• 576342閱讀
  • 33683回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29910  發表于: 2020-05-30
今日德甲早場冇咩睇, 可能睇住Grujic先

Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29911  發表于: 2020-05-30
20 min, Grujic爭頂食牌   唔緊要, 返黎英超的話咁既程度既碰撞唔會有野
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29912  發表于: 2020-06-03
其實英超賽程出咗未? 定咗17號個兩場, 但其餘賽事利記同英超官網都未見
在線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29913  發表于: 2020-06-05
Despite heavy links with Liverpool, Timo Werner is close to joining Chelsea in a deal worth almost ?60M, reports @BILD_Sport https://t.co/MxgDg0Ytok

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29914  發表于: 2020-06-05
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Despite heavy links with Liverpool, Timo Werner is close to joining Chelsea in a deal worth almost ?60M, reports @BILD_Sport https://t.co/MxgDg0Ytok
[表情]  (2020-06-05 00:58) 

唉! 真係估唔到出手咁快.    如果待遇差不多, 咁車仔又真係必然正選好多. Werner正Abraham副, 後面有Ziyech, Mount既creative players, 個陣突然靚咗好多.

我地快D搞搞引入個似樣既攻中同兩翼替補. 好似Barnes話, 現有年訓一輩有機會上位踼杯賽或做squad player, 但未睇到有邊個有少年版Fowler, Gerrard個種資質可以擔得起
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29915  發表于: 2020-06-05
咁我地都俾唔到正選人地,都無辦法。

官方又多次否認有接觸過,可能都係自J險簽系列~
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29916  發表于: 2020-06-05
回 posouth 的帖子
posouth:其實英超賽程出咗未? 定咗17號個兩場, 但其餘賽事利記同英超官網都未見 [表情]  (2020-06-03 19:25) 

熱刺有1個職員中左,唔知會唔會有影響............
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29917  發表于: 2020-06-05
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:熱刺有1個職員中左,唔知會唔會有影響............ (2020-06-05 09:50) 

如果受影響既係一D主力球員, 咁真係會對果隊波好不利.

就算好似Deeney既case, 佢落場會返唔到屋企驚「野」到小朋友, 唔落場, 忽然好似佢係罪人咁  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29918  發表于: 2020-06-08
傳利記向Adama出手?

買二線球員的話少少傾向可以一個人打哂兩翼, Adama係正, 好波時可以無敵, 唔好波果日可以冇人看之下都出唔到波, 好Lukaku咁.

同埋應該唔平? 狼隊買佢都成18M, 宜家起碼叫30-40M價位我諗.
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29919  發表于: 2020-06-08
回 posouth 的帖子
posouth:傳利記向Adama出手? [表情]
買二線球員的話少少傾向可以一個人打哂兩翼, Adama係正, 好波時可以無敵, 唔好波果日可以冇人看之下都出唔到波, 好Lukaku咁.
同埋應該唔平? 狼隊買佢都成18M, 宜家起碼叫30-40M價位我諗. [表情]  (2020-06-08 06:48) 

睇下年狼隊有無歐洲賽,有的話唔會放~

買佢我覺得多左,陣中有沙基利、lalala(唔知季尾會唔會走)、艾利洛、Minamino、
未計外借的Ojo、Brewster、Woodburn...... 其實好夠用。
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29920  發表于: 2020-06-08
【預留銀彈】

據Melissa Reddy及David Maddock報導,利記傾向與主力球員如艾利臣、雲迪克、文尼,沙拿為首
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29921  發表于: 2020-06-08
【敬請見諒】

「呢個地球上有好多出色既球員,添姆·華拿係好球員,夏維斯係好球員。」

「轉會與否關乎時機與機會,兩者要並存,六、七個星期前我地甚至唔知道球季會唔會重開,我地曾經擔心足球幾時可以回歸呢?!幸好一切將會再出發。」

「我地扮作一切已經回復正常,但事實上疫情仲未得到解決,我地踏出一小步再次踢番波,但其他事情仍要睇事態發展,我地唔可以自欺欺人認為會理所當然地變好。」

「英格蘭媒體有好多唔同既轉會傳聞,包括曼市雙雄及車路士既消息,但我可以講呢一刻利記相對平靜。作為一個普通既企業既經營者,好多時候都會量入為出,目前的確難以估計疫情帶黎既真正影響,最少無人知幾時再可以招待球迷入場觀賞賽事。」

「呢個時勢,每一間球會都係有經濟損失,閉門作賽下,我地需要向季票持有人及買咗飛既球迷退款,下季季票又唔可以出售,估計最少頭十幾場應該都要閉門作賽!貴賓室又唔能夠填滿,門票又唔會賣,仲有其他商業影響,一切似乎會有改變。」

「一方面想要求球員暫時唔出糧住共渡時艱,另一方面如果球會拎五、六千萬去簽一個球員,我諗有排解釋。」

https://www.skysports.com/football/news/11669/12001885/timo-werner-and-kai-havertz-are-great-says-liverpool-manager-jurgen-klopp

[ 此帖被謝拉傑在2020-06-08 12:51重新編輯 ]
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29922  發表于: 2020-06-08
睇左呢2個source,我更加認同唔買球員的安排。

買當然好,加強球隊實力。

唔買係咪一定唔得? 又未必真係無『新球員』可以用。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29923  發表于: 2020-06-08
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:【敬請見諒】
「呢個地球上有好多出色既球員,添姆·華拿係好球員,夏維斯係好球員。」
「轉會與否關乎時機與機會,兩者要並存,六、七個星期前我地甚至唔知道球季會唔會重開,我地曾經擔心足球幾時可以回歸呢?!幸好一切將會再出發。」
....... (2020-06-08 12:47) 

係喎, 唔記得仲有個Elliott  

我諗Klopp同Henry之間既默契好足, 兩個都以長遠益處方向做決定, Klopp講既呢一段說話基本上係每一個球隊老闆既心聲, 只係冇邊個有膽講怕「得罪」球迷.

一般老闆諗長遠, 領隊諗短線, 難得佢兩個咁同步, 大家都明大家既難處.

Lalala會走, Shaqiri留隊都未揾到佢既位置, Wijnaldum合約未知之數, Henderson+Milner每年會走下坡, 咁樣之下Wilson+Grujic留隊變得好重要, 其餘借將中Phillips漸漸應該夠力頂Lovren第四中堅世界最佳後衞既位, 借或留都可. Brewster就......有Firmino同Origi之下要上位真係難D.  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29924  發表于: 2020-06-08
球探部有冇多一件好似Minamino果種超值價7-8M簽到既人選? 買件左或右閘替補當收工