• 576326閱讀
  • 33682回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29895  發表于: 2020-05-26
回 posouth 的帖子
posouth:.....actually其實只要Keita唔好成日傷, 已經好好 [表情] [表情]  (2020-05-26 01:18) 

仲有張伯倫都仲未完全上力!

都唔好提沙基利了。講真,後備兵源黎講,沙基利呢類先係最佳選擇。 當然,大前提係,佢唔可以再成日係關鍵時候先黎傷,同埋,佢甘心一直打後備。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29896  發表于: 2020-05-26
回 Zxen 的帖子
Zxen:你对.. 我们有好多年轻人等上位。其实应该开始在比赛中让他们踢最后20分钟了。 (2020-05-25 23:07) 

利記唔可以同個D 富豪班會一樣下下用大筆金錢去擴軍。 一定要取得平衡。 唔係話唔用錢,但要用得其所,財政要健康!亦要著重青訓。咁球會先會有長遠隱健既發展。

高普第一日黎到利記都已經好著重青訓的了。 我覺得呢條路線好正確。

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29897  發表于: 2020-05-26
posouth:可能佢成名早, 以為佢成三十頭, 其實都只係27歲. 應該好多人爭.
我唔要Gotze, 我要Havertz!  [表情]  (2020-05-26 01:18) 

如果Keita健健康康当然是最好。

Kai Havertz / Jadon Sancho / Timo Werner应该可以说是另一批影响球队称霸的球员。能得到就棒棒了。
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29898  發表于: 2020-05-26
回 freezefox 的帖子
freezefox:利記唔可以同個D 富豪班會一樣下下用大筆金錢去擴軍。 一定要取得平衡。 唔係話唔用錢,但要用得其所,財政要健康!亦要著重青訓。咁球會先會有長遠隱健既發展。
高普第一日黎到利記都已經好著重青訓的了。 我覺得呢條路線好正確。  (2020-05-26 10:45) 

同意。

防中Henderson和Wijnaldum都已29岁。希望能Henderson+Grujic / Wijnaldum+Grujic / 其它, 开始练新人。
Ox / Keita 要上力,另外要让Minamino / Curtis Jones / Harvey Elliott? 更多机会。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29899  發表于: 2020-05-26
回 Zxen 的帖子
Zxen:如果Keita健健康康当然是最好。
Kai Havertz / Jadon Sancho / Timo Werner应该可以说是另一批影响球队称霸的球员。能得到就棒棒了。 (2020-05-26 20:46) 

我諗頂多買到一個。

而個個應該唔係辛祖。

離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29900  發表于: 2020-05-26
回 freezefox 的帖子
freezefox:我諗頂多買到一個。
而個個應該唔係辛祖。[表情] (2020-05-26 23:09) 

是的,看来最多买到一个。Sancho可能性是最低的。
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29901  發表于: 2020-05-26
https://www.liverpool.com/liverpool-fc-news/features/liverpool-jurgen-klopp-last-dance-18294315

What does Klopp want his side to look like in 2023/24? Is it 4-2-3-1 with Kai Havertz in the hole and Timo Werner ahead of him? In three years Mané will be 31. Expecting him to still be at his apex at that point is an ask.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29902  發表于: 2020-05-27
回 Zxen 的帖子
Zxen:https://www.liverpool.com/liverpool-fc-news/features/liverpool-jurgen-klopp-last-dance-18294315
What does Klopp want his side to look like in 2023/24? Is it 4-2-3-1 with Kai Havertz in the hole and Timo Werner ahead of him? In three years Mané will be 3 .. (2020-05-26 23:32) 

真大鑊, 咁快討論Last Dance. 公牛8季6冠, 我地第一冠都未到手.  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29903  發表于: 2020-05-27
講番New Balance vs Nike單野, 都幾得意

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=FNHuPeacJ9c&feature=emb_logo

個人覺得其實仲有一個factor, 中意利記的人好多時都係中意underdog, 可能因為咁, 自己由細到大都唔中意Nike. 今次轉sponsor, 專登要買定件New Balance, 唔係唔知將來幾時再有機會
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29904  發表于: 2020-05-27
posouth:講番New Balance vs Nike單野, 都幾得意
https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=FNHuPeacJ9c&feature=emb_logo
個人覺得其實仲有一個factor, 中意利記的人好多時都係中意underdog, 可能因為咁, 自己由細到大都唔中意Nike. 今次轉sponsor, 專登要買定件New  .. (2020-05-27 12:06) 

我都係咁諗

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29905  發表于: 2020-05-28
Liverpool Echo:利物浦從未跟萊比錫為添姆雲拿轉會進行談判

《Liverpool Echo》記者Theo Squires報導,利物浦從未跟萊比錫紅牛為添姆雲拿(Timo Werner)的轉會進行任何談判。紅軍仍然注視這位德國前鋒的動向,但事實並不如《鏡報》所講、利物浦已退出有關談判,因為談判從未開始過。

《鏡報》記者David Maddock指,萊比錫紅牛堅持以5000萬鎊的代價才能出售添姆雲拿,但是利物浦只願意支付3000萬鎊,故此後者退出談判。但一方面,兩家球會從未展開過談判。而且因應武漢肺炎疫情帶來的足球停頓,利物浦已經調整球隊上下的工作流程,與其他潛在收購目標的球員經理人和球會全告暫停。

德國足球專家Raphael Honigstein曾經表示,添姆雲拿與高普進行過視像對話,他轉投利物浦的機會仍然很高。之不過,在武漢肺炎的影響之下,球季如何重啟、轉會窗何時開啟,至今尚未有定案。利物浦目前仍在致力抵銷疫情為財政帶來的影響,包括發起各家英超球會反對向轉播商賠償。

https://sportsyeah.hk/2020/05/sportsreport/sportsyeah/32456/

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29906  發表于: 2020-05-28
posouth:真大鑊, 咁快討論Last Dance. 公牛8季6冠, 我地第一冠都未到手.  [表情]  (2020-05-27 02:05) 

是咯...还没摸到冠军..

但现在planning也不算早了。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29907  發表于: 2020-05-28
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Liverpool Echo:利物浦從未跟萊比錫為添姆雲拿轉會進行談判
《Liverpool Echo》記者Theo Squires報導,利物浦從未跟萊比錫紅牛為添姆雲拿(Timo Werner)的轉會進行任何談判。紅軍仍然注視這位德國前鋒的動向,但事實並不如《鏡報》所講、利物浦已退出有關談判,因為談判從未開 .. (2020-05-28 10:49) 

唔好玩, 人地德甲未踼完都已經24球聯賽入球, 50M執到的話係超值. 佢份約去到2023, 係難得有release clause, 我地唔要好多其他隊會有興趣, 唔使下下等人地抬價部出黎先簽.

30M的話, 李斯特城簽件Perez就30M. 我心中對Werner既定位係當好似24歲時買入Aubameyang, 輸出已經好穩定但又仲有5-6年prime years黎緊. 真係入到既, 前鋒線比較曼城既Aguero+Jesus冇得輸!

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29908  發表于: 2020-05-29
終於復賽了......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29909  發表于: 2020-05-30
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:終於復賽了......[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2020-05-29 10:20) 

等佢地講實幾時踼對愛記.

理論上作客愛記向來都唔易踼, 但宜家可能主場作客都分別唔大, 過隔離街個街場踼咁上下