• 2095閱讀
  • 59回復

【足智多謀】名家賽 --- 奧脫福參賽區(終於玩完!BYE BYE) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線OldSosad

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2005-09-17
【足智多謀】名家賽 --- 奧脫福參賽區

資料陸續更新

現在分數:0
排名:0000

橙色未打
紅色唔中
綠色就中

主客和推介:
新特蘭 對 西布朗(西布朗客勝)(結果1:1)
卡迪斯 對 維拉利爾(維拉利爾客勝) (結果1:1)
聖伊天 對 巴黎聖日耳門(巴黎聖日耳門客勝)(結果3:0)
主客和
查爾頓 對 熱刺(查爾頓主勝)(結果2:3)
樸茨茅夫 對 紐卡素(紐卡素客勝)(結果0:0)

入球大細推介:
哥登堡 對 佐加頓斯 (大)(結果1:3)
哈馬比 對 辛斯華爾 (細)(結果0:0)
蘭斯干拿 對 赫根 (大)(結果0:1)
白蘭恩 對 史達 (細)(結果1:0)
1860慕尼黑 對 弗賴堡(細) (結果0:1)
波琴 對 特雷斯登(細)(結果1:0)
布倫瑞克 對 奧芬巴克(細)(結果2:0)
卡爾斯魯厄 對 安達赫治(大)(結果1:0)
多蒙特 對 比勒費爾德(細)(結果2:0)
慕遜加柏 對 雲達不來梅(細)(結果2:1)
亞琛 對 艾倫 (細)
貝豪森 對 科特布斯 (細)
柏達邦 對 格雷特霍夫 (細)
圖盧茲 對 馬賽 (大)
哈化柏林 對 杜伊斯堡 (細)
凱沙羅頓 對 緬恩斯 (細)
利華古遜 對 科隆 (細)
紐倫堡 對 史浩克04 (細)
史特加 對 漢堡 (細)
阿斯科利 對 錫耶納 (大)
安玻里 對 卡利亞里 (大)
泰列維素 對 森多利亞 (大)
烏甸尼斯 對 祖雲達斯 (大)
阿些斯奧 對 斯特拉斯堡 (大)
梅斯 對 歐塞爾(大)
尼斯 對 勒芒 (大)
雷恩 對 波爾多(大)
索察 對 南特 (大)
聖伊天 對 南錫 (大)
特魯瓦 對 摩納哥 (大)
米杜士堡 對 新特蘭 大
富咸 對 曼聯 (大)(結果2:3)

讓球主客和推介:
法蘭克福 [+1] 對 拜仁慕尼黑 [-1](結果0:1)
錫周三 [+1] 對 韋斯咸 [-1](結果2:4)
韋根 [-1] 對 般尼茅夫 [+1] (結果1:0)
韋甘比 [+1] 對 阿士東維拉 [-1] (結果3:8)
[ 此貼被奧脫福在2005-10-22 21:38重新編輯 ]
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2005-09-17
第一次推介:
主客和
新特蘭 對 西布朗
西布朗客勝(2.65)
投注500分

新特蘭根本就係咁輸
所以西布朗即使作客都好大機會嬴
佢係得既!

(-500)
[ 此貼被奧脫福在2005-09-18 12:06重新編輯 ]
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2005-09-18
第二次推介(18卅9):
主客和
卡迪斯 對 維拉利爾
維拉利爾客勝(2.20)
投注500分

聖伊天 對 巴黎聖日耳門
巴黎聖日耳門客勝(2.62)
投注200分

總數:700

[ 此貼被奧脫福在2005-09-20 16:25重新編輯 ]
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2005-09-19
入球大細
哥登堡 對 佐加頓斯 (大2.15)
哈馬比 對 辛斯華爾 (細2.10)
蘭斯干拿 對 赫根 (大2.10)
白蘭恩 對 史達 (細2.00)

每個投注200
總額800

200x2.15=430
200x2.10=420
200x2.00=400

=1050
[ 此貼被奧脫福在2005-09-20 16:27重新編輯 ]
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2005-09-20
入球大細
1860慕尼黑 對 弗賴堡 (細2.15)
波琴 對 特雷斯登 (細2.35)
布倫瑞克 對 奧芬巴克 (細2.29)
卡爾斯魯厄 對 安達赫治 (大2.00)
多蒙特 對 比勒費爾德 (細2.00)
慕遜加柏 對 雲達不來梅 (細2.19)

每注200,總1200

讓球主客和
法蘭克福 [+1] 對 拜仁慕尼黑 [-1] (客隊勝2.15)
錫周三 [+1] 對 韋斯咸 [-1] (客隊勝3.30)
韋根 [-1] 對 般尼茅夫 [+1] (主隊勝2.10)
韋甘比 [+1] 對 阿士東維拉 [-1] (客隊勝2.40)

每注400,總1600

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2005-09-20
plz count it and write down the result..

count it in the next post, cannot edit any ticket..

