• 5703閱讀
  • 117回復

[好友Preview]曼聯(Man Utd)v 紐卡素( Newcastle )@week19 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線辣椒仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2008-01-11
引用第29樓火鳳凰2008-01-11 14:33發表的“”:
我本來都預備左下星期放,早一星期唧... [表情]

點解預備左放????
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2008-01-11
引用第28樓任天痕2008-01-11 14:33發表的“”:
如果大Sam冇被炒,我一定繼續 keep 住C7...
有關係咩.....?

冇... 個人意願想C7踢死大Sam唧...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2008-01-11
Support Bro Yum's preview...
Very good indeed...
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2008-01-11
引用第29樓火鳳凰2008-01-11 14:33發表的“”:
我本來都預備左下星期放,早一星期唧... [表情]

如果你再早一週放,可能唔駛用羅賓遜及哥頓了.........
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2008-01-11
引用第30樓辣椒仔2008-01-11 14:35發表的“”:
點解預備左放???? [表情]

之前唔記得係邊度講過,放棄今季,下半季會試玩龍門,為來季鋪路...

C7咁貴阻住晒,根本選擇唔到乜野龍門...
離線辣椒仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2008-01-11
引用第34樓火鳳凰2008-01-11 14:38發表的“”:
之前唔記得係邊度講過,放棄今季,下半季會試玩龍門,為來季鋪路...
C7咁貴阻住晒,根本選擇唔到乜野龍門... [表情]

哦~明白~玩貴龍嗎???
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2008-01-11
引用第33樓任天痕2008-01-11 14:36發表的“”:
如果你再早一週放,可能唔駛用羅賓遜及哥頓了.........

唉... 又提我既傷心事...
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2008-01-11
引用第35樓辣椒仔2008-01-11 14:38發表的“”:
哦~明白~玩貴龍嗎??? [表情]

未必一定最貴既龍,不過唔再用平龍就真既...
離線辣椒仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2008-01-11
引用第37樓火鳳凰2008-01-11 14:39發表的“”:
未必一定最貴既龍,不過唔再用平龍就真既... [表情]

哦~羅賓遜及哥頓
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2008-01-11
引用第37樓火鳳凰2008-01-11 14:39發表的“”:
未必一定最貴既龍,不過唔再用平龍就真既... [表情]

英超打左一半了,總平均分都仲可以係負分的龍門,已經可以backlist,唔理佢係咪主場作客...
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2008-01-11
引用第39樓任天痕2008-01-11 14:42發表的“”:
英超打左一半了,總平均分都仲可以係負分的龍門,已經可以backlist,唔理佢係咪主場作客...

C. Kirkland (WIG - G) @DER   4.56 0.32 4 11 5 55 1 3 35 1.55 31.00
P. Robinson (TOT - G) @CHE 3.88 -2.02 6 7 6 42 0 3 33 1.18 22.50
L. Price (DER - G) WIG 5.94 0.17 0 3 0 11 0 0 5 0.83 2.50
M. Schwarzer (MID - G) LIV 3.92 0.30 4 11 4 45 0 4 33 0.66 12.50
C. Gordon (SUN - G) POR 1.93 -0.27 3 11 4 54 0 1 37 -0.33 -6.00
S. Given (NUF - G) @MAN 3.17 -0.87 4 7 2 31 0 1 23 -0.46 -6.00
S. Bywater (DER - G) WIG 2.83 0.23 1 13 4 62 0 2 41 -0.47 -8.50

唔止負分龍,一分龍我都會避開...
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2008-01-11
引用第40樓火鳳凰2008-01-11 14:50發表的“”:
C. Kirkland (WIG - G) @DER   4.56 0.32 4 11 5 55 1 3 35 1.55 31.00
P. Robinson (TOT - G) @CHE 3.88 -2.02 6 7 6 42 0 3 33 1.18 22.50
L. Price (DER - G) WIG 5.94 0.17 0 3 0 11 0 0 5 0.83 2.50
.......

呢班都唔係龍門黎架.......
離線傻terry
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2008-01-11
引用第41樓任天痕2008-01-11 14:53發表的“”:
呢班都唔係龍門黎架....... [表情] [表情]

咁又唔好咁講....佢地都好辛苦嫁....怪就怪班後防啦....
特別係gordon
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2008-01-11
引用第42樓傻terry2008-01-11 14:55發表的“”:
咁又唔好咁講....佢地都好辛苦嫁....怪就怪班後防啦....
特別係gordon

咁牛油手可以咁講卦.......
離線傻terry
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2008-01-11
引用第43樓任天痕2008-01-11 15:05發表的“”:
咁牛油手可以咁講卦.......

牛油手 可能會打後備