• 576621閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28275  發表于: 2019-01-04
回 posouth 的帖子
posouth:曼城衰咗俾車仔, 成四場後先反彈到. 今次到我地不敗神話破滅, 可以測試下我地球員的心理筫素點樣, 係真火定虛火, 睇下場可唔可以穩住陣腳, 食住排頭位的壓力了. [表情]
剩番3場Top 6比賽, 2 home 1 away, 牌面上夠玩. 休息好10日後又開波!
[表情]  (2019-01-04 06:20) 

輸左呢場希望球隊能夠保持專注力,對冠軍渴望更加饑渴
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28276  發表于: 2019-01-04
今場如爸爸講,可以歸納為無運!

當然,自己隊都有犯錯,但人地主場俾我地踢到咁,仲可以要求D乜?大佬,哥帥曼城喎!

如果球白界波入左,我地就。。。。。。唉。。。。。。爭幾CM。。。。。。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28277  發表于: 2019-01-04
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:今場如爸爸講,可以歸納為無運!
當然,自己隊都有犯錯,但人地主場俾我地踢到咁,仲可以要求D乜?大佬,哥帥曼城喎!
如果球白界波入左,我地就。。。。。。唉。。。。。。爭幾CM。。。。。。 (2019-01-04 09:51) 

幾mm呀個度!  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28278  發表于: 2019-01-04
唉, 不過運黎講, 今季算係咁, 贏D又輸D. 對車仔Sturridge的神來之筆, 對愛記的Pickford救番個球俾Origi. 今日門柱利曼城不利我地, 差不多的機會, 人地入我地唔入.

起碼唔係前兩三季咁, 我地個個玩crossbar challenge下下對住條眉/柱黎射
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28279  發表于: 2019-01-04
雖然輸左場,但形勢並唔係真係咁惡劣。做好自己,繼續贏番之後咁多場。仍然可以保住個領先地位的。

主導權仍然係自己手!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28280  發表于: 2019-01-04
唔計杯賽,對拜仁之前個五場聯賽:

作客白禮頓

主場水晶宮

主場李斯特城

作客西咸

主場般尼茅夫

雖然未至於話好好打。但總算係一個比較順既賽程。但重開歐聯戰線後,變數就會變得好多。所以先拿下呢五場,確保四分既領放,咁壓力就會去番曼城到。

加上作客曼聯正正係打拜仁之後,更加易係呢場失分。所以二月前其實我地無咩失分空間。
[ 此帖被freezefox在2019-01-04 10:48重新編輯 ]

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28281  發表于: 2019-01-04
回 freezefox 的帖子
freezefox:唔計杯賽,對拜仁之前個五場聯賽:
作客白禮頓
主場水晶宮
....... (2019-01-04 10:46) 

我真係唔介意為英超放棄歐聯,始終呢個係心裡一條刺。。。。。。

但係球隊今年後備充足,半主力半後備打呢5場我地都會秤先。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28282  發表于: 2019-01-04
freezefox:唔計杯賽,對拜仁之前個五場聯賽:
作客白禮頓
主場水晶宮
....... (2019-01-04 10:46) 

X2, 全力羅盡呢5場15分變得好重要, 絶對要全力出擊. 好中意之前Emery兩個星期前有一句, 記者問佢會唔會因為對Brighton後要對利物浦而留力, 佢話"It is the same three points in Brighton as that in Liverpool". 贏Brighton又係三分, 贏利記又係三分, 對「弱隊」更需要全力一搏.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28283  發表于: 2019-01-04
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:我真係唔介意為英超放棄歐聯,始終呢個係心裡一條刺。。。。。。
但係球隊今年後備充足,半主力半後備打呢5場我地都會秤先。 (2019-01-04 14:49) 

我知Klopp一定唔肯, 但作為球迷, 我唔介意對拜仁出副隊

要贏就要取捨, 唔應該leave it to chance. 季尾最壞的情況就係雙亞王. Shankly精神一向都係When you are first, you are first. When you are second, you are nothing. 我希望利記的目標係年年單冠王, 聯賽勢好就全力爭冠, 聯賽勢弱就保四然後爭歐冠. 總之唔想Klopp離開時又係一個差D俾到利記title的領隊.
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28284  發表于: 2019-01-05
賣埋solanke
唔通最後留得低既係origi
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28285  發表于: 2019-01-05
非常反對借走佳尼!

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28286  發表于: 2019-01-05
freezefox:非常反對借走佳尼![表情] [表情] [表情] [表情]  (2019-01-05 09:38) 

已成定局,只能望後面係有動作。。。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28287  發表于: 2019-01-05
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:已成定局,只能望後面係有動作。。。 (2019-01-05 09:45) 

如果有後著,咁當然另計啦。

但⋯⋯⋯唔似有囉⋯⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28288  發表于: 2019-01-05
而且,當你真係係第二隊搵個右閘番黎,唔駛夾咩?羅拔臣都夾左大半季先有得正選上場。佳尼話哂都夾慣夾熟。呢幾個月又係關鍵之中既關鍵,你借邊個走都好,都唔好借走佢哎。

講串少少,利記今年有機會奪冠。佢留多幾個月,都有份享受呢份殊榮哎。你宜家先黎借走佢?

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28289  發表于: 2019-01-05
我諗係佳尼想踢多啲,但TAA個位太穩