• 576532閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29250  發表于: 2019-10-06
Best start of the season ever? 曼城又輸
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29251  發表于: 2019-10-08
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/barcelona-still-owe-almost-100m-17043629

Barcelona have just released their financial accounts for last season, revealing new details around the financing of the Coutinho transfer.

According to the Barcelona club accounts, as of 30 June 2019, they owed Liverpool ?94.6m.

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29252  發表于: 2019-10-08
TAA今日生日, 終於21歲了.......
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29253  發表于: 2019-10-08
班球員太多比賽,完季都無停過,狀態下滑得好緊要!

勝在有form同有運可以頂住,下場對住要保帥位的,要格外留神!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29254  發表于: 2019-10-08
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/barcelona-still-owe-almost-100m-17043629
Barcelona have just released their financial accounts for last season, revealing new details around the financing of the Coutinho transfer.
According to the .. (2019-10-08 00:35) 

唔係掛?單交易都兩季啦,仲欠咁大筆數未比?!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29255  發表于: 2019-10-09
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:班球員太多比賽,完季都無停過,狀態下滑得好緊要!
勝在有form同有運可以頂住,下場對住要保帥位的,要格外留神! (2019-10-08 14:38) 

打左八場,領先八分,你好難唔話宜家形勢大好。

但只要你係利迷,你都會清楚知道,形勢更好既時候我地都經歷過⋯⋯⋯最係都係飲恨而還。 何況宜家只係打左區區八場, 四分一賽程都無。宜家既所謂形勢大好,其實好虛幻⋯⋯⋯

呢八場勝利,唔多唔少都有少少幸運成分。 李斯特城呢場,我地幾乎要中止連勝的了。 能奪得冠軍,總帶著點幸運。只係,當你無左幸運隨身時,就要明刀明槍講實力的了。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29256  發表于: 2019-10-09
不過今季上半季賽場係的確好好彩。頭幾場都係中下游球隊,比你暖身。仲要係早早對左阿仙奴同車仔先。趁佢地未站穩陣腳。尤其係車仔。如果宜家先對佢,又難打左的了。

而黎緊要打曼聯同熱刺﹐又係正正撞到佢地既低潮期。似乎所有野都就哂利記。

11月10 月主場對曼城,和左我地都係有利。你話一個唔該比我地執到三分,嘩,咁聖誔前個形勢真係好得無得再好了。

離線Alan0502
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29257  發表于: 2019-10-09
回 freezefox 的帖子
freezefox:打左八場,領先八分,你好難唔話宜家形勢大好。
但只要你係利迷,你都會清楚知道,形勢更好既時候我地都經歷過⋯⋯⋯最係都係飲恨而還。 何況宜家只係打左區區八場, 四分一賽程都無。宜家既所謂形勢大好,其實好虛幻⋯⋯⋯
....... (2019-10-09 10:56) 

要諗計解決進攻太倚賴三叉戟既問題....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29258  發表于: 2019-10-09
回 Alan0502 的帖子
Alan0502:要諗計解決進攻太倚賴三叉戟既問題.... (2019-10-09 15:27) 

其實我諗呢幾次奧歷治後備入替真係交到功課。唔係幸運童子咁簡單。係堅改變到個進攻模式。佢既個人突破好似仲好過沙拿同文尼!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29259  發表于: 2019-10-09
沙拿唔知係咪傷傷地,係既話,乘機試下用其他組合啦。一大堆人得個坐字⋯⋯⋯

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29260  發表于: 2019-10-09
freezefox:沙拿唔知係咪傷傷地,係既話,乘機試下用其他組合啦。一大堆人得個坐字⋯⋯⋯  (2019-10-09 16:17) 

沙基利又咁岩傷左
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29261  發表于: 2019-10-10
freezefox:其實我諗呢幾次奧歷治後備入替真係交到功課。唔係幸運童子咁簡單。係堅改變到個進攻模式。佢既個人突破好似仲好過沙拿同文尼! (2019-10-09 16:17) 

X2, 對中下游時有時應該出下佢頂Salah. 要贏冠軍點都要靈活D, calculated risk之下就信下squad player. 唔係人地出埋牌都出隻大Dee打, 有得幾多次大Dee.

雖然Origi做impact player又真係幾正, 對手攰到死死下時入黎爆佢廠, 事半功倍  
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29262  發表于: 2019-10-10
回 TuNg 的帖子
TuNg:沙基利又咁岩傷左 [表情] (2019-10-09 22:33) 

咁仲有張伯倫哎。比多D 機會佢啦。

基達好番又係無得打⋯⋯⋯

當初對佢期望大到哎⋯⋯⋯估唔到黎到一直坐後備。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29263  發表于: 2019-10-10
回 posouth 的帖子
posouth:X2, 對中下游時有時應該出下佢頂Salah. 要贏冠軍點都要靈活D, calculated risk之下就信下squad player. 唔係人地出埋牌都出隻大Dee打, 有得幾多次大Dee.
雖然Origi做impact player又真係幾正, 對手攰到死死下時入黎爆佢廠, 事半功倍  [表情]  (2019-10-10 08:30) 

有D 人係真係後備命⋯⋯⋯無計。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29264  發表于: 2019-10-14
沙基利佢地無正選睇過文章係話響防守上面未達高普的要求