• 7389閱讀
  • 161回復

[好友Preview]利物浦( Liverpool )v 曼聯(Man Utd)@week16 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 150  發表于: 2007-12-14
引用第149樓辣椒仔2007-12-14 16:11發表的“”:
[表情] [表情]
舊壇????咩黎架????

http://www.hkbff.com/bbs/archive/
離線辣椒仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 151  發表于: 2007-12-14
引用第150樓任天痕2007-12-14 16:12發表的“”:
http://www.hkbff.com/bbs/archive/

論壇目前暫時停止服務以便進行維護, 請稍後再試
離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 152  發表于: 2007-12-14
引用第151樓辣椒仔2007-12-14 16:13發表的“”:
論壇目前暫時停止服務以便進行維護, 請稍後再試 [表情] [表情]

唉~~~~~唔覺意又透露左嚮好友o既年資添
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 153  發表于: 2007-12-14
引用第151樓辣椒仔2007-12-14 16:13發表的“”:
論壇目前暫時停止服務以便進行維護, 請稍後再試 [表情] [表情]

話明舊野,係咁上下架喇.......
離線辣椒仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 154  發表于: 2007-12-14
引用第152樓雲佬2007-12-14 16:15發表的“”:
唉~~~~~唔覺意又透露左嚮好友o既年資添 [表情] [表情] [表情]

唔係三年嗎????
離線辣椒仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 155  發表于: 2007-12-14
引用第153樓任天痕2007-12-14 16:15發表的“”:
話明舊野,係咁上下架喇.......

咁又係~

唔該哂先~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 156  發表于: 2007-12-14
引用第126樓隨風2007-12-14 15:02發表的“”:
利物浦所有既球賽我都有睇
身為球迷 我完全冇質疑過球員既能力
但難道你唔覺最近利物浦打少左高波而以地波為主?
.......

完全唔係個回事。

利物浦既問題係:

當佢出翼 ,例如賓納特之類,係咁兩邊出波之時,佢卻唔出高治……有人出波,無人頂波;

當佢出中鋒高治,有人頂波個陣,卻又唔出翼,打全中場中既陣式。

上年成年都係咁,高治同賓納特二十場都無一場係可以同時打正選。換人又係,換出高治諗住搏啦,佢同時又收起個翼喎。換個翼出黎出波啦,佢就收起個中鋒!

唔知既,以為個領隊同隊波有仇!

利記少左高波,係事實。但少左既,係由後防大大腳踢上前,未經中場過濾既高q 大棍式高波!呢類高波,打多多都無意思。擺高治係到都無能為力。但質素太低。但係中場組織之下,落兩邊底線再斬出黎既,卻一直無停止過有關攻擊模式。唔駛要場場斬幾十球呢d 波,有質素既,一球頂五球!高治一場把握到其中五球,三球做到攻勢,已經合格!入肉就夠!一味大腳吊上去,高治球球頂到都無意思。唔會構成致命既威脅。

若然係呢個層面上睇,我就唔認為利記少左兩側出波。利記只係少左d 無質素既高q大棍波!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 157  發表于: 2007-12-14
引用第139樓任天痕2007-12-14 15:29發表的“”:
我地就係講緊真係會落晒底線出波的球員只有賓納一個,基維爾都係唔會落晒去而出波的........

賓納特係「淨係識落底」出波。

基維爾係變化多d,可落可不落。

何況,兩閘都會有機會出波架。仲有謝拉特呢?佢d 橫傳又急又勁,佢會少出波?

仲有,仲有,利記成日搏到cw,d 角球開出黎,高治無作用?

而最重要既係,高治唔係淨係識頂落底波架。半場斬出去既佢一樣可以set 到波。仲有,唔頂波都好,佢都一樣可以用對腳黎射波。幾多倒掛呀佢!留意下,佢入既波,頭槌絕對唔係佔大比例架。

離線艾云
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 158  發表于: 2007-12-14
今週點都唔買基維爾先....太多選擇....

今週就再考慮.........
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 159  發表于: 2007-12-14
引用第158樓艾云2007-12-14 17:11發表的“”:
今週點都唔買基維爾先....太多選擇....
今週就再考慮.........

同意........
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 160  發表于: 2007-12-14
引用第156樓freezefox2007-12-14 16:33發表的“”:
當佢出翼 ,例如賓納特之類,係咁兩邊出波之時,佢卻唔出高治……有人出波,無人頂波;
當佢出中鋒高治,有人頂波個陣,卻又唔出翼,打全中場中既陣式。
.......

所以我一早咪話係打法既問題囉
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 161  發表于: 2007-12-14
引用第160樓隨風2007-12-14 20:01發表的“”:
所以我一早咪話係打法既問題囉 [表情]

係賓佬既問題!