• 576814閱讀
  • 33692回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33600  發表于: 03-18
七十幾分鐘個陣就應該要攪掂。拖下拖下咁浪費咁多機會。

五打二個球,竟然可以咁樣浪費機會。

到加時啦,好地地比領先一球,又係唔識控制大局。 得個十幾分鐘,點解唔可以搓住踢。紐尼斯係咁傳失。都仲唔換走佢。最尾就連艾利洛都失波比人打反擊。咁就出局了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33601  發表于: 03-18
唔係出gakpo都唔洗放nunez去左邊
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33602  發表于: 03-18
加普係踢得差,無貢獻咁滯。但紐尼斯係輸波既關鍵。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33603  發表于: 03-18
回 TuNg 的帖子
TuNg:唔係出gakpo都唔洗放nunez去左邊 (2024-03-18 02:09) 

去左邊就要交失波? 咩道理?

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33604  發表于: 03-18
上場領先幾球又要salah踢足, 今場先黎換走
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33605  發表于: 03-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:去左邊就要交失波? 咩道理? (2024-03-18 02:10) 

nunez踢足全場無力下係易d交失仲要佢本身淨係識傳比salah
同埋本身踢中間比佢淨係係前面走位少d拎波咪少d機會犯錯
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33606  發表于: 03-18
回 TuNg 的帖子
TuNg:nunez踢足全場無力下係易d交失仲要佢本身淨係識傳比salah
同埋本身踢中間比佢淨係係前面走位少d拎波咪少d機會犯錯 (2024-03-18 02:13) 

佢根本就係腦筋有問題。 唔可以踢得聰明少少。 簡單波唔踢,安全波唔踢,係要踢埋啲危險波。

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33607  發表于: 03-18
或者咁講係高普問題
gakpo踢左點都應該好過無力既nunez踢左掛
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33608  發表于: 03-18
freezefox:佢根本就係腦筋有問題。 唔可以踢得聰明少少。 簡單波唔踢,安全波唔踢,係要踢埋啲危險波。 (2024-03-18 02:15) 

佢踢開前鋒永遠都係諗進攻入波邊會突然咁醒目識回傳拖時間
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33609  發表于: 03-18
回 TuNg 的帖子
TuNg:nunez踢足全場無力下係易d交失仲要佢本身淨係識傳比salah
同埋本身踢中間比佢淨係係前面走位少d拎波咪少d機會犯錯 (2024-03-18 02:13)

所以咪話,點解唔一早換走佢囉。 係幾次反擊到都見到佢其實真係做唔到嘢。

反而我唔明點解換走迪亞斯,佢去到尾段啲爆炸力先最有威脅。人人莫哂氣佢仲可以喪跑。 係埋門個下唔多掂,但要佢爆開對手防線真係有用。 我寧願換走紐尼斯留迪亞斯。

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33610  發表于: 03-18
freezefox:所以咪話,點解唔一早換走佢囉。 係幾次反擊到都見到佢其實真係做唔到嘢。
反而我唔明點解換走迪亞斯,佢去到尾段啲爆炸力先最有威脅。人人莫哂氣佢仲可以喪跑。 係埋門個下唔多掂,但要佢爆開對手防線真係有用。 我寧願換走紐尼斯留迪亞斯。
....... (2024-03-18 02:18) 

好似係diaz無力叫換
同埋唔明點解咁早換走salah
換完salah之後個勢已經去哂曼聯度
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33611  發表于: 03-18
不過黎緊聯賽仲要對多次曼聯
希望唔好再犯呢d錯
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33612  發表于: 03-18
Jurgen Klopp says Luis Diaz "felt his groin", Darwin Nunez felt his hamstring although it is "hopefully not bad" and adds that he thinks Cody Gakpo has "twisted his ankle"
在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33613  發表于: 03-18
回 TuNg 的帖子
TuNg:Jurgen Klopp says Luis Diaz "felt his groin", Darwin Nunez felt his hamstring although it is "hopefully not bad" and adds that he thinks Cody Gakpo has "twisted his ankle" (2024-03-18 02:56) 

希望只係吹大D, 國際周前大家都明的  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
在線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33614  發表于: 03-18
繼續都係支持如果想心存希望, 想贏哂四項比賽的話, 利記的人腳絶絶絶絶絶對唔會贏到聯賽. 聯賽實在係一個太低或然率的遊戲, 好似21點咁, 莊家(曼城)牌面上只係少少有利, 但一拖長時間必定會贏, 要贏就要想辦法將或然率推向自己少少, 少少都夠. 今日唔得閒睇場FA Cup, 最後只係睇精華, 但一睇正選陣容已經個心一沉, 全部正選人, 想點? 個種贏到都係輸的感覺.

我的角度, 上季同今季, 如果可以贏一次聯賽而其餘咩都無, 係傳奇的兩年. 如果兩季間贏兩次聯賽盃, 兩次FA Cup, 一次Europa, 都係平平無奇!!

到今日, 呢廿幾年對利記最深的記憶, 依然係04/05決賽, 第二係19/20 Covid下重奪聯賽冠軍, 第三係兩次差咁少輸俾曼城. 果種贏的感動, 輸的深刻, 唔係D咩Houllier的杯賽三冠王, 或者曾經挑戰四冠王但挑唔到果D可以俾!  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!