• 576534閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30090  發表于: 2020-07-21
By the way, 有冇人見過Carlsberg慶祝利記奪冠果隻500mL紅罐有得賣? Carlsberg官網話加拿大有賣, 但仲未見過
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30091  發表于: 2020-07-22
回 posouth 的帖子
posouth:By the way, 有冇人見過Carlsberg慶祝利記奪冠果隻500mL紅罐有得賣? Carlsberg官網話加拿大有賣, 但仲未見過 [表情]  (2020-07-21 22:26) 

未見過
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30092  發表于: 2020-07-22
posouth:By the way, 有冇人見過Carlsberg慶祝利記奪冠果隻500mL紅罐有得賣? Carlsberg官網話加拿大有賣, 但仲未見過 [表情]  (2020-07-21 22:26) 

早排香港街頭有得派 但好快無哂
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30093  發表于: 2020-07-22
今晚要起身睇捧杯,希望唔好又輸波

當年係Anfield 對車仔失分失冠,今年希望好好睇睇
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30094  發表于: 2020-07-22
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:早排香港街頭有得派 但好快無哂[表情] (2020-07-22 14:50) 

果個唔係紀念版黎
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30095  發表于: 2020-07-22
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:早排香港街頭有得派 但好快無哂[表情] (2020-07-22 14:50) 

咁好?!  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30096  發表于: 2020-07-22
原來捧盃一刻首歌都有得揀, 今日利會揀咗播Coldplay的A Sky Full of Stars

........作為球迷, 好多野都只係第一次經歷
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30097  發表于: 2020-07-23
CHAMPION LAD CHAMPION LAD
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30098  發表于: 2020-07-23
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:CHAMPION LAD CHAMPION LAD[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2020-07-23 05:51) 

19 baby, it's been a looooong wait! YNWA!!     
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30099  發表于: 2020-07-23
雖然話今日既主菜一定係捧盃, 但之前呢場波都真係好醒胃.

Firmino終於開齋! 5球入面有4球唔係來自front three. 就係我地想見既, 中場可以幫手分擔少少入球, 等對手知道只係mark住前面三個係唔work的, 後上的球員都可以好大威脅!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30100  發表于: 2020-07-23
posouth:雖然話今日既主菜一定係捧盃, 但之前呢場波都真係好醒胃. [表情]
Firmino終於開齋! 5球入面有4球唔係來自front three. 就係我地想見既, 中場可以幫手分擔少少入球, 等對手知道只係mark住前面三個係唔work的, 後上的球員都可以好大威脅!
[表情] [表情]  (2020-07-23 06:35) 

我地兩閘真係好正,攻力一流!

真係好有Cafu+Carlos的feel(當然都仲係爭幾班)~

今場贏波慶棒盃,然後仲要5個入波都唔同球員,唔係one/two man team,真係要講句我愛高普先得!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30101  發表于: 2020-07-23
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:我地兩閘真係好正,攻力一流!
真係好有Cafu+Carlos的feel(當然都仲係爭幾班)~
....... (2020-07-23 09:07) 

D射罰球能力同Carlos有得比  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30102  發表于: 2020-07-23
下年有曼城的KDB, 曼聯的Bruno, 車仔好有機會有Havertz, 三個頂級的creative playmaker. 相比下其餘的Top 6, 熱刺Eriksen的空缺, 阿記一個廢咗既Ozil, 我地開始慢慢淡出的軒仔, 三隊的中場中都好欠缺創造力.

今年我地同曼城的距離, 其實無分數上的差別咁大. 好多場波我地都係剩勝一球, 或者拖到90+分鐘先分到勝負, 有少少似選舉投票, 票數次次51%勝出, 好似大獲全勝, 但margin of error好細, 下季呢D賽事一個唔覺意下下49%的話, 好易翻盤.

希望下季可以將個margin推前一步, 俾二線兵多少少機會, Front 3已經唔只一季係咁cher, 唔可能季季都係咁落去. Robertson果時買咗大半年後先動用, 希望Minamino同一D借將回歸慢慢融入到隊波做plan B.
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30103  發表于: 2020-07-23
都真係不經不過軒神已經踢左利咁多年......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30104  發表于: 2020-07-23
posouth:下年有曼城的KDB, 曼聯的Bruno, 車仔好有機會有Havertz, 三個頂級的creative playmaker. 相比下其餘的Top 6, 熱刺Eriksen的空缺, 阿記一個廢咗既Ozil, 我地開始慢慢淡出的軒仔, 三隊的中場中都好欠缺創造力.
今年我地同曼城的距離, 其實無分數上的差別咁大. 好多場波我地 .. (2020-07-23 11:35) 

都係睇基達。 當初高普用咁高價錢引入佢,無理由只係呢個程度。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!