• 576345閱讀
  • 33683回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29865  發表于: 2020-05-14
回 posouth 的帖子
posouth:但又有少少想睇Werner  [表情]  (2020-05-13 19:00) 

我都想𥄫 下

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29866  發表于: 2020-05-15
回 freezefox 的帖子
freezefox:其實宜家份約同「終生」都唔係差幾多年了⋯⋯⋯ (2020-05-11 19:17) 

係既~ 我估EXTEND都應該多2年,即係去到33歲左右~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29867  發表于: 2020-05-16
posouth:但又有少少想睇Werner  [表情]  (2020-05-13 19:00) 

今晚都有萊比錫喎!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29868  發表于: 2020-05-16
回 freezefox 的帖子
freezefox:今晚都有萊比錫喎!  (2020-05-16 12:22) 

就係咁既意思. 再唔係睇Grujic都仲得  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29869  發表于: 2020-05-16
posouth:就係咁既意思. 再唔係睇Grujic都仲得  [表情]  (2020-05-16 20:56) 

開波囉喎

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29870  發表于: 2020-05-18
利記向Chirivella提出一份5年約, 傳已經reject咗, 即係Chirivella可以今個夏天free走.

呢單處理得唔多利記, 好少咁遲都未續到, 搞到free agent走. Lalala同Clyne就話預咗佢, Chirivella賣到起碼都cap番幾M先, 之前Kent同Camacho果D都去到5-10M價位即時候. 唔關疫情事, 要賣/續約就應該冬季轉會市場時搞掂佢.

係我都走, 太多人. 如果下季Jones頂Lalala個位, Chirivella頂Jones, 咁都只係可能得三兩次聯賽sub出黎機會, 到廿三四歲中都未上到位
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29871  發表于: 2020-05-18
posouth:利記向Chirivella提出一份5年約, 傳已經reject咗, 即係Chirivella可以今個夏天free走. [表情]
呢單處理得唔多利記, 好少咁遲都未續到, 搞到free agent走. Lalala同Clyne就話預咗佢, Chirivella賣到起碼都cap番幾M先, 之前Kent同Camacho果D都去到5-10M價位即時候.  .. (2020-05-18 19:17) 

係我都走x2

好多人等上位.

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29872  發表于: 2020-05-18
回 Zxen 的帖子
Zxen:係我都走x2
好多人等上位.
[表情]  [表情]
....... (2020-05-18 19:30) 

球迷可以死忠一隊球隊, 球員的話難好多, 始終球員生涯時間咁短, 要把握到時機唔容易. 離開利記後踼風生水起, 近代我覺得冇Luis Alberto, Aspas, Suso三個. 二十出頭個批, 將來就算做唔到佢地咁, 做到好似Coates, Coady, Shelvey, 其實絶對唔差, 起碼揾啱自己能力既球隊落班, 被球迷愛戴又唔會鎂光燈下咁大壓力.  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29873  發表于: 2020-05-18
呢篇幾好睇, 講英超其中十隊未來方向

https://www.bbc.com/sport/football/52530898

佢以利記現狀比較費格遜時代果個交接期, 都幾合理. 短期希望Oxlade/Keita/Minamino可以擔重D飛, 可以俾正選多D輪換. 同埋唔覺原來Wijnaldum今季聯賽踼咁多分鐘, 仲多過Salah, Mane
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29874  發表于: 2020-05-19
posouth:利記向Chirivella提出一份5年約, 傳已經reject咗, 即係Chirivella可以今個夏天free走. [表情]
呢單處理得唔多利記, 好少咁遲都未續到, 搞到free agent走. Lalala同Clyne就話預咗佢, Chirivella賣到起碼都cap番幾M先, 之前Kent同Camacho果D都去到5-10M價位即時候.  .. (2020-05-18 19:17) 

估計都係中型班既料∼

所以大球會出去英超中游球隊做正選都已經好好了∼
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29875  發表于: 2020-05-19
【雲拿:一係留低,一係去利物浦】

The Athletic David Ornstein 指,據了解,添姆雲拿在今季結束後只有兩個選擇,要不是轉會利物浦,就只會留在萊比錫。

Ornstein 報導,雲拿的合約至 2023 年終結,而合約內的違約金條例亦隨年改變。消息指,如萊比錫收到 4750 萬歐元(約 4200 萬鎊) 的報價便需開始討論轉會,違約金為 6000 萬歐元。但到了下年,違約金便會降至 4000 萬歐元,到 2022 年更會降至 2500 萬歐羅。條款生效期為每次夏季轉會窗重開至 6 月 15 日至,並不包括冬季轉會窗。

Ornstein 估計,疫情下或會令萊比錫接受比違約金為低的轉會費。

轉自利物浦Liverpool KOP END
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29876  發表于: 2020-05-20
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:【雲拿:一係留低,一係去利物浦】
The Athletic David Ornstein 指,據了解,添姆雲拿在今季結束後只有兩個選擇,要不是轉會利物浦,就只會留在萊比錫。
Ornstein 報導,雲拿的合約至 2023 年終結,而合約內的違約金條例亦隨年改變。消息指,如萊比錫收到 4750 萬歐元(約 4200 .. (2020-05-19 12:21) 

個違約金咁特別? 即係佢越接近約尾Leipzig會越少錢落袋?!

咁其實我地只係幫緊Leipzig cap番多少少錢  
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29877  發表于: 2020-05-21
快快手手開季踢多2場拎個冠軍先啦~
唔好講咁多......
本來由史上最快奪冠變史上最遲奪冠
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29878  發表于: 2020-05-22
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:快快手手開季踢多2場拎個冠軍先啦~
唔好講咁多......
本來由史上最快奪冠變史上最遲奪冠[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2020-05-21 10:22) 

急都急唔黎。 一陣急得滯,頭兩場都贏唔到就麻煩了。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29879  發表于: 2020-05-23
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:快快手手開季踢多2場拎個冠軍先啦~
唔好講咁多......
本來由史上最快奪冠變史上最遲奪冠[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2020-05-21 10:22) 

又係, 由邊個角度睇今季都係破哂紀錄