編輯 ]
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27412  發表于: 2018-05-03
回 posouth 的帖子
posouth:睇番皇馬對賽, 4:0果次唔在講, 化灰都記得. 之後最近一次係2013/14歐聯分組賽, 兩回合都輸.
13/14次回合到今日事隔四年, 雖然話同皇馬既水平仲差一大截, 但睇自己, 我地隊波係進步定退步咗?
13/14陣 VS 17/18陣
....... (2018-05-03 08:24) 

無得比啦下哇......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27413  發表于: 2018-05-03
俾所有利記gp洗版...... 但被洗得好開心!!!!!!!!!!!

起身見到羅馬入4球真係嚇到呆左......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27414  發表于: 2018-05-03
回 posouth 的帖子
posouth:唔知以為班人中場走去落注, 真係黃金失波時間..... [表情]  (2018-05-03 08:18) 

一場半場就話集中唔到者。你場場係咁,咁點攪呀?

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27415  發表于: 2018-05-03
回 freezefox 的帖子
freezefox:一場半場就話集中唔到者。你場場係咁,咁點攪呀? (2018-05-03 09:58) 

今日Karius表現其實唔算太差, 但睇完琴日Navas成場神救, 再睇番今日第2, 第3球, 覺得可以做得更好.  

只可以話如果要失呢D波, 今次失好過下場. 俾佢感受下高質素既射門
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27416  發表于: 2018-05-03
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:唔係球證無吹arnold球手球12碼.....利物浦分分鐘出局. (2018-05-03 04:42) 

睇番精華先留意到個球. 如果計埋上半場Karius出迎拍唔到波但好在判越位但又好似無越位, 吹一球12碼算好彩
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27417  發表于: 2018-05-03
穩定性不足係我地最大既弱點。

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27418  發表于: 2018-05-03
尋晚睇左全場,比起上次主場同對曼城既表現,個人感覺利物浦唔係全力踢,有少少勒住勒住既感覺,並唔係100%實力既利記
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27419  發表于: 2018-05-03
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:尋晚睇左全場,比起上次主場同對曼城既表現,個人感覺利物浦唔係全力踢,有少少勒住勒住既感覺,並唔係100%實力既利記
 (2018-05-03 11:22) 

可能因為幾日後要對車仔吧。呢場都關乎可否保住前四既位置,不容有失架。