• 576960閱讀
  • 33696回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30195  發表于: 2020-08-13
回 posouth 的帖子
posouth:點解會開始吹屈福特既Sarr架.......仲要話標40M [表情] [表情]  (2020-08-13 10:13) 

Sarr完季就已經傳了,同時都傳MU如果買唔到Sancho,下一個替代目標就係Sarr。
但Mane同Sarr老友,所以如果利記要買佢,應該會秤先d!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30196  發表于: 2020-08-13
posouth:咁大鑊?  [表情]
軒仔宜家份約去到佢33歲, Milner份約去到佢36歲, 都講緊有100k周薪上下, 我諗Wijnaldum想續的話球會應該肯俾合理人工, 係可能真係佢想改變下了.
....... (2020-08-13 10:11) 

係,個消息都得到好幾個利記gp既source證實......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30197  發表于: 2020-08-13
車阿好似都好積極增兵。
我地個陣無乜大變,都係入下後備,將會接近原班人馬進入第三季。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30198  發表于: 2020-08-13
posouth:點解會開始吹屈福特既Sarr架.......仲要話標40M [表情] [表情]  (2020-08-13 10:13) 

我就唔信啦 勁過佢多多聲既Werner 都係50幾m, fsg 肯比40m黎買佢邊有可能
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30199  發表于: 2020-08-13
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:停哂了,無傾續約了。
有d可惜。
大家都滿意現狀,但係無再傾約既事。
....... (2020-08-13 09:49) 

我估都係新約年份問題。可能一邊想要三年約,一邊只肯批兩年約。之類掛。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30200  發表于: 2020-08-13

因為今年既轉會巿場真係靜得好可憐。唔搵啲野黎吹下,啲報紙佬真係無野好寫的了。

利記明明應該係大客黎架嘛,偏偏佢咩都唔買,攪到個轉會巿場靜過鬼!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30201  發表于: 2020-08-13
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:車阿好似都好積極增兵。
我地個陣無乜大變,都係入下後備,將會接近原班人馬進入第三季。 (2020-08-13 12:01)

好似?

車仔已經好積極增兵啦!過哂籠添啦!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30202  發表于: 2020-08-13
回 lung 的帖子
lung:我地慣左買屈過我地機既球員  BENTEKE MANE SARR ...  (2020-08-13 11:28) 

又係, 仲有Minamino  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30203  發表于: 2020-08-13
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Sarr完季就已經傳了,同時都傳MU如果買唔到Sancho,下一個替代目標就係Sarr。
但Mane同Sarr老友,所以如果利記要買佢,應該會秤先d! (2020-08-13 11:59) 

係喎, 大家Senegal, 踼非洲盃又可以一齊唔見人  

Mane過檔前係修咸頓連續兩季都極佳表現, 我地先簽. Sarr理論上都只係踼咗2/3季, 如果當佢係簽個sub, 10-15M合理D, 未睇到點解之前值屈福特引入時既27M. 睇得Watford波少, 但佢比我印象唔深, 粗粗地咁. 今季最吸引我的翼鋒, 有Saka, Grealish, Adama等等, 數唔到佢.....
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30204  發表于: 2020-08-13
回 freezefox 的帖子
freezefox:因為今年既轉會巿場真係靜得好可憐。唔搵啲野黎吹下,啲報紙佬真係無野好寫的了。
....... (2020-08-13 14:23) 

Tsimikas吹得一日半日就簽鬼咗
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30205  發表于: 2020-08-13
Re: Thiago

Liverpool have taken first move

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30206  發表于: 2020-08-13
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Re: Thiago
Liverpool have taken first move
 (2020-08-13 23:18) 

来真的?
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30207  發表于: 2020-08-14
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:Re: Thiago
 (2020-08-13 23:18) 

如果係, 咁會係利記呢十年八年都未見過既事. 唔好話簽個29歲, 27歲以上都極少有. 買得27歲或以上, 一係有位置好急要有人頂, 好似5M簽Lambert, 4M簽Klavan, 一係免簽, 好似Miler簽時29歲, Kolo Toure簽時30+等等.

26-30歲基本上係買人的no man's land, 值得賣, 唔值得買. 其他球會唔知, 等利記一直都跟好足呢個guideline.
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30208  發表于: 2020-08-14
posouth:如果係, 咁會係利記呢十年八年都未見過既事. 唔好話簽個29歲, 27歲以上都極少有. 買得27歲或以上, 一係有位置好急要有人頂, 好似5M簽Lambert, 4M簽Klavan, 一係免簽, 好似Miler簽時29歲, Kolo Toure簽時30+等等.
26-30歲基本上係買人的no man's land, 值得賣, 唔值得買. 其 .. (2020-08-14 04:14) 

會唔會真係因為杜姆唔肯續約,所以急需個人黎頂佢個位?

離線lung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30209  發表于: 2020-08-14
杜姆唔肯續約真可惜 雖然佢D Finishing 有時睇到嘔血
Thiago又未必可以即刻適應