• 576555閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28815  發表于: 2019-05-20
回 posouth 的帖子
posouth:吹番買賣. 今年好少可三隊降班人馬中, 無一個夠料有興趣想執平貨引入. 反而好中意水晶晶人今年的表現, van Aanholt + Wan-Bissaka一對能攻能守, 猶其中意Wan-Bissaka, 好少人包圍同出腳可以咁準. [表情] 另外Zaha又係正, 有種似以前Sterling利記時死扭但又扭到的踼法, 我覺得有時 .. (2019-05-19 21:06) 

雲比沙卡係曼聯目標之一。至於利記⋯⋯⋯我唔認為佢會肯過黎坐後備席。

沙夏就算啦。呢類球員,係中小型班可以踢到識飛。但一去大強會就死哂火。個人主義太強。
[ 此帖被freezefox在2019-05-20 14:57重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28816  發表于: 2019-05-20
posouth:吹番買賣. 今年好少可三隊降班人馬中, 無一個夠料有興趣想執平貨引入. 反而好中意水晶晶人今年的表現, van Aanholt + Wan-Bissaka一對能攻能守, 猶其中意Wan-Bissaka, 好少人包圍同出腳可以咁準. [表情] 另外Zaha又係正, 有種似以前Sterling利記時死扭但又扭到的踼法, 我覺得有時 .. (2019-05-19 21:06) 

van Aanholt係能攻,但經常攻到後面唔見人
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28817  發表于: 2019-05-20
James Pearce 報左,利記唔會追迪列治
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28818  發表于: 2019-05-20
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:James Pearce 報左,利記唔會追迪列治 (2019-05-20 18:17) 

分分鐘成億先買到。

好好重用高美斯好過。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28819  發表于: 2019-05-20
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Zaha應該唔會黎利記,佢係MU人,MU都想買番佢
其實富咸CC龍先20,買番黎做後備Train Up係唔錯的選擇,成條左路佢都OK (2019-05-20 11:42) 

Sessegnon   唔明點解佢的能力係富咸都唔係必然正選
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28820  發表于: 2019-05-20
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:James Pearce 報左,利記唔會追迪列治 (2019-05-20 18:17) 

雙荷蘭中堅的話, 型!

間中做下抬價部都唔錯......
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28821  發表于: 2019-05-20
The Reds will spend the next six days in Spain preparing for the upcoming Champions League final against Tottenham Hotspur in Madrid.

The squad set off from John Lennon Airport on Monday afternoon, with Jurgen Klopp selecting 26 players to work with on the Andalusian coast.

Training camp squad: Alexander-Arnold, Alisson, Brewster, Fabinho, Firmino, Gomez, Henderson, Jones, Keita, Kelleher, Lallana, Lovren, Mane, Matip, Mignolet, Milner, Moreno, Origi, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Salah, Shaqiri, Sturridge, Van Dijk, Wijnaldum, Woodburn.

確定左26人Training Camp名單,決賽可以放9個後備。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28822  發表于: 2019-05-21
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:The Reds will spend the next six days in Spain preparing for the upcoming Champions League final against Tottenham Hotspur in Madrid.
The squad set off from John Lennon Airport on Monday afternoon, with Jurgen Klopp selecting 26 players to work with on the An .. (2019-05-20 21:46) 

基本上full team, 有Ox有Firmino有Keita  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28823  發表于: 2019-05-21
今季外借的球員, Grujic一路都好受注目, 控球中場5G1A, 宜家吹緊利記標價35M, 睇Hertha Berlin定係邊隊想爭.

不過我都係覺得Harry Wilson先係under the radar. 打咗一季打比郡, 撈到17-18G(聯賽+盃賽), 隊中的神射手, 開埋罰球, 十二碼! 打比個陣多數433, 有時保守少少4321, Wilson打右翼或右翼鋒. 如果下季收為己用, 我諗身為左腳仔的佢應該cover到左右翼位唔成問題, 好期待! 記憶中未試過見一個利記借將咁受重用和咁成功, 上季仲講緊Woodburn+Wilson兩個最有機上位的academy, 我諗今日Wilson的成長已經超過哂, 下季的盃賽靠哂Wilson仔了, 唔好賣呀!

Harry Wilson打比精華, 未計埋Playoff入個球. 好有興趣睇Final維拉對打比

https://www.youtube.com/watch?v=Vg7vbzj8T4g
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28824  發表于: 2019-05-21
posouth:Sessegnon  [表情] 唔明點解佢的能力係富咸都唔係必然正選 (2019-05-20 20:07) 

太後生。上到英超有少少患得患失。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28825  發表于: 2019-05-21
posouth:今季外借的球員, Grujic一路都好受注目, 控球中場5G1A, 宜家吹緊利記標價35M, 睇Hertha Berlin定係邊隊想爭. [表情]
不過我都係覺得Harry Wilson先係under the radar. 打咗一季打比郡, 撈到17-18G(聯賽+盃賽), 隊中的神射手, 開埋罰球, 十二碼! 打比個陣多數433, 有時保 .. (2019-05-21 00:32) 

木燒呢?好似無咩聲氣。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28826  發表于: 2019-05-21
posouth:基本上full team, 有Ox有Firmino有Keita  [表情]  (2019-05-21 00:01) 

Keita應該係跟,但未必趕到
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28827  發表于: 2019-05-21
posouth:今季外借的球員, Grujic一路都好受注目, 控球中場5G1A, 宜家吹緊利記標價35M, 睇Hertha Berlin定係邊隊想爭. [表情]
不過我都係覺得Harry Wilson先係under the radar. 打咗一季打比郡, 撈到17-18G(聯賽+盃賽), 隊中的神射手, 開埋罰球, 十二碼! 打比個陣多數433, 有時保 .. (2019-05-21 00:32)

Wilson、Kent同Grujic都外借有效,但番利記好難有位打

Wilson 22歲,更需要穩定出場去成長,如果打比升到班,再借一年俾打比,等Wilson響英超證明自己會更佳!

Grujic真係好大機會賣走⋯⋯

Woodburn之前傷過,一直跟一隊操,但未有機會⋯⋯

Kent就G8想再借多一季。
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28828  發表于: 2019-05-22
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Wilson、Kent同Grujic都外借有效,但番利記好難有位打
Wilson 22歲,更需要穩定出場去成長,如果打比升到班,再借一年俾打比,等Wilson響英超證明自己會更佳!
....... (2019-05-21 12:24) 

最驚啲球員覺得不被重視,打出成績之後扭計叫走,希望呢方面會處理得好啲
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28829  發表于: 2019-05-22
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:最驚啲球員覺得不被重視,打出成績之後扭計叫走,希望呢方面會處理得好啲[表情] (2019-05-22 09:30) 

咁唔叫扭計係話?

咁人地都要為自己打算架。總唔能夠長期外借者。母會無得發展既話,就要向外闖的了。唔應該阻人前途。