• 576312閱讀
  • 33682回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27990  發表于: 2018-11-06
回 TuNg 的帖子
TuNg:米拿下半場已經轉左踢右中場幫taa守
法賓奴又拎左黃牌唔敢落腳 (2018-11-06 13:09) 

\場中防守球員其實係足夠的了。反而進攻既銳利度差D 。所以換入沙基利, 而唔係LALALA 。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27991  發表于: 2018-11-07
輸波
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27992  發表于: 2018-11-07
我们真的是压力太大打的不知所谓?
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27993  發表于: 2018-11-07
回 Zxen 的帖子
Zxen:我们真的是压力太大打的不知所谓?
[表情] [表情] [表情]  (2018-11-07 02:47) 

其實係今季轉左唔踢迫搶已經唔係幾識進攻
下下比人禁住攻
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27994  發表于: 2018-11-07
lalala個態又係超差
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27995  發表于: 2018-11-07
沙拿又係踢咁耐都踢唔起
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27996  發表于: 2018-11-07
睇精華睇唔出發生咩事. 雖然又中柱又中眉, 但好似都無咩好到肉的攻勢, 都係50-50機會多.

.....搞咩.....對手拍咗大巴??
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27997  發表于: 2018-11-07
變咗PSG同Napoli一人仲對多次紅星, 起碼袋多三分. 我當我地作客PSG打定輸數, 當主場贏到Napoli, 同分9分. 可能要計埋對賽作客入球先分到我地/Napoli邊個次名出線.

出線好有壓力.....
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27998  發表于: 2018-11-07
大鑊了⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27999  發表于: 2018-11-10
對住富咸, 我想睇番17/18季度的利記. 趣趣地, 5球!

(Salah, Salah, Shaq, Firmino, Keita please....最好有埋Robertson助攻........ )
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28000  發表于: 2018-11-10
希望回正軌
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28001  發表于: 2018-11-11
Anfield Express又話今季唔爆陣容, 但又耐唔耐爆少少. Twitter佢話Shaqiri聽日有正.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28002  發表于: 2018-11-12
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:希望回正軌 (2018-11-10 12:10) 

ok喇, 係贏到但贏到好唔爽的感覺  

By the way, VVD有罰球射, feel到佢再上場頂極都頂唔入, 好想開齋
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28003  發表于: 2018-11-13
回 posouth 的帖子
posouth:ok喇, 係贏到但贏到好唔爽的感覺  [表情]
By the way, VVD有罰球射, feel到佢再上場頂極都頂唔入, 好想開齋 [表情]  (2018-11-12 21:21) 

好同意~硬係覺得隊波踢得好唔順咁~入波都係靠撞係間唔中有一下半下靚交~希望高普快d tune返正隊波
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28004  發表于: 2018-11-13
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:好同意~硬係覺得隊波踢得好唔順咁~入波都係靠撞[表情]係間唔中有一下半下靚交~希望高普快d tune返正隊波[表情] (2018-11-13 09:48) 

齋睇入球方面,係無咁順。成日都彈下彈下又甩左個波。可能同佢地選擇打D比較高難度高既小組滲入既踢法有關。硬係覺得法明奴、文尼,好波得黎,其實唔係咁幼細個種。第一下拎波其實往往都拎得唔係咁好,成日都彈到九丈遠。係禁區內打小組,個波稍稍離腳幾吋都失控球權了。

但整體黎講,其實成隊波係比上季打得順左好多的。領先下再無慌慌張張既表現,可以保持勝果。唔會比人好容易就追番。心理質素係強左的。更加少左上半場打到識飛,下半場變左第二隊波既情況。呢個問題上季極嚴重。今季已經學識控制節奏,控制體力。係一種改善。

而最明顯既改善,唔駛講。一定係防守上。我地對上一次角球失波,已經係幾耐之前既事了?以前一輸角球或死球就驚到死。一晚食成盒驚風散。宜家,失左角球,你都唔知幾老定:又係一次打反擊既好機會了!