• 4897閱讀
  • 129回復

巴迪斯達被插語錄 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2007-07-03
插得咁勁
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2007-07-03
我幾時有針對過你,非黑即白。
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2007-07-03
引用第91樓BaLlAcK2007-07-03 03:36發表的“”:
[表情] 我幾時有針對過你,非黑即白。 [表情]

你自己知
我亦冇可能可以話到你係有定冇
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2007-07-03
引用第86樓阿清2007-07-03 01:55發表的“”:
其實點解大家睇得咁認真? [表情]
呢d真係只係開個玩笑..如果唔係都唔會貼係笑話版
我相信kch本人都知道大家只係開個玩笑..
佢開番我都係玩玩下姐 [表情]
.......

第一:你已經滋擾緊其他會員。我自己就覺得好煩。個個topic 都見你幾個係到互串。講既野得你兩三個明。本來,係吹水版有呢類情況,一般我都費時出聲。但係其他版,你間接就阻礙其他會員睇野。尤其係球壇新聞個d。十幾頁入邊原來有七成係唔關事既!我追完個十幾頁就真係「媽」一聲爆出黎!請你為他人著想。

第二:你認為kch 唔介意?你肯定?我反而覺得佢其實幾介意,但又唔好意思同你反臉咁解咋喎。就算開頭係開玩笑。大家都唔介意,但玩得太多,玩得太盡,一樣會有底線。

最重要係,開始個陣,我都已經輕描淡寫咁提醒你。諗住大家好落台。你識收手就無事。但你偏偏要繼續咬落去。攪到宜家大家都落唔到台,攪到咁疆,有咩謂?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2007-07-03
引用第87樓阿清2007-07-03 01:57發表的“”:
你唔滿意歡迎你正式投訴我 [表情] [表情]
不過你咁幼稚..咁樣對人唔對事法
我真係費事同你side氣 [表情]

你講得好岩!我地對事,唔好對人!

咩你針對我,我唔妥你個d 無實際證明既野就無謂講。反正講完都係得個吉。討論番呢件事好過啦。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2007-07-03
整番堆阿清乜乜語錄, 阿清物物語錄都好呀~~
離線A.Nok
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2007-07-03
我支持老狐講法~~

其實我都知阿清你係講笑姐,但係真係唔好插得咁盡喇∼講真有陣時你真係過火左d,留番一d面子,大家都好落台丫∼無為傷感情......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2007-07-03
引用第92樓阿清03-07-2007 10:22發表的“”:
你自己知 [表情]
我亦冇可能可以話到你係有定冇

的而且確我覺得你個 post 有問題嘛 ...
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2007-07-03
引用第93樓freezefox2007-07-03 10:46發表的“”:
第一:你已經滋擾緊其他會員。我自己就覺得好煩。個個topic 都見你幾個係到互串。講既野得你兩三個明。本來,係吹水版有呢類情況,一般我都費時出聲。但係其他版,你間接就阻礙其他會員睇野。尤其係球壇新聞個d。十幾頁入邊原來有七成係唔關事既!我追完個十幾頁就真係「媽」一聲爆出黎!請你為他人著想。
.......

第1..呢個情況係我地既不著
下次我地會盡量避免

我尋晚私底下親自問過kch...
佢話有d介意個topic名..其他都ok

正如我1樣比人開左..
但係大家都知對方係開玩笑..有時何必睇得太serious呢?

定係大家唔明我地之間既感情呢?
大家經常性吹水互串嫁啦..
我係考慮過kch唔會介意先post出黎
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2007-07-03
引用第97樓BaLlAcK2007-07-03 11:53發表的“”:
的而且確我覺得你個 post 有問題嘛 ...

咁你淨係覺得我呢個topic有問題..我冇辦法
呢d野咁主觀性
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2007-07-03
引用第98樓阿清2007-07-03 13:38發表的“”:
第1..呢個情況係我地既不著
下次我地會盡量避免
我尋晚私底下親自問過kch...
佢話有d介意個topic名..其他都ok
正如我1樣比人開左..
但係大家都知對方係開玩笑..有時何必睇得太serious呢?
定係大家唔明我地之間既感情呢?
大家經常性吹水互串嫁啦..
我係考慮過kch唔會介意先post出黎
.......

咁咪即係介意囉。你唔駛人地畫公仔畫出腸者。

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2007-07-03
引用第100樓freezefox2007-07-03 14:38發表的“”:
咁咪即係介意囉。你唔駛人地畫公仔畫出腸者。 [表情]

topic名已改
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2007-07-03
引用第100樓freezefox2007-07-03 14:38發表的“”:
咁咪即係介意囉。你唔駛人地畫公仔畫出腸者。 [表情]

畫黎睇下都好喎.........
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2007-07-03
引用第99樓阿清2007-07-03 13:39發表的“”:
咁你淨係覺得我呢個topic有問題..我冇辦法
呢d野咁主觀性 [表情]

首先,你唔好淨係針對住ballack 既post 黎回應。你睇睇仲有其他人有意見者。

老波同我之外,同時有其他會員都認為呢個topic 的確有問題。咁就唔係老波佢個人既主觀觀感,而係一定程度上,唔少人既「普遍」觀感。你應該諗下點解其他唔關事既會員都插咀。而唔好成日凝住係有人刻意玩針對。咁對你了解整件事而言係無幫助架。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2007-07-03
引用第101樓阿清2007-07-03 14:39發表的“”:
topic名已改 [表情]

我諗你都唔係太明我地講咩………