• 576593閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29835  發表于: 2020-04-25
回 freezefox 的帖子
freezefox:今日收到19卅20 球季既主客球衣各一件! 正!
主場個件我印左 軒神個名,作客個件就印左米拿![表情] [表情] [表情]
....... (2020-04-24 21:03) 

14+7, 整個後G8時代的利記精神領袖  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29836  發表于: 2020-04-25
freezefox:今日收到19卅20 球季既主客球衣各一件! 正!
主場個件我印左 軒神個名,作客個件就印左米拿![表情] [表情] [表情]
....... (2020-04-24 21:03) 

我一個月前買咗件主場後都未有機會著. 唔係打算買黎收場架, 係諗住捧盃一刻有波衫, 宜家咁.....  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29837  發表于: 2020-04-25
等下啦,好快!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
在線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29838  發表于: 2020-04-25
【全城禁聚】賓尼迪斯再現跑馬地 簽名合照冇托手踭
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200425&s=7032049&a=60870884

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29839  發表于: 2020-04-27
回 posouth 的帖子
posouth:我一個月前買咗件主場後都未有機會著. 唔係打算買黎收場架, 係諗住捧盃一刻有波衫, 宜家咁.....  [表情] (2020-04-25 00:19)

我同老狐同時買,我買左件文尼成個月都未著 XD

[ 此帖被謝拉傑在2020-04-27 13:08重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29840  發表于: 2020-04-27
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:我同老狐同時買,我買左件文尼成個月都未著 XD
 (2020-04-27 09:02) 

應該唔會著出去踢波了。

之前個幾件,一著過出去踢波就好難KEEP 到,好快就會甩皮甩骨。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29841  發表于: 2020-04-28
freezefox:應該唔會著出去踢波了。
之前個幾件,一著過出去踢波就好難KEEP 到,好快就會甩皮甩骨。[表情] (2020-04-27 14:21) 

唔係,出街就得。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29842  發表于: 2020-04-28
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:唔係,出街就得。
 (2020-04-28 09:36) 

我咩?

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29843  發表于: 2020-04-29
freezefox:我咩? [表情] (2020-04-28 11:42)

咦? 食哂字~

我係話,唔係踢波著,出街著就得~
你更加多機會著,你渣車,唔洗咩背包,唔會搞到件衫起毛頭~
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29844  發表于: 2020-04-29
原來係出唔到『手查』車個『手查』字!
之後所有字就出唔到!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29845  發表于: 2020-05-01
法甲有定案了, 今季踼完, 餘下比賽的分數而現時既得分prorate番38場計算. PSG奪冠.

以同樣方法計的話, 我地今季每場平均2.8分, prorate後總共107分埋單!!

.....有選擇都係最希望幾遲都踼埋佢, 話哂第一次英超title. 今季VAR已經搞到個個入波唔使慶祝住, 再以計數定輸贏, 真係咩熱情都無哂
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29846  發表于: 2020-05-02
回 posouth 的帖子
posouth:法甲有定案了, 今季踼完, 餘下比賽的分數而現時既得分prorate番38場計算. PSG奪冠. [表情]
以同樣方法計的話, 我地今季每場平均2.8分, prorate後總共107分埋單!! [表情]
.....有選擇都係最希望幾遲都踼埋佢, 話哂第一次英超title. 今季VAR已經搞到個個入波唔使慶祝住, 再以計 .. (2020-05-01 06:56) 

尋日賽會有開會呀,講左各隊都係想完成埋個球季。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29847  發表于: 2020-05-02
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:尋日賽會有開會呀,講左各隊都係想完成埋個球季。 (2020-05-02 09:15) 

好事, 等緊踼水晶晶個場等咗成個幾月, 幾耐都仲等得, 唔好唔踼就得!

利物浦市長講D咁既野.......慶唔慶祝同會方傾點搞0羅  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29848  發表于: 2020-05-04
繼續講緊Wijnaldum簽約既情況. 其實有咩原因仲未傾好? 錢? 合約長度?

By the way, 佢老婆啱啱生咗, 恭喜恭喜, good timing too

https://twitter.com/GWijnaldum/status/1255909057715744771
在線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29849  發表于: 2020-05-04
Anfield remains Timo Werner's destination of choice if he leaves RB Leipzig. #LFC have not ceased their interest in signing the forward, but Covid-19 has removed surety from recruitment planning as clubs lose income at an unprecedented level...

https://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/liverpool-transfer-news-timo-werner-latest-coronavirus-a9497056.html

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005