• 99831閱讀
  • 7780回復

06 好友上位名家挑戰賽 - 唇槍舌劍 區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7710  發表于: 2007-05-10
引用第7711樓soccerking2007-05-10 22:08發表的“”:
果場如果你排Full team早已經大炒對手啦 [表情] [表情] [表情]

數少左個
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7711  發表于: 2007-05-10
我有冇得升班呀..........?
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7712  發表于: 2007-05-11
引用第7713樓任天痕2007-05-10 23:01發表的“”:

有 ..
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7713  發表于: 2007-05-11
引用第7713樓任天痕2007-05-10 23:01發表的“”:

好串...我覺得
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7714  發表于: 2007-05-11
引用第7706樓雷文鳳2007-05-10 20:51發表的“”:
你錯喇, 仲有一場未計的
.......

笑死我...
爆分...
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7715  發表于: 2007-05-11
得番貓仔,奧神,文鳳3個爭...

p.s計埋分啦...
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7716  發表于: 2007-05-11
1   足球王之王者回歸 37 25 6 6 79 26 53 81  
2   67神獸--奇士阿豬     37 24 6 7 88 36 52 78  
3   【好友】任天痕   37 20 5 12 67 40 27 65  
4   冇料扮4條 37 19 5 13 60 45 15 62  
5   [好友]貓相士 37 18 7 12 55 37 18 61  
6   FC Oldtrafford 37 18 7 12 49 36 13 61  
7   雷文鳳 37 17 9 11 65 45 20 60  
8   Teens   37 16 11 10 53 35 18 59

9   hkg@BFF 37 17 5 15 48 44 4 56  
10   Love Nami 37 14 14 9 36 38 -2 56  
11   黃色潛艇 37 16 7 14 47 48 -1 55  
12   icebati   37 14 12 11 44 38 6 54  
13   Calvin〞_02↘Flexor 37 13 12 12 47 54 -7 51  
14   麻Q煩 37 12 7 18 39 49 -10 43  
15   katsun0305 37 12 6 19 41 50 -9 42  
16   【BFF】廢蟹MACH 37 9 10 18 28 65 -37 37  
17   【好友】可   37 9 9 19 30 67 -37 36  
18   傻強* 37 8 8 21 28 49 -21 32  
19   【好友聖統皇朝】BaLlAcK   37 6 7 24 21 57 -36 25  
20   傻狗 37 2 9 26 8 74 -66 15
離線soccerking
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7717  發表于: 2007-05-11
引用第7717樓lamho2007-05-11 12:35發表的“”:
得番貓仔,奧神,文鳳3個爭...
p.s計埋分啦...

你仲有機會﹐加油啊

亨利仔一不小心都可能跌出前五﹐真係好好睇
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7718  發表于: 2007-05-11
咦﹐亨利仔既對手Katsun只有兩個球員

為左最後一輪比賽更加刺激﹐極度希望katsun可以即時購入球員﹐咁仲有希望逼和亨利仔﹐前五大戰就好睇lo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7719  發表于: 2007-05-11
引用第7718樓lamho2007-05-11 12:36發表的“”:
1   足球王之王者回歸 37 25 6 6 79 26 53 81  
2   67神獸--奇士阿豬     37 24 6 7 88 36 52 78  
3   【好友】任天痕   37 20 5 12 67 40 27 65  
4   冇料扮4條 37 19 5 13 60 45 15 62  
5   [好友]貓相士 37 18 7 12 55 37 18 61  
.......

領先神獸3分﹐最後一場決定派出四個後衛一個DM全守陣﹐目標係一分
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7720  發表于: 2007-05-11
引用第7719樓soccerking2007-05-11 12:50發表的“”:
你仲有機會﹐加油啊 [表情] [表情]
亨利仔一不小心都可能跌出前五﹐真係好好睇 [表情] [表情]

我d機會微乎其微...
佢地輸哂先得...
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7721  發表于: 2007-05-11
引用第7718樓lamho2007-05-11 12:36發表的“”:
.......

Love Nami 讓下我啦~
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7722  發表于: 2007-05-11
我3分拎硬...
阿hon唔整...
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7723  發表于: 2007-05-11
引用第7724樓lamho2007-05-11 16:36發表的“”:
我3分拎硬...
阿hon唔整... [表情]

你估你係西布朗咩~
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7724  發表于: 2007-05-11
引用第7725樓奧脫福2007-05-11 16:37發表的“”:
你估你係西布朗咩~ [表情] [表情]

傻強*   VS   [好友]貓相士

傻強本來放棄左...
臨尾都要用哂錢打貓仔...如果唔係佢拎硬3分
佢一贏即刻上到

hkg@BFF   VS   雷文鳳
文鳳應該拎3分...對唔知排唔排既球隊...自己個陣咁勁....
即係睇你地拎唔拎到分...你地拎唔到,佢上...

FC Oldtrafford   VS   Love Nami
最不利係你...夾響中間...
人地又有排陣...你贏左未必過貓仔...
貓仔和就對你最有利...