• 576533閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30045  發表于: 2020-07-07
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:場波都真係悶到我痴線......
唔係後尾換左3個正選入黎搶番成個勢(雖然都係俾人打反擊嚇左幾次),仲無耐就見效入波,真係浪費左一場2330開波的英超。
....... (2020-07-07 09:03) 

所以好難搵替補。 有幾多個前鋒有能力而又甘願做呢個角色?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30046  發表于: 2020-07-07
回 freezefox 的帖子
freezefox:所以好難搵替補。 有幾多個前鋒有能力而又甘願做呢個角色? (2020-07-07 12:14) 

https://www.facebook.com/LiverpoolFC/videos/195017568606714/

你睇個入球,佢入左黎之後響中路搞事,一下入滲拉空左個空位,就俾Keita見到Mane然後key pass入波~
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30047  發表于: 2020-07-07
freezefox:所以好難搵替補。 有幾多個前鋒有能力而又甘願做呢個角色? (2020-07-07 12:14) 

真係無可取代...... 無見過d咁無私既前鋒。

有d白必圖feel~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30048  發表于: 2020-07-07
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:真係無可取代...... 無見過d咁無私既前鋒。
有d白必圖feel~ (2020-07-07 12:44) 

所以之前D 人淨係數佢入球數字就話佢廢,真係唔識波。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30049  發表于: 2020-07-07
freezefox:所以之前D 人淨係數佢入球數字就話佢廢,真係唔識波。  (2020-07-07 13:04) 

之前巴西教練咪一樣...... 用Jesus唔用明奴,結果個個都要波,無人分波做波~
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30050  發表于: 2020-07-07
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30051  發表于: 2020-07-07
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:之前巴西教練咪一樣...... 用Jesus唔用明奴,結果個個都要波,無人分波做波~
 (2020-07-07 13:07) 

次次攻唔入咪換佢出黎救命囉

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30052  發表于: 2020-07-07
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:真係無可取代...... 無見過d咁無私既前鋒。
有d白必圖feel~ (2020-07-07 12:44) 

Cruyff feel  

不過因為佢的打法, 換入黎的好難一換一頂個位, 變咗多數係Origi偏左/右, 然後Mane/Salah打正前鋒, 少少浪費咗對翼. 睇Brewster點樣了, Abraham係Swansea練咗一季兵番黎就上位, 宜家Brewster一樣係打得唔錯......
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30053  發表于: 2020-07-07
之前唔記得有冇吹, 見到Elliott都簽咗長約了. 睇下會唔會又入波賀賀佢

以前年青人上位靠正選傷患, 宜家今季車仔靠禁買令, 造就到一班廿歲出頭的出黎. Covid咁搞一搞, 搞到利記唔敢使錢買人, 可能真係又俾到機會下面上位. Neco WIlliam同TAA, 兩個都係6歲開始係利記Junior打滾, 啱啱入球的C君都係9歲開始係利記, 非常地道的利記青訓產品.

有個感覺, 將來右閘正選會係Neco, TAA會機緣巧合地轉打右中場甚至右翼, 好似Gareth Bale的進化咁. 遲D睇下個直覺啱唔啱
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30054  發表于: 2020-07-07
回 posouth 的帖子
posouth:之前唔記得有冇吹, 見到Elliott都簽咗長約了. [表情] 睇下會唔會又入波賀賀佢 [表情]
以前年青人上位靠正選傷患, 宜家今季車仔靠禁買令, 造就到一班廿歲出頭的出黎. Covid咁搞一搞, 搞到利記唔敢使錢買人, 可能真係又俾到機會下面上位. Neco WIlliam同TAA, 兩個都係6歲 .. (2020-07-07 21:35) 

我幾睇好呢個艾利洛。不過唔知佢個際遇好唔好了⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30055  發表于: 2020-07-07
freezefox:我幾睇好呢個艾利洛。不過唔知佢個際遇好唔好了⋯⋯⋯  (2020-07-07 21:49) 

唔容易. 但今季外借Wilson但Elliott留隊, 唔知算唔算睇好佢
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30056  發表于: 2020-07-08
其實VVD都29歲了,好快又要搵接班人了~

但佢應該可以響高普任期內都仲踢緊。
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30057  發表于: 2020-07-08

【高普:拉蘭拿唔會再踢】

高普表示,為了保障延長合約的拉蘭拿可避免受傷,於約滿後可找到新球會,
今季將不會再派拉蘭拿上陣:「他是我來到後影響訓練質量最深的球員!他已經是這球會的傳奇人物。現在他可以到其他球會成為傳奇
(From my point of view, he is already a legend here, but he can now start becoming a legend somewhere else from next season on)」

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30058  發表于: 2020-07-08
回 posouth 的帖子
posouth:唔容易. 但今季外借Wilson但Elliott留隊, 唔知算唔算睇好佢 (2020-07-07 22:42) 

咁艾利洛仲好後生,係非常後生。可以等既時間都比較多既⋯⋯

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30059  發表于: 2020-07-08
Wilson應該係古天奴果種,但係低階版。

Elliott似係Mane、Salah打邊果邊。

2個都上到位都可以並存。

Wilson除非番黎好快入到個體系都有表現,唔係真係好難留低。(個人而言好鐘意見到青訓上位,G8、A66呢D我好like~)