no next time, thx..
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2005-09-21
入球大細
1860慕尼黑 對 弗賴堡 (細2.15)中中中!!!200x2.15=430
波琴 對 特雷斯登 (細2.35)中中中!!!200x2.35=470
布倫瑞克 對 奧芬巴克 (細2.29)中中中!!!200x2.29=458
卡爾斯魯厄 對 安達赫治 (大2.00)唔中=.=!-200
多蒙特 對 比勒費爾德 (細2.00)中中中!!!200x2.00=400
慕遜加柏 對 雲達不來梅 (細2.19)唔中=.=!-200

每注200,總1200.......430+470+458-200+400-200=1358

讓球主客和
法蘭克福 [+1] 對 拜仁慕尼黑 [-1] (客隊勝2.15)唔中=.=!-400
錫周三 [+1] 對 韋斯咸 [-1] (客隊勝3.30)中中中!!!400x3.30=1320
韋根 [-1] 對 般尼茅夫 [+1] (主隊勝2.10)唔中=.=!-400
韋甘比 [+1] 對 阿士東維拉 [-1] (客隊勝2.40)中中中!!!400x2.40=960

每注400,總1600.........1320+960-400-400=1480

=============1358+1480=2838
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2005-09-21
入球大細
亞琛 對 艾倫 (細2.19)
貝豪森 對 科特布斯 (細2.00)
柏達邦 對 格雷特霍夫 (細2.05)
圖盧茲 對 馬賽 (大2.65)
哈化柏林 對 杜伊斯堡 (細2.05)
凱沙羅頓 對 緬恩斯 (細2.05)
利華古遜 對 科隆 (細2.40)
紐倫堡 對 史浩克04 (細2.00)
史特加 對 漢堡 (細2.00)
阿斯科利 對 錫耶納 (大2.10)
安玻里 對 卡利亞里 (大2.02)
泰列維素 對 森多利亞 (大2.10)
烏甸尼斯 對 祖雲達斯 (大2.05)
阿些斯奧 對 斯特拉斯堡 (大2.70)
梅斯 對 歐塞爾 (大2.65)
尼斯 對 勒芒 (大2.55)
雷恩 對 波爾多 (大2.40)
索察 對 南特 (大2.70)
聖伊天 對 南錫 (大2.55)
特魯瓦 對 摩納哥 (大2.33)

每注300,總6000
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2005-09-21
wa...
玩入球大細全部都有成2倍..
唔冷唔買..

不要忘記,足球是最快樂的!
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2005-09-21
下面是引用Batigol於2005-09-21 17:03發表的:
wa...
唔冷唔買..

係呀=.=
係唔係好好搵==”?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2005-09-21
下面是引用Batigol於2005-09-21 17:03發表的:
wa...
唔冷唔買..

靠估ja ma...
大細呢家野,唔係大就係細架啦
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2005-09-21
下面是引用kch於2005-09-21 17:24發表的:
靠估ja ma...
大細呢家野,唔係大就係細架啦 [表情]

開得咁冷證明機會唔係咁大..
而且靠估..得50%機會率..唔係咁值得博

不要忘記,足球是最快樂的!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2005-09-21
下面是引用Batigol於2005-09-21 17:28發表的:
開得咁冷證明機會唔係咁大..
而且靠估..得50%機會率..唔係咁值得博

這個當然~
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2005-09-22
亞琛 對 艾倫 (細2.19)唔中-300
貝豪森 對 科特布斯 (細2.00)中 300x2=600
柏達邦 對 格雷特霍夫 (細2.05)唔中-300
圖盧茲 對 馬賽 (大2.65)唔中-300
哈化柏林 對 杜伊斯堡 (細2.05)唔中-300
凱沙羅頓 對 緬恩斯 (細2.05)中300x2.05=615
利華古遜 對 科隆 (細2.40)唔中-300
紐倫堡 對 史浩克04 (細2.00)中300x2=600
史特加 對 漢堡 (細2.00)唔中-300
阿斯科利 對 錫耶納 (大2.10)唔中-300
安玻里 對 卡利亞里 (大2.02)中 300x2.02
泰列維素 對 森多利亞 (大2.10)唔中-300
烏甸尼斯 對 祖雲達斯 (大2.05)唔中-300
阿些斯奧 對 斯特拉斯堡 (大2.70)唔中-300
梅斯 對 歐塞爾 (大2.65)中300x2.65=795
尼斯 對 勒芒 (大2.55)唔中-300
雷恩 對 波爾多 (大2.40)中300x2.4=720
索察 對 南特 (大2.70)唔中-300
聖伊天 對 南錫 (大2.55)唔中-300
特魯瓦 對 摩納哥 (大2.33)中300x2.33=699

735...
[ 此貼被奧脫福在2005-09-22 17:57重新編輯 ]
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2005-09-25
入球大細
米杜士堡 對 新特蘭 大(2.05)
1000~