• 576717閱讀
  • 33689回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28605  發表于: 2019-04-17
雖然好被動,加上曼城真係好強大,要佢失分真係無乜可能⋯⋯

我地自己都有卡城同狼仔要打,得失球都唔及佢地⋯⋯

不過今季好享受睇利記波,希望最好有運笑到最後!

老狐今次會唔會又開放屋企睇冠軍戰?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28606  發表于: 2019-04-18
半場1球領先,場面不佔優,但波圖消耗太大,開始慢落黎了,下半場醒定就無問題啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28607  發表于: 2019-04-18
3比1
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28608  發表于: 2019-04-18
vvd
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28609  發表于: 2019-04-18
曼城熱刺太吸引,同時睇兩邊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28610  發表于: 2019-04-18
熱剌呢場好睇到...大家一定一定要睇返
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28611  發表于: 2019-04-18
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:熱剌呢場好睇到...大家一定一定要睇返 (2019-04-18 05:03) 

超超超正, 兩邊大打開放足球. 上場見一場咁精采的比賽已經係2002/03曼聯vs皇馬果場

大波波幾時都咁緊要

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28612  發表于: 2019-04-18
回 posouth 的帖子
posouth:超超超正, 兩邊大打開放足球. 上場見一場咁精采的比賽已經係2002/03曼聯vs皇馬果場
大波波幾時都咁緊要
[表情]  [表情]  (2019-04-18 06:27) 

仲有var都好緊要
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28613  發表于: 2019-04-18
黎緊希望熱刺繼續打爭氣波!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28614  發表于: 2019-04-18
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:雖然好被動,加上曼城真係好強大,要佢失分真係無乜可能⋯⋯
我地自己都有卡城同狼仔要打,得失球都唔及佢地⋯⋯
不過今季好享受睇利記波,希望最好有運笑到最後!
....... (2019-04-17 11:35) 

係, 但呢隊利記都唔野少, 球員一對一比, vvd外我地可能無邊個位置係世界頂級球員, 但就係偏偏1+1>2, 夾起上黎大家同channel, 越打越順.

對愛記0:0失咗領先優勢以黎, 我地的紀錄係8戰8勝, 包括咗拜仁, 熱刺, 車仔, 係令我地球迷好值得驕傲的表現. 如果曼城涯得過之後都唔失分, 都只可以話係冠軍的門欖又高咗了, 下季再努力. 好肯定的係, 我地今年必定會破兩個紀錄之一, 一係29年重奪聯賽錦標, 二係挑戰第一次以90分以上取得聯賽第二.

有得揀的, 我想留番第二個紀錄俾曼城
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28615  發表于: 2019-04-19
回 freezefox 的帖子
freezefox:黎緊希望熱刺繼續打爭氣波![表情] [表情] [表情] [表情]  (2019-04-18 07:51) 

好心急想睇星期六城刺大戰, 對熱刺做到野信心大過曼聯    
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28616  發表于: 2019-04-21
無了,得翻曼內戰。
不過最重要自己都做到嘢先有價講,卡城、紐記、狼隊都係海鮮黎⋯⋯
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28617  發表于: 2019-04-21
Btw,今年件龍門黑金好靚⋯⋯
主場唔算特別 睇埋2、3作客再決定買邊件!
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28618  發表于: 2019-04-21
molamola
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28619  發表于: 2019-04-21
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Btw,今年件龍門黑金好靚⋯⋯
主場唔算特別 睇埋2、3作客再決定買邊件! (2019-04-21 16:14) 

X2, 個個都話件龍門衫直情當第二件客都ok  

By the way, 你幅相係幾時既事? Dream team.....前Torres+Suarez, 中間Gerrard+Alonso