• 576545閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29400  發表于: 2019-12-08
領先曼城 14分⋯⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29401  發表于: 2019-12-08
第二次輪換大成功! 宜家基達、XO 、沙基利、奧歷治全部悉數待命中。

唯一係中堅位唔多夠人,希望馬迪普快快傷癒吧!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29402  發表于: 2019-12-08
回 freezefox 的帖子
freezefox:第二次輪換大成功! 宜家基達、XO 、沙基利、奧歷治全部悉數待命中。
唯一係中堅位唔多夠人,希望馬迪普快快傷癒吧! (2019-12-08 08:31) 

仲要係無Fabinho在陣下, 都咁定. 今日Keita越後越sharp, 可能因為對手迫得唔係好緊, 佢身型麻麻, 但俾佢上到腳就有機會揾空位傳. 佢同Salah互餵一球, 正!

今季咁多次2:1之類的比數, 終於有次舒舒服服睇90分鐘, 唔使震騰騰等完場, Jones都有得debut, 真係.....
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29403  發表于: 2019-12-08
By the way, 好似話Lovren只係小傷, 少少cramp, 休息下應該好快出得.
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29404  發表于: 2019-12-09
https://www.premierinjuries.com/injury-table.php

Lalala、杜姆都係10/12,Lovren 14/12,應該夠人,杜姆同法賓都可頂中堅。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29405  發表于: 2019-12-09
輪換成功,緊密既賽程變得更容易處理。

周中打歐聯,最重要一役,肯定FULL TEAM 上陣的了。文尼、法明奴、沙拿都分別抖過。應該無咩厭戰或體力問題。 後四日後主場對屈福特,已經可以輪換了。經過上兩場輪換,我地有兩套陣容兩批人可以調動。 問題唔大。主力又可以休息。

17 號個杯賽就比班後生仔好好體驗下吧。又或者繼續用後備兵源。主力繼續休息。如果我係高普,我連世冠杯個場波都唔會派太多主力去。不過算啦,之後個場英超輪空。有足夠時間比佢地抖。咁就由得得佢。

26 號對李城係上半季最後一場關鍵比賽。贏到呢場,不單繼續拋離曼城,亦同時解除埋李城既威脅。六分波黎架。唔大意得架。

只要 26 號呢場順利完成, 29 號對狼隊,2號對錫菲聯,就只需要其中一場輪換部分球員都夠做了。兵力係最惡頂既 12 月絕對夠用。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29406  發表于: 2019-12-09
最關鍵係 兩閘同中堅,真係唔可以再有人傷。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29407  發表于: 2019-12-09
不過,下半季一開波就黎料了。 先鬥熱刺,再戰曼聯,兩隊近排都反彈,已經唔可以同上次對賽時相比。兩場都係關鍵之戰。 能有一勝一和我已經好開心的了。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29408  發表于: 2019-12-10
回 freezefox 的帖子
freezefox:輪換成功,緊密既賽程變得更容易處理。
周中打歐聯,最重要一役,肯定FULL TEAM 上陣的了。文尼、法明奴、沙拿都分別抖過。應該無咩厭戰或體力問題。 後四日後主場對屈福特,已經可以輪換了。經過上兩場輪換,我地有兩套陣容兩批人可以調動。 問題唔大。主力又可以休息。
17 號 .. (2019-12-09 10:38) 

李斯特城果段時間都辛苦, 同曼城鬥一場甘既, 然後就對我地  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29409  發表于: 2019-12-10
我地Clubs World Cup的23人陣容包括埋Jones, Elliott, Brewster幾個二線尾三線頭的後生仔, 基本上聽過個名的都在23人隊中. 網上D人估我地對維拉可能係出:

Kelleher(62)
Hoever(51), VDB(72), Koumetio(89), Larouci(70)
Coyle(??),Chirivella(68), Kane(??), Christie-Davies(57), Clarkson(84)
Glatzel(??)

大部份都係Academy人, 中場成班邊個中路邊個翼唔多清楚. 總之()入面的係球員號碼, ??個D直情官網都無number, 今次可能係我地出過最大number的正選XI人!

以為季前賽認識下D年青人, 原來黎緊對維拉先係真正幼齒, 唔知有幾多球員個日debut.......
[ 此帖被posouth在2019-12-10 08:50重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29410  發表于: 2019-12-10
回 posouth 的帖子
posouth:我地Clubs World Cup的23人陣容包括埋Jones, Elliott, Brewster幾個二線尾三線頭的後生仔, 基本上聽過個名的都在23人隊中. 網上D人估我地對維拉可能係出:
Hoever(51), VDB(72), Koumetio(89), Larouci(70)
Coyle(??),Chirivella(68), Kane(??), Christie-Davies(57) .. (2019-12-10 08:49) 

最大球衣號碼同最細年齡
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29411  發表于: 2019-12-10
posouth:李斯特城果段時間都辛苦, 同曼城鬥一場甘既, 然後就對我地  [表情]  (2019-12-10 08:46) 

辛苦極都係一周一賽者。體力回復上有優勢。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29412  發表于: 2019-12-10
posouth:我地Clubs World Cup的23人陣容包括埋Jones, Elliott, Brewster幾個二線尾三線頭的後生仔, 基本上聽過個名的都在23人隊中. 網上D人估我地對維拉可能係出:
Coyle(??),Chirivella(68), Kane(??), Christie-Davies(57) .. (2019-12-10 08:49) 

精采!

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29413  發表于: 2019-12-11
半場0:0....
離線lung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29414  發表于: 2019-12-11
Naby Keita !!