• 7039閱讀
  • 67回復

[戶口公佈]Messi之戶口永久凍結 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2007-05-13
佢係模擬足彩買左幾注
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2007-05-13
引用第14樓freezefox2007-05-13 11:16發表的“”:
需唔需要檢討下個禁令既有限期?一年、兩年、三年都好。總有個期限。坐監都有年期,終身監禁都唔係真係坐到死個日………
何況,佢既問題未致於判終生監禁既。
.......

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=45437

淨係知呢個轉會topic..
而且佢1直都有update梗..冇話走左去
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2007-05-13
下?原來係佢?

佢D 習慣仲係唔改。開左TOPIC 唔 跟埋D 手尾。唔係指呢個,上次「第一次」開個個,都係爛尾走左去既。

不過呢個唔係討論重點。我地都係討論番有冇需要檢討「判罰刑期」算啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2007-05-13
題外話:

人既性格真係好難改變。成年無見。一見到又係現場真播開TOPIC,球迷講場長轉會消息呢類「長壽TOPIC」……

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2007-05-13
壇主都話明1開即ban..
討論左都未必有用..
況且大多數舊會員都未必想史密夫番黎...
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2007-05-13
下..

佢有係賽事直播開topic咩..?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2007-05-13
咁「永久」都係一個「時期」。只係睇下有冇需要檢討呢個「時期」既實際應用效能。

而且,討論唔一定要推翻原議。只係想攪清楚一D 擔心未係咁清楚既野。討論完,當然可以維持原判。若然大部分會員(尤其係版主群)認為唔應該改動原判。咁就唔會改。

離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2007-05-13
引用第20樓阿清2007-05-13 11:35發表的“”:
下..
佢有係賽事直播開topic咩..? [表情]

http://hkbff.com/bbs/read.php?tid=45392
整曬成個球場係度,邊個人打咩位果d圖..
http://hkbff.com/bbs/read.php?tid=45011
呢個都有,不過up up下最後走左去,要版主幫佢update
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2007-05-13
引用第20樓阿清2007-05-13 11:35發表的“”:
下..
佢有係賽事直播開topic咩..? [表情]

有。仲得到好幾位版主既激讚,話佢有花思添。

可惜第一個仍然係爛尾。

作為一個新會員,我覺得呢個完全唔係問題。因為佢唔知規舉者。

但作為一個「資深」會員,當年仲要正正因為現播直播開TOPIC 既事攪到日後引發大量問題,佢仍然可以唔埋尾走左去………

我都無野好講。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2007-05-13
引用第22樓奧脫福2007-05-13 11:38發表的“”:
http://hkbff.com/bbs/read.php?tid=45392
整曬成個球場係度,邊個人打咩位果d圖..
http://hkbff.com/bbs/read.php?tid=45011
呢個都有,不過up up下最後走左去,要版主幫佢update
.......

QUOTE 都無用。已經睇唔到了。

離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2007-05-13
引用第19樓阿清2007-05-13 11:31發表的“”:
壇主都話明1開即ban..
討論左都未必有用..
況且大多數舊會員都未必想史密夫番黎...

其實我覺得唔係喎 .. 呢兩日我都有同 d 好友講 ..

但係都有幾多想佢返黎 , 始終佢又冇咩做錯野 .. 又咁「忠心好友」 ..
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2007-05-13
我個人認為今次佢用messi呢個acc好似冇乜點搞事...
唔使1見即ban咁盡既...

佢係賽事直播開topic有冇update..我唔知啦
但係佢個轉會topic都1直keep住有update既..
或者佢會有d改進都唔定呢

同埋我對messi呢個會員..
唔好話搞事...真係咩印象都冇
淨係見佢開左個轉會topic...

唔使桶兄可呢個topic真係唔知佢係smith
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2007-05-13
引用第23樓freezefox2007-05-13 11:38發表的“”:
.......

哦........原來係「積犯」
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2007-05-13
引用第23樓freezefox2007-05-13 11:38發表的“”:
.......

佢最後都解釋返 , 都睇到佢好對唔住 ..

第二場佢就成場都做得好好啦~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2007-05-13
拿……我只係提醒一樣野。

比佢番黎係好容易既一件事。將來有咩問題要再BAN佢就超難架啦。做任何決定,都唔可以輕率。

我地唔可能以:「佢宜家都無咩野哎。」作為考慮佢上次被判罰既刑期既長短既依據架。