• 576891閱讀
  • 33695回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29940  發表于: 2020-06-16
忽然有個諗法, 2020/21會唔會係睇番轉頭係最多青訓上位既一年? 間間球會都截流減少買球員, 唯有靠後生一批多D上陣機會, 各個聯賽都咁做時, 都幾誇張.

Williams, Hoever, Lacouci幾個都唔野少, 雖然焦點一直都係Wilson, Grujic果D身上, 但之前TAA, Gomez上位時都唔係萬眾期待果隻, 忽然有個機會就黎料
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29941  發表于: 2020-06-16
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:咦? 食哂字~ [表情]
我係話,唔係踢波著,出街著就得~
....... (2020-04-29 11:27) 

Good tip, 以後著球衫都唔孭袋.  

我終於有機會換到size, 安省D鋪頭有限度開番. 準備好下星期日睇波!!  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29942  發表于: 2020-06-18
Napoli奪得Copa Italia, 幾千人上街慶祝, 唔理社交距離. 利物浦市可能要引而為鑑

人地6年內首次錦標, 都咁, 我地食齋食咗30年...............
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29943  發表于: 2020-06-19
回 posouth 的帖子
posouth:Napoli奪得Copa Italia, 幾千人上街慶祝, 唔理社交距離. 利物浦市可能要引而為鑑 [表情]
人地6年內首次錦標, 都咁, 我地食齋食咗30年...............[表情]  (2020-06-18 22:05) 

唔洗諗了,一定發癲!
特別外國人本身都已經比較對疫情無感......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29944  發表于: 2020-06-19
我等緊換我張簽名檔相片...... 要等多個幾星期~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29945  發表于: 2020-06-19
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:我等緊換我張簽名檔相片...... 要等多個幾星期~
 (2020-06-19 09:27) 

one game at a time, 作客愛記都唔易食, 猶其是佢地終於有個識入波的Calvin-Lewin
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29946  發表于: 2020-06-19
posouth:one game at a time, 作客愛記都唔易食, 猶其是佢地終於有個識入波的Calvin-Lewin (2020-06-19 10:46) 

打比太火爆了,隨時大意失荊州。

安帥咁多年都令我地大吃苦頭,近年對賽都只係1球上落,仲要好多時係有運先贏。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29947  發表于: 2020-06-20
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:打比太火爆了,隨時大意失荊州。
安帥咁多年都令我地大吃苦頭,近年對賽都只係1球上落,仲要好多時係有運先贏。 (2020-06-19 15:58) 

一場都未踼, 宜家好多傷患同fitness有關消息, Salah/Robinson未知出唔出到, 愛記就話Mina, Delph, Walcott, Gbamin全部都死哂  

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29948  發表于: 2020-06-22
今日唔輸全靠Alisson, 大步檻過, 有一分算好彩

呢場真係唔似打比
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29949  發表于: 2020-06-22
睇利迷gp,叉到班後備一棟都無喎...... 特別係老虎,入黎變紙牌,無氣無態......

利申,我未睇extended highlight,我都係睇人描述......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29950  發表于: 2020-06-22
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:睇利迷gp,叉到班後備一棟都無喎...... 特別係老虎,入黎變紙牌,無氣無態......
利申,我未睇extended highlight,我都係睇人描述...... (2020-06-22 09:06) 

唔知算唔算Lovren, 但又真係換咗佢入黎就俾人狂攻  

不過當然亦要係中場係D危險位置失控球在先.......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29951  發表于: 2020-06-22
終於可以update番呢個表.   一月尾果時講緊大概仲差十場就捧盃, 一直狂風掃落葉, 直到屈福特果場. 雖然我地近況可謂好差下, 和/輸多過贏, 但差十場就捧盃呢點其實冇變過.

1.wol - 3 points
2.whu - 3 points
3.SOU - 3 points
4.nor - 3 points
5.WHU - 3 points
6.wat - crashed and burned.......0 point
7.BOU - 3 points
8.eve - 1 point
9.CRY
10.mci  
AVL
bha
BUR
ars
CHE
new

繼續劍指MCI果場完成大業!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29952  發表于: 2020-06-22
By the way, N'gog宣佈退休了, 唔覺唔覺31歲, 當年離開利記都仲係賓sir時代.....
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29953  發表于: 2020-06-22
posouth:唔知算唔算Lovren, 但又真係換咗佢入黎就俾人狂攻  [表情]
不過當然亦要係中場係D危險位置失控球在先....... (2020-06-22 09:24) 

未睇,又係聽番黎,好似關W5事
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29954  發表于: 2020-06-22
先關高美斯事,之後就關W5事

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!