• 12725閱讀
  • 264回復

[意見]偏見?侮辱? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wylalan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2007-11-14
唔好話我多事,樓主個名真係.............
呢度咁多資深會員,版主, 唔會屈你............
你唔改下d態度, 恕我直言,你都好難在此立足.
離線Obadiah
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2007-11-14
引用第61樓本用戶不存在2007-11-14 08:18發表的“”:
條 link 睇唔到 [表情]

佢個post比人lock左...
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2007-11-14
有時候不如討論下server問題....
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2007-11-14
引用第64樓sun2007-11-14 12:22發表的“”:
有時候不如討論下server問題.... [表情] [表情] [表情]

完全贊成, 無謂嘥氣~~
離線淺雲
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2007-11-14
樓主在好友最近一連串的風波
我真係唔知俾咩反應好
機會大家有俾過你
謝拉傑仲好人到無啦啦借30k 好友元俾你改名
但你就係唔珍惜機會
改0左個令人反感的名
現在你仲好意思問謝拉傑再借好友元
以前有好多好友都俾人投訴過
但佢\0地後來都改過
再次融入番好友
上次呀可事件
很多人都話要Ban 你的
但是各版主同壇主好人
話俾多次機會你改
你知道ma?
你的行為破壞了好友一貫和諧的氣氛
也增加了各版主的工作量
你估版主好得閒理你ka
現在仲話資深版主針對你
我想問如果你的行為唔係令人咁反感
點會有人鬧你
希望閣下自的反省一下
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2007-11-14
其實我覺得在未上辦公室前...
要諗下咩原因自己需要出現在辦公室...

無論比人投訢又好...或者想投訢人既都好...

無事無幹你個名跟本唔駛黎呢版... (除左攞獎果d...唔係攞境呀...)
搞咁多野...有無想過都係自己一手做成...??

例如: 我就唔會開過topic "投訢" 壇主唔入黎回應server既問題...
因為開左咁耐...佢係唔想討論/逃避討論...大家再講落去都係無用架...

因為我地根本改變唔倒"你"現在或將來既行為...
但個別既行為...足以影響好友既每一位會員...

上得辦公室既...自己要先檢討一下...

請務必對號入座....
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線MarkChan
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2007-11-14
引用第67樓sun2007-11-14 16:34發表的“”:
其實我覺得在未上辦公室前...
要諗下咩原因自己需要出現在辦公室...
無論比人投訢又好...或者想投訢人既都好...
.......

反問你一句,你常常叫人檢討下,你有冇以身作則呢?
離線Obadiah
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2007-11-14
引用第68樓MarkChan2007-11-14 17:12發表的“”:

個topic邊個開ga
離線MarkChan
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2007-11-14
引用第66樓淺雲2007-11-14 15:11發表的“”:
樓主在好友最近一連串的風波
我真係唔知俾咩反應好
機會大家有俾過你
謝拉傑仲好人到無啦啦借30k 好友元俾你改名
但你就係唔珍惜機會
.......

請睇清楚topic名,唔好OT,
而且,常常有版友話人地要反省,自己卻沒有,
比我駁到冇野講,就有一大群版主入黎抽秤
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2007-11-14
無啦啦又開個咁既 topic

之前仲話深深道歉 .. 而家又開個咁既 topic .. 擺明死要面啦 ..

你要知道由一開始錯的就是你 ..

首先 .. 你同傑少果名相似 .. 佢而家樂意捐三萬蚊俾你改名 ..

即使你開 topic 問人改咩名都算啦 .. 但係你開 topic 至到改名都只不過短短不足一個鐘 ..

根本無乜人有發過意見 .. 咁你個 topic 有咩用呢?

改名之後 .. 仲有改個咁嘔心既名 .. 你要明白 .. 名字代表你 .. 你而家果名最多當花名 ..

最好一個例子 .. 阿清成日都俾人叫淫清 .. 咁點解佢又唔改名做淫清?

只不過佢知道呢個名只可以做花名 .. 唔能夠真係當作自己既會員名 (不好意思淫清 .. 用了你當例子 )

未計你原本無無聊聊果個 topic 先啦 .. 改完個咁既名之後 .. 被人話唔好 .. 想改番竟然要人捐俾你 ..

尤其指明要傑少俾多次你 .. 你有無覺得唔好意思? 原本個三萬 .. 傑少都係出於一番好意 .. 唔想同你個名咁相似 ..

跟住自己改個不雅名字 .. 要佢俾你改多次? 你當傑少真係提款機?

要怪就要怪你當初點解唔謹慎改名 .. 唔能夠叫人真係要捐多次俾你 ..

唉 .. 都無謂多講 .. 要數你既前科真係多過多倫多 .. 自己好自為之啦 ..

留番d俾其他好友講
離線MarkChan
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2007-11-14
引用第69樓*艾瑞克*2007-11-14 17:15發表的“”:
個topic邊個開ga [表情] [表情]

你說我嗎?不,你質疑我?同我講的情況一樣,估唔到咁快又有人入黎抽秤
離線朗仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2007-11-14
引用第71樓§Dennis〞2007-11-14 17:16發表的“”:
無啦啦又開個咁既 topic [表情]
之前仲話深深道歉 .. 而家又開個咁既 topic .. 擺明死要面啦 ..
.......

要數你既前科真係多過多倫多
笑左...........
咩"阿特"哥
咁多威水屎嫁咩?
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2007-11-14
引用第68樓MarkChan2007-11-14 17:12發表的“”:

咁你又有無檢討 .. 隔一段時間就搞搞震 ..

你講得呢句之前請諗諗自己 ..

我從任何方面都無見過 sun 姐無以身作則 ..

如果你想証明呢一點 .. 請你找證據
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2007-11-14
引用第71樓§Dennis〞2007-11-14 17:16發表的“”:
.......

有 d 戥當日開口幫佢求情既好友唔抵.....

枉作小人,有部份仲要俾佢反咬一口
離線MarkChan
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2007-11-14
.......

同我個topic名一樣,好明顯存在偏見