• 576833閱讀
  • 33693回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29220  發表于: 2019-09-23
Let's talk about 6, six games six wins, 同上季開季一樣!

上季GW4-8勁難踼, 和咗車仔同曼城後同坐第三位. 今年下兩場都唔係Top 6隊, 有力cher多兩場連勝. 有上季對曼城惡鬥既經驗, 今季一場不能少!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29221  發表于: 2019-09-23
回 posouth 的帖子
posouth:Let's talk about 6, six games six wins, 同上季開季一樣! [表情] [表情]
上季GW4-8勁難踼, 和咗車仔同曼城後同坐第三位. 今年下兩場都唔係Top 6隊, 有力cher多兩場連勝. 有上季對曼城惡鬥既經驗, 今季一場不能少! [表情]  (2019-09-23 06:40) 

老實講,睇完尋晚個場,再望望曼城個場⋯⋯⋯

我對今屆冠軍完全無信心⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29222  發表于: 2019-09-23
曼城輪換到出神入化。唔係有中堅荒呢個唯一弱點既話,我諗我地連偷雞既機會都無。

曼城除左中堅外,任何一個位,任何一個球員傷左,對佢都係零影響⋯⋯⋯

呢點,對長途賽既本土聯賽而言,係關鍵致勝既元素。

相反,我地就⋯⋯⋯⋯⋯一大堆後備兵源,但唔用的。你一直唔用,到你有一日迫住要用個陣,就未必個個都可以即時發揮戰力的了。

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29223  發表于: 2019-09-23
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:借位~
https://twitter.com/FootbaII_HQ/status/1174768256349036546
....... (2019-09-20 12:21) 

成日都係衰蝦碌位, 真係撲救有幾叻都無用.....

最慘係信心不斷失.....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29224  發表于: 2019-09-24
回 freezefox 的帖子
freezefox:曼城輪換到出神入化。唔係有中堅荒呢個唯一弱點既話,我諗我地連偷雞既機會都無。
曼城除左中堅外,任何一個位,任何一個球員傷左,對佢都係零影響⋯⋯⋯
....... (2019-09-23 11:16) 

上個星期正選Oxlade+Origi, 算輪換咗架喇  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29225  發表于: 2019-09-24
posouth:上個星期正選Oxlade+Origi, 算輪換咗架喇   [表情]  (2019-09-24 10:40) 

都係既。比上季輪換多左架啦。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29226  發表于: 2019-09-25
freezefox:都係既。比上季輪換多左架啦。 [表情] (2019-09-24 14:12) 

期待聽日見到Brewster, Harvey, Jones三個!  

Keita好似都終於出得番
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29227  發表于: 2019-09-25
posouth:期待聽日見到Brewster, Harvey, Jones三個!  [表情]
Keita好似都終於出得番 (2019-09-25 08:51) 

都係比張伯倫、沙基利佢地打多D 先啦。 尤其係沙基利,唔係既話,真係坐都坐到硬哂呀!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29228  發表于: 2019-09-25
freezefox:都係比張伯倫、沙基利佢地打多D 先啦。 尤其係沙基利,唔係既話,真係坐都坐到硬哂呀! (2019-09-25 10:38) 

原來Shaqiri琴日train時傷鬼咗, 又唔使出.  

.....都係Keita, Oxlade, Lalala個D先. 我地打緊迫戰術既, 好需要fresh legs. 唔係下下上場咁, 上半場似雄獅, 下半場似小貓, 無哂力.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29229  發表于: 2019-09-25
踢都無咩點踢就傷了⋯⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29230  發表于: 2019-09-26
正, Brewster, Jones, Harvey, Keita, Oxlade, Lallana全部有正選! Havey仲要係16歲之齡為利記上陣, 兩次中柱!!

16歲, 即2003年出世. 2003年先係上緊無間道I定無間道II. 後生有為.......
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29231  發表于: 2019-09-26
米拿1人carry
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29232  發表于: 2019-09-26
回 TuNg 的帖子
TuNg:米拿1人carry (2019-09-26 10:10) 

打閘打到  1G 1A ⋯⋯⋯都咪話唔誇張。

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29233  發表于: 2019-09-28
James Pearce
@JamesPearceLFC
·
22分
Exclusive: Liverpool could be kicked out of the Carabao Cup for fielding an ineligible player v MK Dons. The EFL say they are “considering the matter”. #LFC
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29234  發表于: 2019-09-29
回 TuNg 的帖子
TuNg:James Pearce
@JamesPearceLFC
·
22分
Exclusive: Liverpool could be kicked out of the Carabao Cup for fielding an ineligible player v MK Dons. The EFL say they are “considering the matter”. #LFC [表情]  (2019-09-28 14:47) 

借將返返黎都有問題? 除非無register到佢??!