• 3840閱讀
  • 16回復

[投訴]complain to all 版主!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2007-05-26
this vote had beed start for nearly half year.......

http://hkbff.com/bbs/read.php?tid=46187

and had been cancel, cancel and cancel.....

although, the promotion were so weak......

we cant just sit there and let it die.....
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2007-05-26
其實我都知有呢個活動.....
但我都係候選人之一....
應該無資格投票....
所以就無理會囉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2007-05-26
引用第1樓borisli882007-05-26 17:51發表的“”:
其實我都知有呢個活動.....
但我都係候選人之一....
應該無資格投票....
所以就無理會囉 [表情]

at least you join the activities,
and that's why i join.
just to support~
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2007-05-26
引用第2樓hkshearer2007-05-26 17:54發表的“”:
at least you join the activities,
and that's why i join.
just to support~ [表情]

我參加既目的都係想支持一下....
其實我個 topic 唔夠水準的
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2007-05-26
引用第3樓borisli882007-05-26 17:57發表的“”:
我參加既目的都係想支持一下....
其實我個 topic 唔夠水準的 [表情]

<====same

just 支持一下....but..
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2007-05-26
我對心測呢一方面真係無咩interest....我就真係幫唔到d咩
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2007-05-26
點解要重投既?

同埋重投個個topic點解會鎖左?
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2007-05-26
all 版主?
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2007-05-26
其實我真係唔多睇心測依d野...又唔想亂投....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2007-05-26
complain to all 板主即係咩意思"?
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2007-05-26
引用第0樓hkshearer2007-05-26 17:46發表的“complain to all 版主!!”:
this vote had beed start for nearly half year.......
http://hkbff.com/bbs/read.php?tid=46187
and had been cancel, cancel and cancel.....
.......

what you intend to do or what you want all 版主 to do?
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2007-05-26
點解 complain all 版主?

唔係冇理架 .. 之前幾次我都有投

不過今次你睇上我有係隔離 topic 問過係邊度投票

02 係投票 topic 度 lock 左 ..
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2007-05-26
咩都睇唔到……

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線銘〝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2007-05-26
我諗我有需要係呢到解釋一下件事
呢個比賽其實係二月份時候搞既
咁二月得3個心測,冠亞季冇理由自己揀自己
於是延長左,,終於多過左3個
跟住投票果到
得10個人都唔夠
於是個投票站就沈左,於是冇搞過
後尾見到可以隱藏post黎投票代替pm人手點票
pm人手點一來麻煩一來冇人會幫手,而且容易出錯

於是pm左桶少和muly開隱藏post黎投票既功能\
宜家等緊桶桶回復
因為宜家個post仲用唔到隱藏功能\
所以開左都冇用,咁咪block左佢囉

所以并唔係棄置左
置於宣傳果到我都真係冇晒辦法
我試過有一次投票逐個pm左50幾個會員
但冇理由次次咁整架...根本就是太麻煩...
我又試過係其他版宣傳,例如吹水版宣傳左兩次
但個post沈得超快而且冇respond...所以...我都冇計...

宜家唯有希望有多d人會知道有呢個比賽......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2007-05-27
無錯,
呢個比賽其實係二月份時候搞既
咁二月得3個心測,冠亞季冇理由自己揀自己
於是延長左,,終於多過左3個
跟住投票果到
得10個人都唔夠
於是個投票站就沈左,於是冇搞過

做吓妹都投吓la, 咁多版主~
無話幫吓手既,
星測版主估之言做野"立"la~
block左又無通告......

話就話complain all版主無teamwork啫,
其實係希望有多d人會知道有呢個比賽~~

but...應該都無乜人理ga la~~
[ 本文被hkshearer在2007-05-27 02:19重新編輯 ]