• 2150閱讀
  • 53回復

黃長發Karen恩愛澄清:我哋撐下去...... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-02-13
黃長發Karen恩愛澄清:我哋撐下去

姊弟戀引發負面傳聞
明報 : 2009-02-12 (星期四) 5:02 AM

【明報專訊】2006年香港先生,現年23歲的黃長發,近日被指跟38歲富商三姨太李姿霆(Karen)相戀,女方為了愛情,放棄每月8萬元的生活費,而黃長發亦自知廣東話不靈光,有意淡出幕前,轉教法文及做會計師。這段年齡相距15年的姊弟戀引發情海風波,負面消息頻傳,黃長發與Karen昨日作出澄清。

黃長發與Karen戀情萌芽僅兩個月,已備受各方壓力,曾被人安排私家偵探跟蹤,以及誣衊黃長發是男妓。

昨日有周刊指富商與黃長發透過短信罵戰,長發找人代寫中文短信,嘲諷富商牀上功夫;而文中又說,有知情者爆料,黃長發到Karen寓所玩時,曾除剩底褲攬着女友的5歲女兒呵惜,愛屋及烏;但當女兒意會他令父母嗌交,並罵他是壞人時,女兒被拍打臉部。而Karen父親接受周刊訪問時激動說要報警,又說富商曾寫投訴信給無綫製作資源部總監樂易玲。

沒拍打Karen女兒

黃長發與Karen對於負面報道感到氣憤,Karen情緒極度低落,她昨晚會見傳媒時神情憔悴,她表示要跟律師研究是否採取法律行動。而黃長發無奈地說:「我已承認拍拖,亦放棄做這行,但負面報道似想踩扁我哋,冇證據不要亂作故事。我根本沒有穿底褲及打Karen女兒,而大家都知道我中文不好,怎打中文短信?
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2009-02-13
似乎呃得仲應...

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2009-02-13
收皮啦....
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2009-02-13
Re:黃長發Karen恩愛澄清:我
有時………唔好信哂d 周刊講既野………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2009-02-13
引用第2樓廢托2009-02-13 14:14發表的“”:
收皮啦....

我都睇唔好呢段感情...

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2009-02-13
Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我
引用第3樓freezefox2009-02-13 14:20發表的“Re:黃長發Karen恩愛澄清:我”:
有時………唔好信哂d 周刊講既野………

雖則係.....但勾人老婆(其實係三奶 ) 就肯定係啦
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2009-02-13
Re:Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我
引用第5樓國球旗2009-02-13 14:23發表的“Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我”:
雖則係.....但勾人老婆(其實係三奶 [表情] ) 就肯定係啦 [表情]

仲要勾個有d錢既...錢既威力就係大...

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2009-02-13
Re:Re:Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我
引用第6樓sun2009-02-13 14:28發表的“Re:Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我”:
仲要勾個有d錢既...錢既威力就係大... [表情]

唔勾個有d錢既又點食拖鞋飯呀
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2009-02-13
Re:Re:Re:Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我
引用第7樓國球旗2009-02-13 14:29發表的“Re:Re:Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我”:
唔勾個有d錢既又點食拖鞋飯呀 [表情] [表情]

好彩個女既...都唔係醜...

有錢洗...有飯食...仲幾搭得杯落tim...

但玩到無哂錢...未走人兼封舖囉...

呢d花fit男...都唔知點解個女既對佢會咁認真...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2009-02-13
Re:Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我
引用第5樓國球旗2009-02-13 14:23發表的“Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我”:
雖則係.....但勾人老婆(其實係三奶 [表情] ) 就肯定係啦 [表情]

個個唔係人地「老婆」黎架。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2009-02-13
Re:Re:Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我
引用第9樓freezefox2009-02-13 14:39發表的“Re:Re:Re:黃長發Karen恩愛澄清:我”:
個個唔係人地「老婆」黎架。

雖無名但有實
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2009-02-13
if called 三奶, dont think she care about paid for "duck" la~~
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2009-02-13
引用第11樓老Shearer舒2009-02-13 15:09發表的“”:
if called 三奶, dont think she care about paid for "duck" la~~ [表情]

只怕係人地當叫x...仲有錢收...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2009-02-13
引用第12樓sun2009-02-13 15:27發表的“”:
只怕係人地當叫x...仲有錢收... [表情] [表情]

yes~有錢收.....but who's the one really pay for this~~

and she can possible sell her daughter for $$$ afterward~~
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2009-02-13
引用第13樓老Shearer舒2009-02-13 15:32發表的“”:
yes~有錢收.....but who's the one really pay for this~~ [表情]
and she can possible sell her daughter for $$$ afterward~~ [表情]

唔會掛...

不過睇新聞講...23除淨條底上人地個女張床...
錫人地...